- 12 Mayıs 2012
- 3.192
- 5
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #3.321
Dizininnn devamını göreydin iyiydirüyamı yorumlayınnnn bakıyım çok saçmaydıııı :18::18::18::44:
şu umutsuz ev kadınlarında sinan varya yaseminin kocasıydı dün akşam biraz izledim de ondan herhalde ; rüyamda onla evlenmişim ama biraz daha genç hali onun , bana o kadar ilgili o kadar çok üzerime düşüyo o kadar olgun anlayışlı ki anlatamam bende nasıl mutluyum nasıl seviniyorum
cok filim izliyonn kanka su an koptummm burdaölüyorummmm
gülme beeeeyorumlaaaa filmle ne alakaa :2::2:
İyilik güzellik ne olsun yuvarlanıp gidiyoruznapıyonnnn lenn
çaydanlık şakası vardı ya o geldi aklıma biliyon muuu
bu sefer tarz değiştirip ceket pantolon etek yada bol pantolon şeklinde giymek istiyorum canım ama bakalım yaaa
bdv ye sürekli konu acan kaynanası tarafndan herkezle sorunu olan defalarca kk dan atılan bir kadındann
diyeceksin işte yoksa o cay napcek sana demelisin birde öğlen bence hafif şeyler ye
De gittttz
Kimki ooookimki oooo bende okumak istiyommm
Vallah tuvalete cikaran, kusturan seyler hiiiic saglikli degilbogazdan kesme :90: yediklerini degistir ve portionlari azalt ekmegi kes acikinca elma ye, sakiz cigne, su ic her yemekten önce bi bardak su ic ozaman cok yemezsin bak sonra kötü olur önüne gecemezsin :111:
rüyamı yorumlayınnnn bakıyım çok saçmaydıııı :18::18::18::44:
şu umutsuz ev kadınlarında sinan varya yaseminin kocasıydı dün akşam biraz izledim de ondan herhalde ; rüyamda onla evlenmişim ama biraz daha genç hali onun , bana o kadar ilgili o kadar çok üzerime düşüyo o kadar olgun anlayışlı ki anlatamam bende nasıl mutluyum nasıl seviniyorum
izleyim bakımm biii
güzele ne yakışmaz panpiss
eski üyelerden biri kk dan cok kovuldu felannnnaman sen eksik kal söylemyimm laaa
o zaman böyle kalırsınn
o çayda bir işe yaramaz
evet bak her yemekten önce içebildiğin kadar su iç hem sindirim kolaylaşır hemde fazla yemessinn
Selamlar
İyilik güzellik ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz
Sen napiyon
oy oy oy bunlar ne tatlı büleeesu an ki ruh halin miiii kıyamamm kıyamammmmm
filimin etkisinde kalmııssın kanka olur öylebazen bunn neresini yorumlayımm bennn
rüyamı yorumlayınnnn bakıyım çok saçmaydıııı :18::18::18::44:
evet bak her yemekten önce içebildiğin kadar su iç hem sindirim kolaylaşır hemde fazla yemessinn
Selamlar
kanka son cümlelerini beyit gibi yapmıssınlaa
aferin evlat deneme yap bunları etkisini göreceksinninşallah bulursun aradığını canım bende bakıcam bakalım
gel döv bari bacım yaaaa allah allah zorluyom zorluyom kendimi dayanamıyorum yaa
portion ne demek ya
canım benim toton açıktamı kaldı yoksa
tamam tamam sustum be
tamam içmeyi denicem sevgi ablacığım
hoşgeldin canım
Popon acikta kalmis canimmm :99:
Ne benden kopya cekiyonnn looo
Selammmmm :123:
Beyit ne loooo ? :117:
inşallah bulursun aradığını canım bende bakıcam bakalım
gel döv bari bacım yaaaa allah allah zorluyom zorluyom kendimi dayanamıyorum yaa
portion ne demek ya
canım benim toton açıktamı kaldı yoksa
tamam tamam sustum be
tamam içmeyi denicem sevgi ablacığım
hoşgeldin canım
Popon acikta kalmis canimmm :99:
Ne benden kopya cekiyonnn looo
Selammmmm :123:
Beyit ne loooo ? :117:
evet şu anki ruh halimm
yaaa konu filmin etkisi değilll anlameyonnn
benimknin hep ilgili anlayışlı olmasını istiyodum hiç olmadııı