Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

rüyamı yorumlayınnnn bakıyım çok saçmaydıııı :18::18::18: :KK17: :44:

şu umutsuz ev kadınlarında sinan varya yaseminin kocasıydı dün akşam biraz izledim de ondan herhalde ; rüyamda onla evlenmişim ama biraz daha genç hali onun , bana o kadar ilgili o kadar çok üzerime düşüyo o kadar olgun anlayışlı ki anlatamam bende nasıl mutluyum nasıl seviniyorum :KK31::KK31::KK45:
Dizininnn devamını göreydin iyiydi:KK53::KK53:
Ben de sürekli gün içinde izlediğim dizileri yaşadığım şeyleri rüyada tekrarlıyorum:KK1:
Çok etkisinde kalmışın dizinin hacı:KK23:

senin gördün rüya anca bu kadar olur puhahahahahahahhaahahahahhaahhaahahahahahahahahahahahh:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
çok filim izleyonnn:KK28::KK28::KK28::KK28:

eylül senin yüzünden su an karşıda çalışan diğer kzlar bana bakıyo öyle bir güldüm kii:KK53::KK53::KK53:

$15194118-baa-a-aa-a-ra-a-sa-a-ile-ifade.jpg

$2.jpg

:63::KK19::KK14:

çaydanlık şakası vardı ya o geldi aklıma biliyon muuu :KK24::KK24:

bu sefer tarz değiştirip ceket pantolon etek yada bol pantolon şeklinde giymek istiyorum canım ama bakalım yaaa :KK31::KK31:

inşallah bulursun aradığını canım bende bakıcam bakalım

bdv ye sürekli konu acan kaynanası tarafndan herkezle sorunu olan defalarca kk dan atılan bir kadındann:KK9::KK9::KK9::KK9:
diyeceksin işte yoksa o cay napcek sana demelisin birde öğlen bence hafif şeyler yeEn Büyük KKEn Büyük KK

gel döv bari bacım yaaaa allah allah zorluyom zorluyom kendimi dayanamıyorum yaa

De gittttz :KK57:

Kimki oooo :KK19: kimki oooo :KK19: bende okumak istiyommm :KK57:

Vallah tuvalete cikaran, kusturan seyler hiiiic saglikli degil :KK53: bogazdan kesme :90: yediklerini degistir :KK55: ve portionlari azalt :kk77: ekmegi kes :KK28: acikinca elma ye, sakiz cigne, su ic :KK20: her yemekten önce bi bardak su ic ozaman cok yemezsin :KK47: bak sonra kötü olur önüne gecemezsin :111:

portion ne demek ya

şu umutsuz ev kadınlarında sinan varya yaseminin kocasıydı dün akşam biraz izledim de ondan herhalde ; rüyamda onla evlenmişim ama biraz daha genç hali onun , bana o kadar ilgili o kadar çok üzerime düşüyo o kadar olgun anlayışlı ki anlatamam bende nasıl mutluyum nasıl seviniyorum :KK31::KK31::KK45:

canım benim toton açıktamı kaldı yoksa

izleyim bakımm biii:KK6::KK6:

güzele ne yakışmaz panpiss:KK19::KK19::KK19:

eski üyelerden biri kk dan cok kovuldu felannnn:KK9::KK9::KK9: aman sen eksik kal söylemyimm laaa:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

o zaman böyle kalırsınn :63:
o çayda bir işe yaramazEn Büyük KK

tamam tamam sustum be

evet bak her yemekten önce içebildiğin kadar su iç hem sindirim kolaylaşır hemde fazla yemessinn:KK28:

tamam içmeyi denicem sevgi ablacığım:KK51:

hoşgeldin canım

oy oy oy bunlar ne tatlı büleee:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: su an ki ruh halin miiii:KK17::KK17::KK17: kıyamamm kıyamammmmm:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
filimin etkisinde kalmııssın kanka olur öyle:KK19: bazen bunn neresini yorumlayımm bennn:KK51:

evet şu anki ruh halimm :KK47::KK47:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK39:yaaa konu filmin etkisi değilll anlameyonnn :KK43:

benimknin hep ilgili anlayışlı olmasını istiyodum hiç olmadııı :KK43::KK43:

Popon acikta kalmis canimmm :99:

evet bak her yemekten önce içebildiğin kadar su iç hem sindirim kolaylaşır hemde fazla yemessinn:KK28:

Ne benden kopya cekiyonnn looo :KK25:

Selammmmm :123:

kanka son cümlelerini beyit gibi yapmıssın:KK1::KK1: laa:KK1::KK1:

Beyit ne loooo ? :117:

gel döv bari bacım yaaaa allah allah zorluyom zorluyom kendimi dayanamıyorum yaa

portion ne demek ya

tamam tamam sustum be

hoşgeldin canım

aferin evlat deneme yap bunları etkisini göreceksinn:KK28::KK28: bak sonra baş edemessin:KK45::KK45:

portion ne demek ya

tamam tamam sustum be

hoşgeldin canım

Popon acikta kalmis canimmm :99:

Ne benden kopya cekiyonnn looo :KK25:

Selammmmm :123:

Beyit ne loooo ? :117:

hayırrrr değilllllllllllllllll :113::113::KK43:

evet şu anki ruh halimm :KK47::KK47:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK39:yaaa konu filmin etkisi değilll anlameyonnn :KK43:

benimknin hep ilgili anlayışlı olmasını istiyodum hiç olmadııı :KK43::KK43:

oy kıyamammmmmm:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25: sen kalbini temiz tut gör bak istediğin birisi cıkacak karşına ben bu odunla nasıl beraber olmuşumm diyeceksinn ben inanıyorummEn Büyük KK

X