- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
hemşerim o benimsevdim seni gızamm kafa dengi birinr benziyonnnsık gelin mi buralara ben genelde gündüz buralardayım gelirsen konuşuruz daha bu yaşta sakın ha evlnmeee hemşiremizde geldi topuğumuza oh ohh artık kimse hastalanmaz ne alakasa zaten ygs lys kpss öss mss ksss iyice mokunu çıkardılar
ezikbenim niye hemşerim çıkmii
öyle mi neden okulunu bırakıyon tatlım yaa:26::26: puanın kırılır ama kaç sene okumştnn:26::26::26:
kendi aranızda mı sözne kadan meraklıyım yaaa
bende sevgi 20 yaşındayım acıktan okuyorum çalışıyorummmm
sen bana küsmezsin kiisensin ezik küstümmbeni anlatmadılar mı saha yanlış kişiye çattın yeğenn
Sevmediğimden 1 yıl okudum bıraktım kırılmıyor 1 yıl okudum diye:)
Yok kendi aramızda değil canım isteme olmadı gerçi ama aileler tanıştıg gttik geldiler:)
sen bana küsmezsin kii
sevdim seni gızamm kafa dengi birinr benziyonnnsık gelin mi buralara ben genelde gündüz buralardayım gelirsen konuşuruz daha bu yaşta sakın ha evlnmeee hemşiremizde geldi topuğumuza oh ohh artık kimse hastalanmaz ne alakasa zaten ygs lys kpss öss mss ksss iyice mokunu çıkardılar
cıksssshmmm anlatım tatlımm hayırlısı olsun o zaman senin için o zaman bütün gün evdeyiz galibaa genelde
küserimmmm
hee su konu okudum yaf..
O ameliyat cok zor bi ameliyat ben cok cektim haberin olsunnn zaten ilk 2 ay nefes almayı unut
laaann
hemşeriiimmmmmmmmmmm
ahh şekerim genelde öle derlersık geliyorum hele son bikaç gündür baska isim yok gece gündüz burdaym evdeym işte tercih bekliyorm para neyinde yok aslında alışveriş manyagıyım ama dısarı cıkamaz oldm param yok diye evlenmicez biz çikolatamla bekar yaşıcaz oyalıyorlar anacım bizi
hem eskişehirliyimahh bize heryer eskişehirburda mısın? okuyon mu çalışıyon mu ne ediyon??
hmmm anlatım tatlımm hayırlısı olsun o zaman senin için o zaman bütün gün evdeyiz galibaa genelde
küserimmmm
ben gidiyomm uyuyacam olummm
cıkssss
küsemezsin
doktorunu araştrdın mı sen öncesinde ?
şimdi nasılll oldunn ve nekdr ücret verdn herşey için kuzum .
kolay olmadıgı kesn bişe
nolur gittmeeeben gidiyomm uyuyacam olummm
ben devlette oldum ücret vermedim ameliyatım 5 saat sürdü
çıktığımda bogazım yanıyordu kupkuru hiç birşey yiyip içemiyorsun sadece pipet le.. öyle diyim tamponların var nefes alman imkansız ağzından aldığın için bogazın maffoluyo şiş gözler yüzler.. mosmor sabaha kadar buz takviyesi yoksa cok uzun sürüyo 15 gün alçıydı bantlardı 3 ay dümdüz yatıyorsun cok çektim bence olmaz
rüyanda beni gör sevgiiiiGızlarrr ben çıkııyorum malum sabah iş var erkenden kalkıyorummmm sabah 8 6 arası işteyimm gündüz burda olursanız bol bol konuşuruzz bugunlük ben kaçar kendinize iyi bakın topiğime geldiniz için çok teşekkür ederimmmm kalıcı olmanız dileğiyleecok uzattımmm gidiyom bennn görüşürüz yarınnnnn
nolur gittmeee
ufak tefek şeylere kızıp gitmeee
rüyanda beni gör sevgiiii