Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

ehehehee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ben sevgi baby 20 yaşındayım konyalıyım bekarım çalışıyorummm su an uykum var ölüyorummm:KK53::KK53::KK53::KK53:siz ne iş görürsünüz süle bakımm:KK6::KK6::KK6: okuyon muuu:KK51:

eskişehirdenim 18 yasındayım bekarım fakat bir adayımız var :KK37: bu sene mezun oldum liseden hemşireyim :94: ygs için tercih yaptm emme ve lakin olmadı, hayırlısı bakem dedik ve sindi de ek tercihleri bekleyipduruz. bide kpss var işte geçen sene eylülde girdim 76 aldım kasımdaki kadrolu atamayı bekliyorum eylülde de var dendi ama olmadı gandırıpdurula bizi :KK19:

eskişehirdenim 18 yasındayım bekarım fakat bir adayımız var :KK37: bu sene mezun oldum liseden hemşireyim :94: ygs için tercih yaptm emme ve lakin olmadı, hayırlısı bakem dedik ve sindi de ek tercihleri bekleyipduruz. bide kpss var işte geçen sene eylülde girdim 76 aldım kasımdaki kadrolu atamayı bekliyorum eylülde de var dendi ama olmadı gandırıpdurula bizi :KK19:

sevdim seni gızamm kafa dengi birinr benziyonnn:KK19::KK19::KK19: sık gelin mi buralara ben genelde gündüz buralardayım gelirsen konuşuruz:KK19::KK19: daha bu yaşta sakın ha evlnmeee:KK20::KK20::KK20: hemşiremizde geldi topuğumuza oh ohh artık kimse hastalanmaz:KK53::KK53::KK53: ne alakasa :KK53::KK53::KK53::KK53: zaten ygs lys kpss öss mss ksss iyice mokunu çıkardılar:KK53::KK53::KK53:

laaann
hemşeriiimmmmmmmmmmm:KK19::KK19:

X