Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

hemşerim o benim

Sevmediğimden 1 yıl okudum bıraktım kırılmıyor 1 yıl okudum diye:)
Yok kendi aramızda değil canım isteme olmadı gerçi ama aileler tanıştıg gttik geldiler:)

ahh şekerim genelde öle derler sık geliyorum hele son bikaç gündür baska isim yok gece gündüz burdaym evdeym işte tercih bekliyorm para neyinde yok aslında alışveriş manyagıyım ama dısarı cıkamaz oldm param yok diye evlenmicez biz çikolatamla bekar yaşıcaz oyalıyorlar anacım bizi

yok o kadar da demedik laa zamanı gelince evlenin tabiii sonra evde kalırısınz haaa alışveriş manyağı senii ben zabahhh 8 9 da damlarım buralara burda olun bakhhhh

cıkssss
küsemezsin
ben gidiyomm uyuyacam olummm
doktorunu araştrdın mı sen öncesinde ?
şimdi nasılll oldunn ve nekdr ücret verdn herşey için kuzum .

kolay olmadıgı kesn bişe

ben devlette oldum ücret vermedim ameliyatım 5 saat sürdü
çıktığımda bogazım yanıyordu kupkuru hiç birşey yiyip içemiyorsun sadece pipet le.. öyle diyim tamponların var nefes alman imkansız ağzından aldığın için bogazın maffoluyo şiş gözler yüzler.. mosmor sabaha kadar buz takviyesi yoksa cok uzun sürüyo 15 gün alçıydı bantlardı 3 ay dümdüz yatıyorsun cok çektim bence olmaz

nolur gittmeee
ufak tefek şeylere kızıp gitmeee

Gızlarrr ben çıkııyorum malum sabah iş var erkenden kalkıyorummmm sabah 8 6 arası işteyimm gündüz burda olursanız bol bol konuşuruzz bugunlük ben kaçar kendinize iyi bakın topiğime geldiniz için çok teşekkür ederimmmm kalıcı olmanız dileğiylee cok uzattımmm gidiyom bennn görüşürüz yarınnnnn

rüyanda beni gör sevgiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…