Bupsi'nin Evi

Sizin fotograf agacindan bende aldim.. ama butun dallari doldurmadim cok kalabalk oluyor gbme geldi... sz nasl yaptnz hepsne taktnzm resim.. boyutlari nasil resmlernzn....30 tanemi szinkde... tesekkurler...

Sizin fotograf agacindan bende aldim.. ama butun dallari doldurmadim cok kalabalk oluyor gbme geldi... sz nasl yaptnz hepsne taktnzm resim.. boyutlari nasil resmlernzn....30 tanemi szinkde... tesekkurler...

Evet 30 lu benimkide. normal resim boyutunda yaptırıyorum kaça kaç tam bilmiorum ama fazla durmuyor benim ki. Ya da bana kalabalık gelmiyor :))

canım bence de her sey süper çok özenle döşenmiş
güle güle mutlulukla uzun ömürde oturun inşallah

bu arada foto ağacına bayıldım
nerden aldın tatlım
bılgı verebılırsen sevınırım

Janım internetten aldım. Markası UMBRA. Begendigne cok sevindim tekrar tesekkürler...:)

Janım internetten aldım. Markası UMBRA. Begendigne cok sevindim tekrar tesekkürler...:)

Cok teşekkrler jnm. İnternetten aldım markası UMBRA. Tekrar teşekkürler...:)

evekiniz genel anlamda hoş olmuş tek beyenmediğim nokta salondaki yeşil beyaz sehhpaydı yanlış hatırlamıyorsam o gözüme battı birde mutfak halınızı pek sevmedim tabiki zevkler vedahi renler tartışılmaz

eviniz cook hos ozellikle salon cok hosuma gitti... ama amaaaaa amaa yataktaki minik kopeginize bayildim
cok seviyorum yaa kopekleri cokkk...
neyse iyi gunlerde oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…