Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

teşekkür ederim iyimm siz nasılsınız :) evli çalışan mutlu olmayı başarabilen sevecen güler yüzlü biriyim :)

biraz geç oldu ammmaaa
bende iyiyimm bomba gibiyim bugunnnn
Maşallahh Maşallah allahım bozmazınn
Bende çalışıyorumm nerde çalışıyonn bakımm sennn bizim de bu topikte bülee güler yüzlü birilerine ihtiyacımz var oh oh

geç oldu ama temiz olsun diyenlerdenim :) muhasebeciyim ben :) bizim burda çalışıyorum benimde güler yüzlü insanlara ihtiyacım var

geç oldu ama temiz olsun diyenlerdenim :) muhasebeciyim ben :) bizim burda çalışıyorum benimde güler yüzlü insanlara ihtiyacım var

Oh ohh bu topikte muhasebecı avukatcıı hemşire ne ararsan var
sizin ora ne gıızzz bende avukatın yanında çalışıyorumm bol bl konuşuruz o zaman boş zamanın oluyormu işte

Bende alacam kendime bir tane spor.. ama dün baktım hep siyah vardı ben beyaz istiyorum cok güzell sporlar var topuklu giymeyinn sen giyiyon mu cüce

ben kısa değilimmm kiii topuklu sevmiyorum düğünlerde felan giyerim :123:

bulamadım şöyle ya siyah istiyorum bende Gaudi diye bir makrka var internette modellerini beğendim de ondan mı alsamm :26:

ben kısa değilimmm kiii topuklu sevmiyorum düğünlerde felan giyerim :123:

bulamadım şöyle ya siyah istiyorum bende Gaudi diye bir makrka var internette modellerini beğendim de ondan mı alsamm :26:

gönder bakım resimm de bir bakımm cücesin işteeben topuklularla hiç yürüyemiyomm laa giysem rezil olurmmm

Günaydınn bebeğmm hoşgeldinnnnn
özlettim dimiiii bende çok özledimm ki siziiii napıyon bakım sen ama konularını gördüm çok üzüldümm seninnn

Özledik tabi kıızzz

Oy bebeğim valla gene dertliyim kederliyim 'Bir derdim var' topiğine konu açtım yine kimsecikler dönüp bakmıyor. Ay buda dert mi falan dediler herhalde ama biliyorsun bende dert bol zaten
Kendimle barışmaya çalışıyorum işte sen naptın nerelerdeydin şekerim ameliyat falan oldun herhalde, sınavları falan naptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…