• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bupsi'nin YENİ Evİ:))

ne kadar ferah guzel genis bir ev oyle..Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin...
yalniz oyle buyuk guzel bir balkona bambu bahce mobilya cok yakisir diye dusunuyorum:34:

eski evin de çok hoş tu zaten ama bu daha bi hoş tabii ki ALLAH güle güle ağız tadıyla sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasip etsin yeni yuvanıza MAHAŞALLAH

Cok güzel ev masallah uyum renk secimi hersey harika, hic gözümü yormadi:)
Güle güle oturun, evde güzelmis yani nerde bu ev bende istiyorum :))))

Cok güzel ev masallah uyum renk secimi hersey harika, hic gözümü yormadi:)
Güle güle oturun, evde güzelmis yani nerde bu ev bende istiyorum :))))
Çook teşekkürlerr güsel yorumunuz için:))

eski evin de çok hoş tu zaten ama bu daha bi hoş tabii ki ALLAH güle güle ağız tadıyla sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasip etsin yeni yuvanıza MAHAŞALLAH

Amin amin coook teşekkrülerr:))

ne kadar ferah guzel genis bir ev oyle..Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin...
yalniz oyle buyuk guzel bir balkona bambu bahce mobilya cok yakisir diye dusunuyorum:34:

Evet kesnlkle onu geçici olark koyduk. Uygun güsel bişi bulunca kesin değiştircez:))

maşallah ya evniz çok guzel özellklede salonunuzza bayıldımm musmutlu olun inşallah yenı evınızdeee :=)
Aminn cok teşekkrler:))

Gule gule otur cnm

:)))) çoook teşekkürlerr:))

evin cok cok güzel :16: balkonada bayildim :16::16: güle güle otur

Çook teşekkürler:))

bayıldım bayıldım. güle güle oturun
burda bi çok eve baktım ama sizinkine yorum yapmadan geçemedim :))

:))) çoook teşekkr ederimm:))

canım bayıldım evıne gule gule otur ınsallah

Guzel evinizde gule gule oturun. Heryeri cok begendim ama balkon bi hosuma gitti :)

evin cok guzel canim bayildim gule gule otur,bizde yakinda insallah yeni evimize gecicez,bizimde acik mutfa ve senin mutfak buyuklugune ve sekline cok benziyor yalniz bizim yan mutfak tarafdan ayri mutfak kapisida var salondanda gecilebiliyor,biz bar tarafi boydan kapatip mutfak kapisini kullanacagiz boyab boya bar olacak diye dusunduk bana kalsa komple duvar kapatmak isderdim ama mutfagimda pencere yok:( herneyse nasil kullanisi rahat oluyormu?koku felan cok rahatsizlik veriyormu?

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn herşey çok şıkk bayıldımm

Aminn:) çok teşekkür ederim:))

Guzel evinizde gule gule oturun. Heryeri cok begendim ama balkon bi hosuma gitti :)

Çok teşekkürler:))

evin cok guzel canim bayildim gule gule otur,bizde yakinda insallah yeni evimize gecicez,bizimde acik mutfa ve senin mutfak buyuklugune ve sekline cok benziyor yalniz bizim yan mutfak tarafdan ayri mutfak kapisida var salondanda gecilebiliyor,biz bar tarafi boydan kapatip mutfak kapisini kullanacagiz boyab boya bar olacak diye dusunduk bana kalsa komple duvar kapatmak isderdim ama mutfagimda pencere yok:( herneyse nasil kullanisi rahat oluyormu?koku felan cok rahatsizlik veriyormu?

biz genelde mutfak ve oturma odası olan odada oturuyoruz. Ve öle koku gibi bişi asla olmuyor. Bi cam acıyorsun gidiyor ztn. Tabi 24 saat yemek yapcksn o zmn başka:) Biz memnunuz odanın bu halinden. Yemek yaparken ya da arkadaşların geldgnde hiç yanlız kalnmıosun bide:)

Öncelikle evinizin genişlik ve ferahlığına ve de balkonuna bayıldım. İçini güzel döşemişsiniz yalnız o balkonu daha iyi değerlendirin derim ;)

Back
X