- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #3.001
Ben geldimmm heyooo
Giderler tabii dıkınmaya gittiler
Su bdv da kimi yorumlara acayip sinirim bozuluyo yaaa :96: dayanamiyom yaziyombanlanacam vallah
şu 50 yaşındaki şişman kadın muhabbeti şüpeci olay konusuna diyorsun demi gördümmRahat dur rahat gel buraya cıkma burdann bak valla ban yiyeceksin ayrıca onun yorumuna bende sinir oldumm
Eve yaaa elin karisina manyak diyo,kendi yaptiklari ayip degil sanki, tamam kadin abartmista,kimi is arkadaslarida cok civik oluyo beeeşu 50 yaşındaki şişman kadın muhabbeti şüpeci olay konusuna diyorsun demi gördümmRahat dur rahat gel buraya cıkma burdann bak valla ban yiyeceksin ayrıca onun yorumuna bende sinir oldumm
hoşgeldin canımcım afiyet olsun sanada
lan siz nerlerde geziyosunuz topiği bırakıpta
Eve yaaa elin karisina manyak diyo,kendi yaptiklari ayip degil sanki, tamam kadin abartmista,kimi is arkadaslarida cok civik oluyo beeeNapsin kadin alla alla
Ben naptimmm laaa:26: Sucsuzummmm bennnkızma kankaa bdv de bir konu vardı dikkatimi cekti oraya gittimmyakaladındık yaa hep dilay yüzündennn
Eve yaaa elin karisina manyak diyo,kendi yaptiklari ayip degil sanki, tamam kadin abartmista,kimi is arkadaslarida cok civik oluyo beeeNapsin kadin alla alla
Ben naptimmm laaa:26: Sucsuzummmm bennnKimilerine öyle cevap yazasim var amaaa Tutuyom kendimiiii
kızma kankaa bdv de bir konu vardı dikkatimi cekti oraya gittimmyakaladındık yaa hep dilay yüzündennn
Dünde bitane vardi,iste iki arkadasi varmis 26/28 yasmi ne cok güzelmisler,ama saglam erkek yokmus o yüzden erkek arkadaslari yokmus evlenmiyolarmisaynennn aynennnn onlar böyle rahatlığa alışmışş uzatma ama ban yersen karışmamm
Sen otur oturdugun yerdebak bende giderim gidersemde gelmem ona göre haaaa :120::120:
bak bende giderim gidersemde gelmem ona göre haaaa :120::120:
Dünde bitane vardi,iste iki arkadasi varmis 26/28 yasmi ne cok güzelmisler,ama saglam erkek yokmus o yüzden erkek arkadaslari yokmus evlenmiyolarmisBiri demiski eger söyle saglam,evli birini bulursam karisni cocugunu düsünmem kaparim Ehhh yuhhhh kend cok saglam yaaa... Hey allahim yaaaa Dayaklik bunlar valahhhh
Ben rahat duruyom daaasen ne zaman rahat duracan bana bi diiiotur gızancıklarınla ugraş olumm bak ciddi diyommmm ban yersen karışmammm kudurursun oralarda ondan sonra
Ben rahat duruyom daaaonlar durmiyiiii napayimmmm
pehh bunlar bişi mi sen birde benim yaptıklarımı görsennnn ağzın acık kalırrBüyük okulda, ufakligi yatirdim, kocisi ise yolladim :127: evi süpürdüm :100: camasir katladim :98: bi makine attimne hamaratim ben yaaa simdide laf yetistiriyom :90: vay beee
Sen otur oturdugun yerdeEvini düsün,toparlanmayi falan Aksama seninkine findik kirmayi falan
tamam tamamm gitme nolurrr
Büyük okulda, ufakligi yatirdim, kocisi ise yolladim :127: evi süpürdüm :100: camasir katladim :98: bi makine attimne hamaratim ben yaaa simdide laf yetistiriyom :90: vay beee
ay dilay allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu valla ya sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün canım
gideysem göyüysün sen
pehh bunlar bişi mi sen birde benim yaptıklarımı görsennnn ağzın acık kalırr