Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Ben geldimmm heyooo
Giderler tabii dıkınmaya gittiler

hoşgeldin canımcım afiyet olsun sanada

Su bdv da kimi yorumlara acayip sinirim bozuluyo yaaa :96: dayanamiyom yaziyom banlanacam vallah

şu 50 yaşındaki şişman kadın muhabbeti şüpeci olay konusuna diyorsun demi gördümmRahat dur rahat gel buraya cıkma burdann bak valla ban yiyeceksin ayrıca onun yorumuna bende sinir oldumm

lan siz nerlerde geziyosunuz topiği bırakıpta

şu 50 yaşındaki şişman kadın muhabbeti şüpeci olay konusuna diyorsun demi gördümmRahat dur rahat gel buraya cıkma burdann bak valla ban yiyeceksin ayrıca onun yorumuna bende sinir oldumm
Eve yaaa elin karisina manyak diyo,kendi yaptiklari ayip degil sanki, tamam kadin abartmista,kimi is arkadaslarida cok civik oluyo beee Napsin kadin alla alla

aynennn aynennnn onlar böyle rahatlığa alışmışş uzatma ama ban yersen karışmamm
Dünde bitane vardi,iste iki arkadasi varmis 26/28 yasmi ne cok güzelmisler,ama saglam erkek yokmus o yüzden erkek arkadaslari yokmus evlenmiyolarmis Biri demiski eger söyle saglam,evli birini bulursam karisni cocugunu düsünmem kaparim Ehhh yuhhhh kend cok saglam yaaa... Hey allahim yaaaa Dayaklik bunlar valahhhh

sen ne zaman rahat duracan bana bi diii otur gızancıklarınla ugraş olumm bak ciddi diyommmm ban yersen karışmammm kudurursun oralarda ondan sonra

Büyük okulda, ufakligi yatirdim, kocisi ise yolladim :127: evi süpürdüm :100: camasir katladim :98: bi makine attim ne hamaratim ben yaaa simdide laf yetistiriyom :90: vay beee

ay dilay allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu valla ya sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün canım

gideysem göyüysün sen

Amin canim amin bosver sen takilma oralara, bozar vallah

pehh bunlar bişi mi sen birde benim yaptıklarımı görsennnn ağzın acık kalırr

He he nette film izlemek internet sinirini asmak sevgi topginde laklak yapmak bdv ye laf yetistirmek eveeetttt haklisin agzim acik kaldi :95: hihihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…