Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

hem eskişehirliyim
hem burda okuyorum
anadolu da ing öğretmenliği :KK31:

kaçıncı sınıf? yabancı dile merakım hep var, sürekli yeni insanlar yeni yerler görmek istiyorum ve kelime ezberlemeyide severim :KK51: ama okuldaki eğitmenler o kadan sıkıcı ki beni ondanda soğuttular :KK50:

yok o kadar da demedik laa zamanı gelince evlenin tabiii:KK53::KK53::KK53: sonra evde kalırısınz haaa:KK53::KK53: alışveriş manyağı senii:KK53::KK53: ben zabahhh 8 9 da damlarım buralara burda olun bakhhhh:KK14::KK14:

o saatte kalkamam ben yeaa evde kalmanın en güzel yanı ikindiye kadan uyumak :KK53: ama uyanınca işim yok belki accik temizlik yaparm ama illa ki gelirim :KK9: evlilikten soğuttular bni korkuyorm evlenmekten:18:

ben gidiyomm uyuyacam olummm:KK25::KK25::KK25:

ben devlette oldum ücret vermedim ameliyatım 5 saat sürdü
çıktığımda bogazım yanıyordu kupkuru hiç birşey yiyip içemiyorsun sadece pipet le.. öyle diyim tamponların var nefes alman imkansız ağzından aldığın için bogazın maffoluyo şiş gözler yüzler.. mosmor sabaha kadar buz takviyesi yoksa cok uzun sürüyo 15 gün alçıydı bantlardı 3 ay dümdüz yatıyorsun cok çektim bence olmaz:KK31::KK31:

estetik amaçlı degil ki tatlım mecbur saglık için bnmki.estetigi aradan cıkartmış olcam sadce.bakalım hayırlısıııı .

bnde cıkcam birazdan sen sözlenme işini anlatmadın ya yarın sorguya oturcan artık. :KK54:

kaçıncı sınıf? yabancı dile merakım hep var, sürekli yeni insanlar yeni yerler görmek istiyorum ve kelime ezberlemeyide severim :KK51: ama okuldaki eğitmenler o kadan sıkıcı ki beni ondanda soğuttular :KK50:
ikinci sınıf
malesef ülkemizde yabancı dil eğitimi berbat
ben üniyi kazanmadan önce yabancı dil bildiğimi sanırdım
girince baktım ki hiçbişi bilmiyormuşum
daha 2 kelime edemiyordum
habire test habire boşluk doldurma
öyle yabancı dil mi öğretilir yaa
yıllarca boşuna ingilizce görüyo insanlar
adam gibi öğretinde bari iki çift laf edebilelim değil mi

ikinci sınıf
malesef ülkemizde yabancı dil eğitimi berbat
ben üniyi kazanmadan önce yabancı dil bildiğimi sanırdım
girince baktım ki hiçbişi bilmiyormuşum
daha 2 kelime edemiyordum
habire test habire boşluk doldurma
öyle yabancı dil mi öğretilir yaa
yıllarca boşuna ingilizce görüyo insanlar
adam gibi öğretinde bari iki çift laf edebilelim değil mi

ahh sorma sorma sırf bunun için kursa gitmek istiyorum param yok, ücretsiz halk eğitim kursları var onlarda uzun vadeliymiş olmadı yani :KK50: bizim apartmanda zenciler var adamlarla iki çift laf edemiyoz :KK17: hoş onlarda işine gelince türkçe işine gelince ingilizce işine gelince de bambaşka bi dil konusuyorlarda onu henüz çözemedik :KK53:

ahh sorma sorma sırf bunun için kursa gitmek istiyorum param yok, ücretsiz halk eğitim kursları var onlarda uzun vadeliymiş olmadı yani :KK50: bizim apartmanda zenciler var adamlarla iki çift laf edemiyoz :KK17: hoş onlarda işine gelince türkçe işine gelince ingilizce işine gelince de bambaşka bi dil konusuyorlarda onu henüz çözemedik :KK53:
haha :KK1::KK1::KK1::KK1:

o saatte kalkamam ben yeaa evde kalmanın en güzel yanı ikindiye kadan uyumak :KK53: ama uyanınca işim yok belki accik temizlik yaparm ama illa ki gelirim :KK9: evlilikten soğuttular bni korkuyorm evlenmekten:18:

Banane işte erken kalkın banann:KK19::KK19::KK19::KK19: bak ben geldimm bile sizi bekliyorummmmmm:nazar::nazar:

estetik amaçlı degil ki tatlım mecbur saglık için bnmki.estetigi aradan cıkartmış olcam sadce.bakalım hayırlısıııı .

bnde cıkcam birazdan sen sözlenme işini anlatmadın ya yarın sorguya oturcan artık. :KK54:

İnşallahh ameliyatın kolay gecer tatlımm ben geldimm sorgulayın beniii:KK53::KK53:

Günaydın gızçelerimmm benimmm:KK16::KK16::KK16:
Bugün ne güzel bir günnn ohh sıcacık topiğimizdee:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:Kimler var bakalımmm:21::21::21: yoksa uyuyonus mu valla karışmammm:KK53::KK53::KK53:

teesüf ederimmm :63::KK76: napıyosun canımmm morallerim 0 ın altında 5 :KK14::KK14:

tamam tamam alınma karşimm benimm gel şöyle yamacımaa:KK19::KK19::KK19::KK19:
Napıyım bebeğimmm işe geldimm işte büroyu açtımm anca geçebildim büralaraa:KK24::KK24::KK24: topiğimi begendin mii:KK23::KK23:
Morelin sıfırın altın da mııı:26::26::26: birde 5 mii:KK53::KK53: nolmuş bakım benim eylülüme yine o adam demii:KK47::KK47:

tamam tamam alınma karşimm benimm gel şöyle yamacımaa:KK19::KK19::KK19::KK19:
Napıyım bebeğimmm işe geldimm işte büroyu açtımm anca geçebildim büralaraa:KK24::KK24::KK24: topiğimi begendin mii:KK23::KK23:
Morelin sıfırın altın da mııı:26::26::26: birde 5 mii:KK53::KK53: nolmuş bakım benim eylülüme yine o adam demii:KK47::KK47:

geldimmm canımm anlat bakalımmm :KK23::KK19::KK19:

beğendimm hadi hayırlı olsunnn iki yere birden mi yazacağız icat çıkardın başımıza :KK4: :KK1:

evet tabiki dün mesaj attı işte yok bana güvenmiyomuş inanmıyomuş ben hep yalan söyüymuşum ( hallbıki kızacağı bir şey bile olsa doğruyu söylerim ben :KK14: ) yalanlarm güvenszliği onu soğuyomuş benden , benim ona ne ihtıyacım varmış ; iş im arkdşlarım ailem ve yalan söyledim sevgilim varmış falan dedi :KK50::KK50:

hararetli bir şekilde kavga ediyoruz konuşmanın ortasında bana ınternet cafeye gidiyorum dedi oyun için gider bazen , gelince atarım dedi bende kızdım baya baktım saat kaç oldu ses yok whatsapa baktım giriyo ordan yazdım sen nasıl birisin yazıklar olsun falan yine ses yok uyanınca baktım gece 5 te whatsapa grmişş :KK53: hiç adeti değildir :KK15:

Son düzenleyen: Moderatör:
X