Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

dur kız amme soru sormuşunn he yavaşşş
gördüm gördüm konularınıı:26::26: ama su an hayatın nasıl bilmiyorum kii. hayatndaki kişiyle devam ediyormsunuz.
Okulun bitti mi çalışıyn muu
evet tatlımm onlar felan geçti..
Şimdi avukatın yanında çalışıyorum 6 aydır katibiyim..
Bu sene adliyedeki katiplik sınavlarına girdim ama mülakatlarda elendimm açıktan adalet okuyorum
hayatımm bu şekilde gidiyor bakalımm sen neler yapıyorsun anlat helle

hııı günlük için iyi uygunnnn benimde var böyle ama benimkii converse tipinde biraz bende beyaz istiyorum fiyatı ne kadan mışşş

işte converse istemiyorum artık sıkıldım ondan , kızzz pazar nike , adidas gördüm çokkk güzel 45 tl alsam mı onu ne boşuna 100 küsür verecem

onlar 40 tl yaa günlük için yeterli bence dimi

Son düzenleyen: Moderatör:
işte converse istemiyorum artık sıkıldım ondan , kızzz pazar nike , adidas gördüm çokkk güzel 45 tl alsam mı onu ne boşuna 100 küsür verecem

onlar 40 tl yaa günlük için yeterli bence dimi

bencede gidip de 100 tl bayılmaa 40 tl yeter alırsan siyah ipliyi al bebekimm

Ay hayırlı olsun balım çok sevindim senin adına, inşallah adliyeye de girersin tez zamanda. :)
Yarım yamalak her şey. Devam etmiyoruz ama tam olarak kopmada gerçekleşmiş değil.. Bende bilmiyorum artık saldım gitti
Okul devam kız biter mi daha 2 sene var :/ Bende açıköğretim ikinci üniversite düşünüyorum bir yandan, aynen senin gibi adalet düşünmüştüm ama hayalim vardı Edebiyat. onu mu okusam bi karar veremedim :)
Haftaya okul başlıyor işte ben kös kös yatıyorum evde kafayı sıyırdım bu aralar
bi tatıle gıttım geldım o ara ıyıydım sadece

inşallahh tatlımmmm hmm anladım o durumlar kötü yanii okulun açılınca kendine gelirsen bence sabret bakalım.. valla adalet okusan iyi olur cünkü cok önü acık bir bölümm
Artık olkullar acıklınca sende gelmen buralaraaa tatilini nerde yaptınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…