Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Ben geldimmm heyooo:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Giderler tabii dıkınmaya gittiler:KK9::KK9:

hoşgeldin canımcım afiyet olsun sanada

Su bdv da kimi yorumlara acayip sinirim bozuluyo yaaa :96: dayanamiyom yaziyom :KK9: banlanacam vallah :KK47:

şu 50 yaşındaki şişman kadın muhabbeti şüpeci olay konusuna diyorsun demi gördümm:KK53::KK53::KK53::KK53:Rahat dur rahat:KK20::KK20::KK20: gel buraya cıkma burdann:KK20::KK20::KK20: bak valla ban yiyeceksin ayrıca onun yorumuna bende sinir oldumm:KK47:

lan siz nerlerde geziyosunuz topiği bırakıpta:KK47::KK47::KK47::KK47:

şu 50 yaşındaki şişman kadın muhabbeti şüpeci olay konusuna diyorsun demi gördümm:KK53::KK53::KK53::KK53:Rahat dur rahat:KK20::KK20::KK20: gel buraya cıkma burdann:KK20::KK20::KK20: bak valla ban yiyeceksin ayrıca onun yorumuna bende sinir oldumm:KK47:
Eve yaaa elin karisina manyak diyo,kendi yaptiklari ayip degil sanki, tamam kadin abartmista,kimi is arkadaslarida cok civik oluyo beee:KK20: Napsin kadin alla alla:KK47:

aynennn aynennnn onlar böyle rahatlığa alışmışş uzatma ama ban yersen karışmamm:KK47::KK47:
Dünde bitane vardi,iste iki arkadasi varmis 26/28 yasmi ne cok güzelmisler,ama saglam erkek yokmus o yüzden erkek arkadaslari yokmus evlenmiyolarmis :KK12: Biri demiski eger söyle saglam,evli birini bulursam karisni cocugunu düsünmem kaparim :KK53: Ehhh yuhhhh kend cok saglam yaaa...:KK47: Hey allahim yaaaa:KK22: Dayaklik bunlar valahhhh :KK4:

Dünde bitane vardi,iste iki arkadasi varmis 26/28 yasmi ne cok güzelmisler,ama saglam erkek yokmus o yüzden erkek arkadaslari yokmus evlenmiyolarmis :KK12: Biri demiski eger söyle saglam,evli birini bulursam karisni cocugunu düsünmem kaparim :KK53: Ehhh yuhhhh kend cok saglam yaaa...:KK47: Hey allahim yaaaa:KK22: Dayaklik bunlar valahhhh :KK4:

sen ne zaman rahat duracan bana bi diii:KK4::KK4::KK4::KK4: otur gızancıklarınla ugraş olumm bak ciddi diyommmm ban yersen karışmammm kudurursun oralarda ondan sonra:KK9:

Büyük okulda, ufakligi yatirdim, kocisi ise yolladim :127: evi süpürdüm :100: camasir katladim :98: bi makine attim :KK59: ne hamaratim ben yaaa :KK37: simdide laf yetistiriyom :90: vay beee :KK50:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: ay dilay allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu valla ya sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün canım

gideysem göyüysün sen:KK76::KK76:

Amin canim amin :KK9: bosver sen takilma oralara, bozar vallah :KK57:

pehh bunlar bişi mi sen birde benim yaptıklarımı görsennnn ağzın acık kalırr :63: :63:

He he :KK48: nette film izlemek :KK37: internet sinirini asmak :KK28: sevgi topginde laklak yapmak :KK25: bdv ye laf yetistirmek :KK43: eveeetttt haklisin agzim acik kaldi :95: hihihihi

X