- 11 Eylül 2013
- 319
- 9
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.721
senin mi benim mi
çok fena uykum var
anlamadım ki ya dünde erkenden yattım varya bugünde nasıl uykum var adım atmaya halim yok akşam olsada eve gidip yatsam derdindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin mi benim mi
çok fena uykum var
uyucam hıhhgit uyu sene gızım evdesin de
hoşbuldukIyi be iyiiii aaaaa sorduk merakli gaciyaz napayimmm
Hosgeldin Louise hosgeldin Eses
Bn gideyim yoksa cadidan dayak yiycrm bu yastaaa
Iyi be iyiiii aaaaa sorduk merakli gaciyaz napayimmm
Hosgeldin Louise hosgeldin Eses
Bn gideyim yoksa cadidan dayak yiycrm bu yastaaa
uyucam hıhh
çatlayında patlayın
Sagolll canimmm bak görüyonmu cadiiii arkam saglammmm :121:koruruz seni bu da bu kadar adamız aşk olsun dayak mı yedircez bide sana ne ayıp şey :)
Sagolll canimmm bak görüyonmu cadiiii arkam saglammmm :121:
gidelim gidelimBende gidip uyiyayimda kal burda, sonra aglan sen topige nazar degdi diye
gidelim gidelim
kalsın topiğyle başbaşaaa
askerde be canım safak sayıyomm
zor yani gecmiyo gunler onsuz
Bizde aldik canim en büyük motive o oluyor zaten kendi evin icin yoruluyorsun vallah hic bitmiycekmis gibi geliyor ama bitiyor bak ben simdi keyfini sürüyommmm
biraz işlerim var
girerim yine gorusuruz kızlarr
herkese hayırlı mutlu huzurlu günler :)
ayıp ediyosun bugüne bugün kardeşin anonim şirket muhasebecisi 2 üniversite mezunu arkadaşımı yarı yolda bırakmam :)
nasıl kendi reklamımı yapıyorum ama pes valla :)
Iyi reklamdiiiii cadi bizi topa tutacakkkkk toplica isyannnnm :112:ne güzel dedin kız yürüyün gidiyoruz başka topik mi yok kocaman sitede :)
Nasil cikmadi? Ev olmadan mi toplaniyon alla allaallah yardımcın olsun be canım zor asker yolu beklemek
valla canım aldığımız evdeki çıkmadı daha onun çıkmasını bekliyoruz asıl o zaman başlıyo işler ya duvarlar falan silinecek çünkü allah yardımcım olsun
güle güle canım allaha emanet ol
hoşgeldin canım
bu topikte isyaaan varr
Beni bırakıp gidecekmisinizz
Iyi davran bizeeeee :107: hihihihihi