• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada okuyup size katkısı sağlayan paylaşımlar

QueenGenepil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
5.475
17.098
248
Yıllardır buraya üyeyim ama sık takip edemedim. Burada daha önce açılan başlıklardan hiç unutamadığınız, keşke bunu daha önce okusaydım diye düşündüğünüz bir başlık oldu mu? Alışveriş, kozmetik ve cerrahi dışı. Bana önerebileceğiniz forum veya başlık var mı?

Ben genel olarak KKyi seviyorum
10 yilla yakindir bu sayfadayim. Insanin yoldaki isaretleri gormeden devam edip sonunda nasil "yaa o zamandan belliydi" demesinden etkileniyorum. Ozellikle insan iliskilerinde.
Buyuk bir sosyolojik gözlem yapma alani cunku herkes anonim-herkes dogal ve ciplak.
kimsenin kimseye birsey kanıtlama ihtiyaci yok. Hayatin cogu alaninda olmayan birsey bu.
KK sayesinde hem empati yetenegim gelisti mesela:)
Onun disinda tavsiye edecegim yer olarak bazi beni bastan yarat topiklerini seviyorum ama isim ver desen arayip bulamam bu saatte :)

Yıllardır buraya üyeyim ama sık takip edemedim. Burada daha önce açılan başlıklardan hiç unutamadığınız, keşke bunu daha önce okusaydım diye düşündüğünüz bir başlık oldu mu? Alışveriş, kozmetik ve cerrahi dışı. Bana önerebileceğiniz forum veya başlık var mı?

2013 ocak annelerinde bebe nasıl büyütülür onu öğrendim,şimdi ölü bi topik de olsa ilk gözağrımdır🥰 Ordan kankeytalarım bile var. Bir de harika bi insanla tanıştım burdan bi işimde çok yardımcı oldu,kocamla tanışsam o kadar mutlu olurdum 😂

Teşekkürler kk,valla çok seviyorum seni 💙

Bu konuyu açma sebebim biraz da böyle hikayeler duyma ve pozitif bir konuşma ortamı yapabilmekti. Teşekkür ederim 🙏

Güzel ve besleyici bulduğum konulardan;

Astoria Astoria 'nın çok güzel bir arşivi var burada:
Tavsiye ederim.

Müzik kazmayı (Bilhassa yabancı müzik) sevenlere de kendi topiğimi önereyim;

Bdv; zaten burada olup, takip etmeyen pek yoktur.

Bende 2013 de tup bebek topiklerini okuyarak basladim ..hic tanimadigim insanlarla.kah sevindim kah üzüldüm..tupbebek başarı hikayelerini okuyup okuyup ümidimi hic kesmedim..6 negatif denemeden sonra dogal yoldan hamile kaldim ..yüzünü sesini duymadigim topik arkadaşım tlfnumu isteyip beni tebrik etmek istemişti sankiii cok samimi bi arkadaşımla konuşuyor gibiydim sevinçten ağlıyorduk resmen...sonra da sürekli bdv deyim burda herturlu konu herturlu insan herturlu acayiplik var eğlenceli burayı tavsiye ederim bende...

Bir de "Fantastik film" severler içinde buraya bir hazır liste bırakayım:

Başka bölümlerde de derlenmiş, can sıkıntınızı alacak şeyler mevcut hep.

İlgisiz sevgili mesela. Keşke keşke daha önce okusaydım. Birde sağlıkla ilgili bazı paylaşımlar

Eğer kkda olmasaydım kızımı büyütme aşamasında 583565860 kere doktora giderdim :D Ben daha çok ihtiyaca yönelik topikleri seviyorum. Bebekle ilgili sıkıntı oluyor, bakıyorsun konu var. Cilt bakım yöntemi duyuyorsun yaptıran var. Ürün merak ediyorsun kullanan var. Ne arasan çıkıyor. Ego yok, kasma yok, herkes bama güme yazıyor. Aklıma geldi mesela, kızımın kakasında siyah ipçikler vardı. Ben kurt mu diye panikledim. Tam evden çıkacakken dur bakayım dedim. Bdv başlığı şu: kızımın kakasında ki ipçikler. Sorusuda şu :bunlar kurt mu? Doktora götüreyim mi 😁 Sanki ben yazmışım o an. Muz yediği içinmiş. Buradan öğrendim mesela. Doktora gitsem gülecekti herif bana 😅

Üni yıllarımda bir proje araştırmam için tanıştım kk ile.
Fikirlerine değer verdiğim pek çok insana rastladım.
Her şeyden öte, birey olarak bakış açınız bellidir.
Ama burada yüzbinlerce insan var, dolayısıyla o kadar yaşanmışlık ve deneyim.
Bulunmaz bir nimet okumasını bilene, öğrenileceği görene.

Back
X