Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

öyle mi canım ya benim annemde de omurilik daralması fıtık felan var sağ bcağı uuyuşuyo uzun mesafa yürüyemiyoo seninkide böylemiydi

geldim tabiiiiğğğ

evet ama çok tatlı aynı bennn :115:

seni görende tatlı görmedik sanacakkk

Niye gitmiyon bıraktın mı yoka ikinci öğretim konusu ne olduu:26::26::26:
Niye monoton olsunn kiii napıyon sen genelde niye monoton neden monoton

Yalan oldu sbahta kalkamıyorum salladım bakalm bu hftayı da nolcak daha vermedm bırakırım belki bilmiyorum:44:

hg canım nasılsın

sevgicim tşk ederim henüz ne kadar iyileşeceğim belli değil zamanla artık ameliyat sonrası böyle olduğumdan ne kadar zedelendi bilmiyoruz

tşkler hb iyiyim sen nasılsın ?

öylemii:26::26::26: canım Rabbim acil şifalar versin kalıcı değil demi bu durumun

hala düşünüymmm diyoooo kafanı kırarmm bakhhh

ıyy kaba insannn

hadi gel bakam kim kimi kırıyo canımcım çıkışta bekle beni:120::120:

gızzzlaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin ladyyyy

canımcım ben şimdi misafir odasını topladım bitirdim kutuladım üstlerine yazması kaldı bi canım bugün halılarını toplıcam oranın sonra mutfağa geçicez annemle orodaki cam eşyaları toplayalım dedik bugünde ama ben karton bulmada sıkıntı çekiyorum ya pazar günüde eşimle kileri toplucaz bakalım

hg canım nasılsın

sevgicim tşk ederim henüz ne kadar iyileşeceğim belli değil zamanla artık ameliyat sonrası böyle olduğumdan ne kadar zedelendi bilmiyoruz

canım benim geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah canım

bu ne laaa böyle hoşgeldin canımcım nerelerdesin bakem

Torunmu ??! kac yasindasin sennnn

evet size göre çok yaşlı sayılmam size ayak uydururum ablanızım yani

Mutlukiz seninlede sohbete doyum olmuyor isyerini senmi kurtaracan kizzzz :85: ne is yapiyon sen bak cadiyi örnek al nasilda yetisiyor ama tamammm sen aksama findik olayini planliyonnn anladim :111:

Yalan oldu sbahta kalkamıyorum salladım bakalm bu hftayı da nolcak daha vermedm bırakırım belki bilmiyorum:44:

tşkler hb iyiyim sen nasılsın ?

gızaammm kalkamıyomm diye üniversite mi bırakılır laa iyimisinn sen saçmalama

bekliyomm bakkhhh:18::18:

Mutlukiz seninlede sohbete doyum olmuyor isyerini senmi kurtaracan kizzzz :85: ne is yapiyon sen bak cadiyi örnek al nasilda yetisiyor ama tamammm sen aksama findik olayini planliyonnn anladim :111:

Bı fındık hikayesini ben pek anlamadımmm bana da anlatınn laa :83: :83:

Uuuiiyyyy ne tatli ki buuuu :99:

Memnun oldum canim
evetttt ama tatlı diyosun ifaden de kızıyo nasıl olcakkk
öyle mi canım ya benim annemde de omurilik daralması fıtık felan var sağ bcağı uuyuşuyo uzun mesafa yürüyemiyoo seninkide böylemiydi

seni görende tatlı görmedik sanacakkk
yaaaaa demek öyle pekmez kafaaa
eylul ayyy sanki gicik duyuyorum bu isime yaa
ama guzelde simge bulmussun kii banada soyle :26: nasil yapiyorsun onlari
neden ismime gıcık duyuyosunnnn resim olarak ekledim bunu internetten buldum

beğendin miii hoşbulduk canımmm yemekten sonra baya işlerim vardı bitirdim geldimmm

şaka yaptımmm tokmak kafamm gel gel kıyamamm kii
ne yidin la öğlennn

Eylülcügüm ifadeleri atiyom kafadan ne tutarsa artik, telden giriyomda, güzel oluyorrrr
Sevgidemir benim gibi ruhun genc heralde benim kadr genc olamassinda
Kiz cadiii louisse nerdeee yaaa bugün derslerden basini kaldiramiYo heralde :87:

şaka yaptımmm tokmak kafamm gel gel kıyamamm kii
ne yidin la öğlennn

senin adın daha güzel ama pekmez kafaaa ; tokmak kafa nee ben beğenmedim ismimii

geldimmmm ne yedimmm mercimek çorba yoğurtlu makarna şiştim yaaa sennnn

Son düzenleyen: Moderatör:
okulda o bilmiyorum ki valla bende sabah bir geldi geliş o geliş birdaa görmedim bacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…