Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

sagol sevgicimmmm:KK16:

Kizzz cadi dün sorcaktim unuttummmm :KK9: hani senin fotodaki usak :KK16: sevgilin degilmiydi? :KK19: eee iki sene önce cekilmis dedidin sen :KK16: simdide 8 aylik iliskim var diYon :KK64: kimi kandiriyon kizimmmm sennnn :KK35:

ne diyorsun canım anlamadım kimin 8 aylık ilişlkisi var benim mi nealaka
bizim 2 yıl oldu ben derdimi anlatmıştım burada 8 aydır böyleyimgibi cümle kurdum onunla karıştırdın galiba. ayrıca neden yalan söyleyim?

ne diyorsun canım anlamadım kimin 8 aylık ilişlkisi var benim mi nealaka
bizim 2 yıl oldu ben derdimi anlatmıştım burada 8 aydır böyleyimgibi cümle kurdum onunla karıştırdın galiba. ayrıca neden yalan söyleyim?
Ne kiziyon kizimmm :KK9: kafamiz karisti sorduk :KK33: alla alla :KK68: yanlis anlamisim cadiiii pardonnn :KK57: dövseydin bariiii :KK4:

hoşbuldum canım

ne tatsız tuzsuz bi gün böle ya :KK43: gözlerim kapanıyo uyku istiyorum :KK43::KK50:

nasılsın bakalımm bende uyku istiyorumm gözlerim cok agrıyo bugun gözümün üst iç kısmında sivilcegibi birşey cıkmışş yaa:KK14::KK14: batıyo gözlerim

noldu kız:26::26::26::26::26::26::26::26:

birşey olmadı laa bunun manyaklığı işte:KK53::KK53:
Ne kiziyon kizimmm :KK9: kafamiz karisti sorduk :KK33: alla alla :KK68: yanlis anlamisim cadiiii pardonnn :KK57: dövseydin bariiii :KK4:

Karışmasın birdaha döverimm tabiii zaten gözümde birşey çıkmışş:KK4::KK4:

X