bunun anlamı benim anladığım mı yoksaaaaaa

Canımmm
6+2 bugun canim Allahin izniyle.. amin insallah..
canımm daha çok minik annesi insan zaman nasıl geçicek diyo dimi daha çoook varmış gibi geliyo ben öyle düşünürdüm ilk kalp atışını duyduğumda benimde 6+2 ydi zaman aslında öyle hızlı geçiyoki ilk kıpırtısını hissettiğimde ağlamıştım bile sabahın körüydü allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimki 8 buçuk aylık oldu bile :)

Cok haklisin canm bnm Simdi bile fenaym Allahim o gunleri insallah bize de gosterir insallah :)

beyaz melek ne durumdasın canım? gidebildin mi doktora?
Gittim canm gittim geçen persembe 404 tü dünde 3334 olmş keseyi gördük ama bebek daha yoktu dün çok rahatszlanmıştm doktor yüksek ihtimalle düşecek dedi alttan muayene etti ondsn mi bilmiyorm hafif kanama geldi bugünde ne sanci ne kanama hicbisey yok yarn yine kan vericem en azindan 5000 in üzerinde cikarsa riski atlatiriz dedi inanki daha hamile olduguma ne inanabildim nede sevinebildm((

Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin canım inşallah hayırlı evlattır da tutunur canım benim Allaha emanet olun ikinizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…