Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

oluyoruz canım zaman buldukca baska ugrasımızz yok zaten ,
buralardayım her daimmm:KK14::KK14::KK14::KK14:

içici olma evladımmm:KK53::KK53: duman yaptın her tarafııı:KK14:
sağol canım bende uykucuyum çok geç kalktım ancak kendime geldim

bizim için öğlen oldu valla mesaimin bitmesinede az kaldı ohh sizin için gün yeni başlii:KK9::KK9:
Niye öyle diyon cadiiii :KK56: ne güzel uyduruyom isteeee :KK36: surda iki gram mutlu oliyik sende cok görüyonnn :KK47:

olomm şaka yapıyommm laaa:KK53::KK53: cok uyduruyonn yemek ifadesi iyiymişşş:KK52::KK52::KK52:
bende yemeğimi söyledimm la gelse bi an önce cok sinirliyimm
Sen pc den niye girmeyonn:KK14::KK14:

evet sevgicim size öğlen oldu ama ben boş olduğumdan erken kalkıp ne yapacağım diyorum yatıyorum keşke bende çalışabilseydimde erken kalksaydım

bizim için öğlen oldu valla mesaimin bitmesinede az kaldı ohh sizin için gün yeni başlii:KK9::KK9:

olomm şaka yapıyommm laaa:KK53::KK53: cok uyduruyonn yemek ifadesi iyiymişşş:KK52::KK52::KK52:

isyanlardayım idare edin canım azcık napalımmmm:2:

Büleee daha zevkli cadimmmm :KK57: uysada yaparim :18: uymasada yaparim :KK36:

evet sevgicim size öğlen oldu ama ben boş olduğumdan erken kalkıp ne yapacağım diyorum yatıyorum keşke bende çalışabilseydimde erken kalksaydım
çalış tatlım istiyorsan eğer engel yoksa evde boş boş olmakta kötü ya:KK31:
isyanlardayım idare edin canım azcık napalımmmm:2:

cok yaşa evladımmm:KK53::KK53::KK53:
Büleee daha zevkli cadimmmm :KK57: uysada yaparim :18: uymasada yaparim :KK36:

Tamammmm kanka sakinn ol anuuuuu:KK53::KK53::KK53:

Canim siz tasiniyonuzmu? :KK75: ayyyy cok ugras bisey :KK57: hele ki kücük cocukla :KK3: ben yapayanliz dim bide :26: nisanda kendi evimize tasindik :KK16: maaf oldum maaaf :KK33:

evet canım ev aldık hayırlısıyla bakalım toplanıyoruz yavaş yavaş evet zor oluyo canım ama napalım bi ucundan başlamak gerekiyo canım

selam kızlar nasılsınız

hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim çok şükür sen nasılsın?

iyi diyelim iyi olsun canımbenim durumlar baya karısık
yalnızım surekliii:KK14::KK14::KK14:

hayırdır canım eşin nerdeki?

Kizzz cadi dün sorcaktim unuttummmm :KK9: hani senin fotodaki usak :KK16: sevgilin degilmiydi? :KK19: eee iki sene önce cekilmis dedidin sen :KK16: simdide 8 aylik iliskim var diYon :KK64: kimi kandiriyon kizimmmm sennnn :KK35:

evet canım ev aldık hayırlısıyla bakalım toplanıyoruz yavaş yavaş evet zor oluyo canım ama napalım bi ucundan başlamak gerekiyo canım

askerde be canım safak sayıyomm
zor yani gecmiyo gunler onsuz

Bizde aldik canim :KK57: en büyük motive o oluyor zaten :KK45: kendi evin icin yoruluyorsun :KK23: vallah hic bitmiycekmis gibi geliyor ama bitiyor :KK47: bak ben simdi keyfini sürüyommmm :KK47:

X