bunun anlamı benim anladığım mı yoksaaaaaa

Tebrikler Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah değerin kaç çıktı
çok teşekkürler telefonla negatif mi pozitif mi ancak onu öğrenebildim öğleden sonra gidip sonucu alacağım değeri yazarım yorumlarız oldu mu?

Canımmm Allah razı olsun çok teşekkür ederim amin inşallah.. :)
Merhaba arkadaşım yazmadan duramadım bende günüme 8 gün varken hiçbir belirtim yokken içime doğmuştu içimden bi ses kalk yap demişti test kalktım yaptım ve atnı sonuç hafif bi pembe çizgi daha şoklardaydım ki 2 sene uğraşın sonucu tamamen ilaç almayı tedaviyi reddettiğim anda oldu doktor tedavi derken hiç tedavisiz ilaçsız geldi bebeğim şuan 8 aylık dünyalar tatlısı oğlum var allahım isteyen herkese nasip etsin o kokuyu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ediyorum :)

öyle duygulandırdın ki beni zaten ağlak ağlak geziyorum ortada.. inan.. ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim..
Allah isteyen herkese versin sağlıkla sıhhatle inşallah..

öyle duygulandırdın ki beni zaten ağlak ağlak geziyorum ortada.. inan.. ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim..
Allah isteyen herkese versin sağlıkla sıhhatle inşallah..
Aminn canım rqbbim evladı olanları onlara bağışlasın olmayan isteyen herkesede bu duyguyu hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…