- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #3.061
sağol canım geçecek inşallah
omirilikte kist ve fıtık vardı geçen sene ameliyat oldum çok riskli idi sol tarafım felç oldu ama geçici uzun süre fizik tedavi gördüm aylarca hastanede yattım şimdi ara ara fizik oluyorum evde egzersizlerim var işte iyileşmeye çalışyorum
geldim tabiiiiğğğ
evet ama çok tatlı aynı bennn :115:
Torunmu ??!iyiyim canım ben seni tanıdım avatardaki benim torun
Niye gitmiyon bıraktın mı yoka ikinci öğretim konusu ne olduu:26::26::26:
Niye monoton olsunn kiiinapıyon sen genelde niye monoton neden monoton
hg canım nasılsın
sevgicim tşk ederim henüz ne kadar iyileşeceğim belli değil zamanla artık ameliyat sonrası böyle olduğumdan ne kadar zedelendi bilmiyoruz
öylemii:26::26::26: canım Rabbim acil şifalar versin kalıcı değil demi bu durumun
hala düşünüymmm diyooookafanı kırarmm bakhhh
ıyy kaba insannn
gızzzlaaaaaaaaaaaaaaaa
Canim kartonlara birbirine ait olan seyleri koykirilcak seyleri gasteyle sar :78: kartonlara kisaca iinde ne var diye yazki daha rahat bulasin sonra yerlestirirken :98: kiyafetleri bavullara koy ama iste ayir hani pantolanlar bi yere ic camasirlar biyere falan, ulasmasi kolay olsun lazim olur belki carsaftir havludur falan mavi büyük cöp torbali varmi bilmiyom türkiyede onlara koy hem tasimasi kolay oluyo hem daha az masrafli ah ah ben yaninda olsam iki güne düzenlerdim herseyi :115:
hg canım nasılsın
sevgicim tşk ederim henüz ne kadar iyileşeceğim belli değil zamanla artık ameliyat sonrası böyle olduğumdan ne kadar zedelendi bilmiyoruz
Yikadim ben yüzümüistemezzz kendinle karistirdin heral :88:
öyle mi canım ya benim annemde de omurilik daralması fıtık felan var sağ bcağı uuyuşuyo uzun mesafa yürüyemiyoo seninkide böylemiydi
evet canım benimde aynıydı bir sene kadar uyuşmalar başladı iki bacağımda uyuşuyordu zamanla kötüye gitti yürüyemez olmuştum doktora gittim şuan felç oluyorsun dedi hemen yarın ameliyat edelim şimdi yatıralım hastaneye dedi ameliyat olmazsan felç olursun ama ameliyat olursan kurtarabildiğimiz kadar kurtaracağız dedi geçici felç oldum ama fizik tedaviyle bayağı iyileştim
seni görende tatlı görmedik sanacakkk
Torunmu ??!kac yasindasin sennnn
Yalan oldu sbahta kalkamıyorum salladım bakalm bu hftayı da nolcak daha vermedm bırakırım belki bilmiyorum:44:
tşkler hb iyiyim sen nasılsın ?
bekliyomm bakkhhh:18::18:hadi gel bakam kim kimi kırıyo canımcım çıkışta bekle beni:120::120:
hoşgeldin ladyyyy
canımcım ben şimdi misafir odasını topladım bitirdim kutuladım üstlerine yazması kaldı bi canım bugün halılarını toplıcam oranın sonra mutfağa geçicez annemle orodaki cam eşyaları toplayalım dedik bugünde ama ben karton bulmada sıkıntı çekiyorum ya pazar günüde eşimle kileri toplucaz bakalım
canım benim geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah canım
bu ne laaa böyle hoşgeldin canımcım nerelerdesin bakem
Mutlukiz seninlede sohbete doyum olmuyorisyerini senmi kurtaracan kizzzz :85: ne is yapiyon sen bak cadiyi örnek al nasilda yetisiyor ama tamammm sen aksama findik olayini planliyonnn anladim :111:
evetttt ama tatlı diyosun ifaden de kızıyo nasıl olcakkkUuuiiyyyy ne tatli ki buuuu :99:
Memnun oldum canim
yaaaaa demek öyle pekmez kafaaaöyle mi canım ya benim annemde de omurilik daralması fıtık felan var sağ bcağı uuyuşuyo uzun mesafa yürüyemiyoo seninkide böylemiydi
seni görende tatlı görmedik sanacakkk
neden ismime gıcık duyuyosunnnneylul ayyy sanki gicik duyuyorum bu isime yaa
ama guzelde simge bulmussun kiibanada soyle :26: nasil yapiyorsun onlari
hadi gel bakam kim kimi kırıyo canımcım çıkışta bekle beni:120::120:
hoşgeldin ladyyyy
canımcım ben şimdi misafir odasını topladım bitirdim kutuladım üstlerine yazması kaldı bi canım bugün halılarını toplıcam oranın sonra mutfağa geçicez annemle orodaki cam eşyaları toplayalım dedik bugünde ama ben karton bulmada sıkıntı çekiyorum ya pazar günüde eşimle kileri toplucaz bakalım
canım benim geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah canım
bu ne laaa böyle hoşgeldin canımcım nerelerdesin bakem
iyiyim canım ben seni tanıdım avatardaki benim torun
evetttt ama tatlı diyosun ifaden de kızıyo nasıl olcakkk
yaaaaa demek öyle pekmez kafaaa
neden ismime gıcık duyuyosunnnnresim olarak ekledim bunu internetten buldum
beğendin miiihoşbulduk canımmm yemekten sonra baya işlerim vardı bitirdim geldimmm
şaka yaptımmm tokmak kafamm gel gel kıyamamm kii
ne yidin la öğlennn
okulda o bilmiyorum ki valla bende sabah bir geldi geliş o geliş birdaa görmedim bacımmmEylülcügüm ifadeleri atiyom kafadan ne tutarsa artik, telden giriyomda, güzel oluyorrrr
Sevgidemir benim gibi ruhun genc heraldebenim kadr genc olamassinda
Kiz cadiii louisse nerdeee yaaa bugünderslerden basini kaldiramiYo heralde :87:
Allah bagislasin ...resimdeki gözlüklü torunum işte