• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bupsi'nin Evi

hoş bir ev hayırlısıyla oturmak nasip olsun inş...
misafir odası ve oturma odasındaki resimlerde ışık problemi olmuş sanırım o yüzden biraz karamsar gözüküyor ama herşey çok zevkli.
hangi şehirde yaşadığını merak ettim ben her odada klima olduğundan dolayı:)

hoş bir ev hayırlısıyla oturmak nasip olsun inş...
misafir odası ve oturma odasındaki resimlerde ışık problemi olmuş sanırım o yüzden biraz karamsar gözüküyor ama herşey çok zevkli.
hangi şehirde yaşadığını merak ettim ben her odada klima olduğundan dolayı:)

Evet biraz karanlık çıkmış malesf ki. teşekkür ederim begendigine sevindim evimi:)) Adana da yaşıyorum:)

Beyaz ve siyah evlere gerçekten çok yakışan renkler, çok hoş bir dekorasyon olmuş, güle güle oturun inşallah...

eviniz harikaa yaa inş bende evlenince böyle bir ev kurabilirim bu arada köpüşünüze bayıldım yerşm onu bennnnnnnnnnnnnn:52:

çok güzel evin var alah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin özellikle salonuna bayıldım fotoğraf ağacını nerden aldın çok tatlı.....

evinize bayıldım tonlamalar çok hoş bakarken bile evinizde huzur buldum iyi,güzel mutlu günlerde oturun:nazar::nazar::nazar:

zevkle döşenmiş bir evin var güle güle otur. benimde koltuk takımları aynı benimki tek renk ama. yemek odası olarak açık renkmi koyu renkmi diye düşünüyordum evinin resimlerini gördükten sonra kararımı verdim. teşekkür ediyorum.

Back
X