Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

tamam kanka ağlama dayanammmm:26::26::26::26:
anlat anlat panpiş:KK76::KK76::KK76::KK76: iki fırat paylaş vaktin olunca eneeeee:KK9::KK9::KK9:
Sen mutluya niye selam vermiyonn:KK4::KK4:

beni salladı eylül bugün aklı başka yerde canım ne yapsın canım benim

mutluuuuu :KK3: nörüyon :KK6::KK6:

tamam paylaşırım :KK8: o kadar işte ses seda yçıkmadı yine :26:

verdim yaaaa :KK3::KK3::KK3:

valla motorla uğraşıyorum canım bozulmuşta biraz sen nörüyon canımcım

geç verdinn geç geçç:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
dur bakaLIM sadece bekle neler olacakkk:KK31::KK31::KK31::KK31:
bu askerliğini yapmışmydı eylül:26:

bacım sen aktarlara ne bakıyon bende kirpiklerim için bademyağı hint yağı karışımı aldım aktardan hergün sür geceler yat dediler gözleimden oluyordum bilin mi senn:KK47::KK47:

vallamı:KK53::KK53:ayyy korktum bak şimdi ya kardeşimde kızıyo zaten abla diyetisyene gitsene aktara gideceğine diyo:KK25::KK25:

onunn hergün aklı ordaaa:KK9::KK9::KK9:

:KK6::KK6:napsın canım kolay değil ayrılık ya

geç verdinn geç geçç:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
dur bakaLIM sadece bekle neler olacakkk:KK31::KK31::KK31::KK31:
bu askerliğini yapmışmydı eylül:26:

bacım sen aktarlara ne bakıyon bende kirpiklerim için bademyağı hint yağı karışımı aldım aktardan hergün sür geceler yat dediler gözleimden oluyordum bilin mi senn:KK47::KK47:
amann ne biliyim hangi birine yetişiyim bir yandan eşarp bakıyorum bayram içinn :KK6::KK6::KK6:

bekliyorum zaten , yokk kız kaç kere dedim okuyo dahaaa :KK45:
beni salladı eylül bugün aklı başka yerde canım ne yapsın canım benim

valla motorla uğraşıyorum canım bozulmuşta biraz sen nörüyon canımcım

yok canımm sallamadım görmedimmmm :KK4::KK4:

motor ne kızzz :KK55:

Günaydim canim :KK68: ne olsun iste :KK37: yuvarlanip gediyozzzz :KK48:

Aksamlari birakiyonuz beni yanliz :KK53: bende oralara sariyom :KK28: napayim :110:

şmdi burdayız amaaaa :KK4::KK4::KK4::KK4: gel buraya valla küserimmm:KK22::KK22::KK22::KK22:

vallamı:KK53::KK53:ayyy korktum bak şimdi ya kardeşimde kızıyo zaten abla diyetisyene gitsene aktara gideceğine diyo:KK25::KK25:

:KK6::KK6:napsın canım kolay değil ayrılık ya

aynenn canımm diyetisyene git sene bu yaptığın cok yalnışş:KK20::KK20::KK20::KK20:
Gerçekten şimdi göz damlası kullanıyorum maffetti gözümüüü:KK14::KK14::KK14:
meper 1 saat bekletilip yıkanması gerekiyormuş:KK14::KK14:

amann ne biliyim hangi birine yetişiyim bir yandan eşarp bakıyorum bayram içinn :KK6::KK6::KK6:

bekliyorum zaten , yokk kız kaç kere dedim okuyo dahaaa :KK45:

yok canımm sallamadım görmedimmmm :KK4::KK4:

motor ne kızzz :KK55:

yetişemen tabi her yerde elin varEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
tamam be anladıkk:KK14::KK14::KK14::KK14:
Olom o motor işte anla sene:KK53::KK53:

şmdi burdayız amaaaa :KK4::KK4::KK4::KK4: gel buraya valla küserimmm:KK22::KK22::KK22::KK22:

aynenn canımm diyetisyene git sene bu yaptığın cok yalnışş:KK20::KK20::KK20::KK20:

yetişemen tabi her yerde elin varEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

haaaa allah sizi geri kaldım muhabbetlerden :KK23: :KK1:

cumartesi bakırköy pazarına gidicem annemleeee ordan ümitliyimmm bayramlık bişeylerde bakicem :KK8::KK8:

sen sabaha kadarmı beklettin canım
geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm göz hiç bişeye benzemez çünkü

cumartesi bakırköy pazarına gidicem annemleeee ordan ümitliyimmm bayramlık bişeylerde bakicem :KK8::KK8:
geri kalırsın tabi şapşikk:KK22::KK22::KK22::KK22:
her yerde sürteyonn:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
inşallah bulursunn:KK31:
sen sabaha kadarmı beklettin canım
geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm göz hiç bişeye benzemez çünkü

evet tatlımm gece sürüp yatıyordum sabah yıkıyordum.. kirpiklerime etkisi oldu ama yanlış kullandım gözlerim gitti şimdi iyiymm ama
sende bir diyetisyne git bencee:KK31::KK31:

evet tatlımm gece sürüp yatıyordum sabah yıkıyordum.. kirpiklerime etkisi oldu ama yanlış kullandım gözlerim gitti şimdi iyiymm ama

o neeeiiiğğğddiiii gıııızzzzzzz:KK1::KK1:

Mutlukiz cokmu kilolusun ki? :KK3: bence dikkatli ol :KK37: otür caylar zaten tuvalete cikarmakla ana zayiflatiyor :98: ama bu sefer metabolizim tamamen degisiyor :KK47: ve önüne gecemezsin :KK19: zaten tasinma,is,cocuk baya hateketli hayatin var :KK19: ufak bi diyetle aarsin kilolari :78: ama caylara dikkat hele günde 4-5 kere icmek cok abarti bence :KK67:

eylülüm düşündüğün bişey varmı canım bayram için bende alıcam ama kararsızım ya

geçmiş olsun canım rabbim beterinden saklasın bende diyetisyene gideyim en iyisi ya

nasılsınız kızlarr
yarım saate çıkıcam bi yanınza uğrıyım dedim

hoşgeldin canım ben iyi olmaya çalışıyoruk kendi adıma sen nasılsın canım
okul nasıl gidiyo

Mutlukiz cokmu kilolusun ki? :KK3: bence dikkatli ol :KK37: otür caylar zaten tuvalete cikarmakla ana zayiflatiyor :98: ama bu sefer metabolizim tamamen degisiyor :KK47: ve önüne gecemezsin :KK19: zaten tasinma,is,cocuk baya hateketli hayatin var :KK19: ufak bi diyetle aarsin kilolari :78: ama caylara dikkat hele günde 4-5 kere icmek cok abarti bence :KK67:

üzülerek söylüyorumm dilaya katılyıorummmm:KK52::KK52::KK52::KK52:

X