Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook teşekkürlerr güsel yorumunuz için:))Cok güzel ev masallah uyum renk secimi hersey harika, hic gözümü yormadi:)
Güle güle oturun, evde güzelmis yani nerde bu ev bende istiyorum :))))
eski evin de çok hoş tu zaten ama bu daha bi hoş tabii ki ALLAH güle güle ağız tadıyla sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasip etsin yeni yuvanıza MAHAŞALLAH
ne kadar ferah guzel genis bir ev oyle..Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin...
yalniz oyle buyuk guzel bir balkona bambu bahce mobilya cok yakisir diye dusunuyorum![]()
Aminn cok teşekkrler:))maşallah ya evniz çok guzel özellklede salonunuzza bayıldımm musmutlu olun inşallah yenı evınızdeee :=)
Gule gule otur cnm
evin cok cok güzelbalkonada bayildim
güle güle otur
bayıldım bayıldım. güle güle oturun
burda bi çok eve baktım ama sizinkine yorum yapmadan geçemedim :))
canım bayıldım evıne gule gule otur ınsallah
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn herşey çok şıkk bayıldımm
Guzel evinizde gule gule oturun. Heryeri cok begendim ama balkon bi hosuma gitti :)
evin cok guzel canim bayildim gule gule otur,bizde yakinda insallah yeni evimize gecicez,bizimde acik mutfa ve senin mutfak buyuklugune ve sekline cok benziyor yalniz bizim yan mutfak tarafdan ayri mutfak kapisida var salondanda gecilebiliyor,biz bar tarafi boydan kapatip mutfak kapisini kullanacagiz boyab boya bar olacak diye dusunduk bana kalsa komple duvar kapatmak isderdim ama mutfagimda pencere yokherneyse nasil kullanisi rahat oluyormu?koku felan cok rahatsizlik veriyormu?
canım evın cok tatlı:)gule gule oturAynı eşyalarımızla, yeni evimiz:)
Eki Görüntüle 571075
SALON:)
Eki Görüntüle 571074
Eki Görüntüle 571069
HOL:)
Eki Görüntüle 571077
MUTFAK & OTURMA ODASI:)
Eki Görüntüle 571080
Eki Görüntüle 571086
BANYO:)
Eki Görüntüle 571089
Eki Görüntüle 571091