• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bupsi'nin Evi

çok güzel evnizi,özellikle fotoraf ağacını çok beğendım güle güle mutlulukla oturun :))

buarada bişey sorabilirmiyim, üçlü sehpanızı nerden ve kaça aldınız. çok hoşmuş bende alcamda :))

çok zevklisiniz ayrıca çok orjinal şeyler gördüm evinizde güle güle oturun :) bir şey soracağım mesajların hepsini okumadım belki daha önce sorulmuştur kusura bakmayın öyleyse :) duvar stickeri ile koltuklarınız aynı desen galiba birlikte mi satılıyor uydurdunuz mu yoksa özel yapım mı?

çok zevklisiniz ayrıca çok orjinal şeyler gördüm evinizde güle güle oturun :) bir şey soracağım mesajların hepsini okumadım belki daha önce sorulmuştur kusura bakmayın öyleyse :) duvar stickeri ile koltuklarınız aynı desen galiba birlikte mi satılıyor uydurdunuz mu yoksa özel yapım mı?

Şanslıydım sticker ve koltuk kuması bakımından sanırım:)) ben uydurdum onları:)) Cok teşekkür ederimmm begendiginize sevindim:))

fotoğraf ağacı ve köpekli çamaşırlık çok hoş detaylar olmuş.
güle güle oturun!

Eviniz çok güzel.Koltuk takımı ile duvardaki sticker harika uymuş.Mutfakta çok güzeldi.Mutluluklar dilerim:)

Back
X