- 20 Aralık 2012
- 144
- 5
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
hem eskişehirliyim
hem burda okuyorum
anadolu da ing öğretmenliği
yok o kadar da demedik laa zamanı gelince evlenin tabiiisonra evde kalırısınz haaa alışveriş manyağı senii ben zabahhh 8 9 da damlarım buralara burda olun bakhhhh
ben gidiyomm uyuyacam olummm
ben devlette oldum ücret vermedim ameliyatım 5 saat sürdü
çıktığımda bogazım yanıyordu kupkuru hiç birşey yiyip içemiyorsun sadece pipet le.. öyle diyim tamponların var nefes alman imkansız ağzından aldığın için bogazın maffoluyo şiş gözler yüzler.. mosmor sabaha kadar buz takviyesi yoksa cok uzun sürüyo 15 gün alçıydı bantlardı 3 ay dümdüz yatıyorsun cok çektim bence olmaz
ikinci sınıfkaçıncı sınıf? yabancı dile merakım hep var, sürekli yeni insanlar yeni yerler görmek istiyorum ve kelime ezberlemeyide severimama okuldaki eğitmenler o kadan sıkıcı ki beni ondanda soğuttular
ikinci sınıf
malesef ülkemizde yabancı dil eğitimi berbat
ben üniyi kazanmadan önce yabancı dil bildiğimi sanırdım
girince baktım ki hiçbişi bilmiyormuşum
daha 2 kelime edemiyordum
habire test habire boşluk doldurma
öyle yabancı dil mi öğretilir yaa
yıllarca boşuna ingilizce görüyo insanlar
adam gibi öğretinde bari iki çift laf edebilelim değil mi
hahaahh sorma sorma sırf bunun için kursa gitmek istiyorum param yok, ücretsiz halk eğitim kursları var onlarda uzun vadeliymiş olmadı yanibizim apartmanda zenciler var adamlarla iki çift laf edemiyoz hoş onlarda işine gelince türkçe işine gelince ingilizce işine gelince de bambaşka bi dil konusuyorlarda onu henüz çözemedik
o saatte kalkamam ben yeaa evde kalmanın en güzel yanı ikindiye kadan uyumakama uyanınca işim yok belki accik temizlik yaparm ama illa ki gelirim evlilikten soğuttular bni korkuyorm evlenmekten:18:
estetik amaçlı degil ki tatlım mecbur saglık için bnmki.estetigi aradan cıkartmış olcam sadce.bakalım hayırlısıııı .
bnde cıkcam birazdan sen sözlenme işini anlatmadın ya yarın sorguya oturcan artık.
GünaydınnnNoliiiiyyyy buralardaaa
Günaydınn şeker paremmm
Noli gibi gözüküyoo çatlak kremitt
teesüf ederimmmnapıyosun canımmm morallerim 0 ın altında 5
tamam tamam alınma karşimm benimm gel şöyle yamacımaa
Napıyım bebeğimmm işe geldimm işte büroyu açtımm anca geçebildim büralaraatopiğimi begendin mii
Morelin sıfırın altın da mııı:26::26::26: birde 5 miinolmuş bakım benim eylülüme yine o adam demii