Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Özledik tabi kıızzz :KK16::KK16::KK16:

Oy bebeğim valla gene dertliyim kederliyim 'Bir derdim var' topiğine konu açtım yine kimsecikler dönüp bakmıyor. Ay buda dert mi falan dediler herhalde ama biliyorsun bende dert bol zaten :KK1:
Kendimle barışmaya çalışıyorum işte sen naptın nerelerdeydin şekerim ameliyat falan oldun herhalde, sınavları falan naptın?

dur kız amme soru sormuşunn he yavaşşş:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
gördüm gördüm konularınıı:26::26: ama su an hayatın nasıl bilmiyorum kii. hayatndaki kişiyle devam ediyormsunuz.
Okulun bitti mi çalışıyn muu:KK53::KK53::KK53:
evet tatlımm onlar felan geçti..
Şimdi avukatın yanında çalışıyorum 6 aydır katibiyim..
Bu sene adliyedeki katiplik sınavlarına girdim ama mülakatlarda elendimm:KK4::KK4: açıktan adalet okuyorum
hayatımm bu şekilde gidiyor bakalımm sen neler yapıyorsun anlat helle:KK6::KK6:

hııı günlük için iyi uygunnnn benimde var böyle ama benimkii converse tipinde biraz bende beyaz istiyorum fiyatı ne kadan mışşş:KK24:

işte converse istemiyorum artık sıkıldım ondan , kızzz pazar nike , adidas gördüm çokkk güzel 45 tl alsam mı onu ne boşuna 100 küsür verecem :KK1::KK1:

onlar 40 tl yaa günlük için yeterli bence dimi :KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
işte converse istemiyorum artık sıkıldım ondan , kızzz pazar nike , adidas gördüm çokkk güzel 45 tl alsam mı onu ne boşuna 100 küsür verecem :KK1::KK1:

onlar 40 tl yaa günlük için yeterli bence dimi :KK14:

bencede gidip de 100 tl bayılmaa:KK20::KK20::KK20: 40 tl yeter alırsan siyah ipliyi al bebekimm:KK23::KK23:

dur kız amme soru sormuşunn he yavaşşş:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
gördüm gördüm konularınıı:26::26: ama su an hayatın nasıl bilmiyorum kii. hayatndaki kişiyle devam ediyormsunuz.
Okulun bitti mi çalışıyn muu:KK53::KK53::KK53:
evet tatlımm onlar felan geçti..
Şimdi avukatın yanında çalışıyorum 6 aydır katibiyim..
Bu sene adliyedeki katiplik sınavlarına girdim ama mülakatlarda elendimm:KK4::KK4: açıktan adalet okuyorum
hayatımm bu şekilde gidiyor bakalımm sen neler yapıyorsun anlat helle:KK6::KK6:

Ay hayırlı olsun balım çok sevindim senin adına, inşallah adliyeye de girersin tez zamanda. :) :nazar::nazar:
Yarım yamalak her şey. Devam etmiyoruz ama tam olarak kopmada gerçekleşmiş değil.. Bende bilmiyorum artık saldım gitti :KK1:
Okul devam kız biter mi daha 2 sene var :/ Bende açıköğretim ikinci üniversite düşünüyorum bir yandan, aynen senin gibi adalet düşünmüştüm ama hayalim vardı Edebiyat. onu mu okusam bi karar veremedim :)
Haftaya okul başlıyor işte ben kös kös yatıyorum evde kafayı sıyırdım bu aralar :KK70:
bi tatıle gıttım geldım o ara ıyıydım sadece :KK70:

Ay hayırlı olsun balım çok sevindim senin adına, inşallah adliyeye de girersin tez zamanda. :) :nazar::nazar:
Yarım yamalak her şey. Devam etmiyoruz ama tam olarak kopmada gerçekleşmiş değil.. Bende bilmiyorum artık saldım gitti :KK1:
Okul devam kız biter mi daha 2 sene var :/ Bende açıköğretim ikinci üniversite düşünüyorum bir yandan, aynen senin gibi adalet düşünmüştüm ama hayalim vardı Edebiyat. onu mu okusam bi karar veremedim :)
Haftaya okul başlıyor işte ben kös kös yatıyorum evde kafayı sıyırdım bu aralar :KK70:
bi tatıle gıttım geldım o ara ıyıydım sadece :KK70:

inşallahh tatlımmmm:nazar::nazar::nazar: hmm anladım o durumlar kötü yanii:KK14::KK14: okulun açılınca kendine gelirsen bence sabret bakalım.. valla adalet okusan iyi olur cünkü cok önü acık bir bölümm
Artık olkullar acıklınca sende gelmen buralaraaa:KK19::KK19: tatilini nerde yaptınn:KK23:

X