- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.701
Cadiiii tikanacannn yavas yeee korkma biz istemiyozzzz :93: ben patliycam zatennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese hayırlı mutlu huzurlu günler :)
sagol sevgicimmmm
Kizzz cadi dün sorcaktim unuttummmm hani senin fotodaki usak sevgilin degilmiydi? eee iki sene önce cekilmis dedidin sen simdide 8 aylik iliskim var diYon kimi kandiriyon kizimmmm sennnn
ben geldim hanımlarr
eylül yok mu hala?
Cadiiii tikanacannn yavas yeee korkma biz istemiyozzzz :93: ben patliycam zatennn
bitti yahoşgeldinn gızancık bitti mi temizlik
Yok hala
herkese hayırlı mutlu huzurlu günler :)
hayırlı günler eses hoşgeldinnn
noldu kız:26::26::26::26::26::26::26::26:olomm bi gittimm beni yalancı cıkarmıssın burda ilişkim 2 senelik derdim 8 aylık
Ne kiziyon kizimmm kafamiz karisti sorduk alla alla yanlis anlamisim cadiiii pardonnn dövseydin bariiiine diyorsun canım anlamadım kimin 8 aylık ilişlkisi var benim mi nealaka
bizim 2 yıl oldu ben derdimi anlatmıştım burada 8 aydır böyleyimgibi cümle kurdum onunla karıştırdın galiba. ayrıca neden yalan söyleyim?
bitti ya
çok yoruldum uykum geldii
hosgeldin canım bende cıkıyordum tam
senin mi benim mine tatsız tuzsuz bi gün böle ya gözlerim kapanıyo uyku istiyorum
hoşbuldum canım
ne tatsız tuzsuz bi gün böle ya gözlerim kapanıyo uyku istiyorum
noldu kız:26::26::26::26::26::26::26::26:
Ne kiziyon kizimmm kafamiz karisti sorduk alla alla yanlis anlamisim cadiiii pardonnn dövseydin bariiii
senin mi benim mi
çok fena uykum var