- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #3.021
gitmee gitme nolur gitmee kiiii seni seviyoruz bizzz gitmee buralardannnnnnnnnay dilay allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu valla ya sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün canım
gideysem göyüysün sen
Vallah tasinma konusunda süperimdir :111: cok iyi yerlestirrim esyalaribizede gelsene dilay bana yardım edersin valla evi .... götürüyo yani şuan
Amin canim aminbosver sen takilma oralara, bozar vallah
He henette film izlemek internet sinirini asmak sevgi topginde laklak yapmak bdv ye laf yetistirmek eveeetttt haklisin agzim acik kaldi :95: hihihihi
[/B][/I]
yuhhh ne alaka olummm ben çalışıyorum bilimyon mu sen şapşik
SAyfa sayfa dosya yazıyorummm hemde sizinlen konuşurken gelenlerle ilgileniyorum adliye büro banka üçgeninde boğuluyorummmm tarih düzenliyorum faturalar bendepüh sahaa
Ayyyy alinma cadimmmmbiliyom biliyom süperwomen seniiii
günlük sporumu yatım geldim kızlar
sen buraya tam anlamıla ne zaman gelecennn
.ne vuruyonn laa acıdı
Heh şöyle olommm :82::82::82::82::82::82:
dağıl ulennn
.
Ben vurmuyom :88: ifadeleri tutturamiyom bazen
Ya benim ipade bisey olduyorum yazarken cok agir harfler iki saatte cikiyo :76: offff yeni update yükledim ondanmi aceppp :115: ama telede yükledim :79: orda fisek gibi yaza biliyom :83:
canım benim evde olunca devamlı pc başında oturamıyorsunki kapı çalıyor yada bir iş oluyor ben gerçi iş yapamıyorum ama yada tv ye dalıyorum yoksa ben hep burdayım
Anlaşıldı şimdii
gitmee gitme nolur gitmee kiiii seni seviyoruz bizzz gitmee buralardannnnnnnnn
Vallah tasinma konusunda süperimdir :111: cok iyi yerlestirrim esyalaricok düzenli hazirlarim herseyiki yeni evde daha kolay olsun diye :85: keske yakinda olsam ederdim vallah
bu topikte kimler var acabaa :99::101::78::13::84: :
sen niye pc den girmiyon ki laaa:26:
bu topikte kimler var acabaa :99::101::78::13::84: :
ben rahatsızım engelliyim yani ama tedavim devam ediyor iyi olacak inşallah dışarı çok çıkamıyorum yürüyemiyorum henüz ama bastonumla ev içinde gezebiliyorum canım
bi düşüneyim bakayım canımcım
kız dilay anlatsana be bacım yardımcı ol biraz bana ben tecrübesizim be ya
Diyom ya ipad yavas yaziyofitik etti beni esimin laptopta dana gibi bende telden giriyom napayim