- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Özledik tabi kıızzz
Oy bebeğim valla gene dertliyim kederliyim 'Bir derdim var' topiğine konu açtım yine kimsecikler dönüp bakmıyor. Ay buda dert mi falan dediler herhalde ama biliyorsun bende dert bol zaten
Kendimle barışmaya çalışıyorum işte sen naptın nerelerdeydin şekerim ameliyat falan oldun herhalde, sınavları falan naptın?
Siyah ipli fena deil gibb amaaa cık fazla begenmedimmm
günlük yaa iş yerinde giymek için kötü müüü :26: altı kalın olanları sevmiyorum koşu ayakkabısı
hııı günlük için iyi uygunnnn benimde var böyle ama benimkii converse tipinde biraz bende beyaz istiyorum fiyatı ne kadan mışşş
siyah ipli olan güzelmiş
siyah ipli olan güzelmiş
işte converse istemiyorum artık sıkıldım ondan , kızzz pazar nike , adidas gördüm çokkk güzel 45 tl alsam mı onu ne boşuna 100 küsür verecem
onlar 40 tl yaa günlük için yeterli bence dimi
bende onu begendidimmm sen benim soruma niye cevap vermedinnnn al sanaa
dur kız amme soru sormuşunn he yavaşşş
gördüm gördüm konularınıı:26::26: ama su an hayatın nasıl bilmiyorum kii. hayatndaki kişiyle devam ediyormsunuz.
Okulun bitti mi çalışıyn muu
evet tatlımm onlar felan geçti..
Şimdi avukatın yanında çalışıyorum 6 aydır katibiyim..
Bu sene adliyedeki katiplik sınavlarına girdim ama mülakatlarda elendimmaçıktan adalet okuyorum
hayatımm bu şekilde gidiyor bakalımm sen neler yapıyorsun anlat helle
ben mi ne sorusu kız ben zaten 35 dk bir kalkarım netten tatlımtekrar sor bakam cevap veremmmm
evet bende onu beğendim limango da kampanyası var şu an ama beden kalmamış :26:
Ay hayırlı olsun balım çok sevindim senin adına, inşallah adliyeye de girersin tez zamanda. :)
Yarım yamalak her şey. Devam etmiyoruz ama tam olarak kopmada gerçekleşmiş değil.. Bende bilmiyorum artık saldım gitti
Okul devam kız biter mi daha 2 sene var :/ Bende açıköğretim ikinci üniversite düşünüyorum bir yandan, aynen senin gibi adalet düşünmüştüm ama hayalim vardı Edebiyat. onu mu okusam bi karar veremedim :)
Haftaya okul başlıyor işte ben kös kös yatıyorum evde kafayı sıyırdım bu aralar
bi tatıle gıttım geldım o ara ıyıydım sadece
pazardki nike mı alayım , gaudi yi miiibencede gidip de 100 tl bayılmaa40 tl yeter alırsan siyah ipliyi al bebekimm
hadi ya gerçekten çook güzeller
olmaz kiiio kadar da alıntı yaptıkkk
Kendinden bahset dididimmmmniye 35 dk bir kalkıyonnn
evet bende onu beğendim limango da kampanyası var şu an ama beden kalmamış :26:
pazardki nike mı alayım , gaudi yi miii
belki senin giydiğin numara vardır bakabilirsinn https://www.limango.com.tr/kampanya/gaudi/
pazardki nike mı alayım , gaudi yi miii
belki senin giydiğin numara vardır bakabilirsinn https://www.limango.com.tr/kampanya/gaudi/