Çıktı bileee... bebişim oluyooooone zaman çıkar kan sonucun canım?
TebriklerÇıktı bileee... bebişim oluyooooo
çok teşekkürler telefonla negatif mi pozitif mi ancak onu öğrenebildim öğleden sonra gidip sonucu alacağım değeri yazarım yorumlarız oldu mu?TebriklerHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah değerin kaç çıktı
ayyy çok minnak ama ya :) yirim onu :9 canm cok sevindim inşallah rahat sağlıklı bi hamilelik geçirirsin hayırlı olsunminnakım 2 haftalık..
rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin kan değeriniz kaç. çıktıminnakım 2 haftalık..
Allah razı olsun cnım çok teşekkür ederim eşimden annemden önce öğrendiniz hepiciiniz :)ayyy çok minnak ama ya :) yirim onu :9 canm cok sevindim inşallah rahat sağlıklı bi hamilelik geçirirsin hayırlı olsun
176,38rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin kan değeriniz kaç. çıktı
Tebrik ederimmmmm ablacimmmm teyze oluyorummmm yihuuuu :)Amanınnnnn Allahım.. bu nasıl bir sevinç bu nasıl bir şaşkınlık
Elhamdulillah
Iyi haberlerle gelirsin hayirlisiyla insallah :)Bugün ultrasonografimiz var teyzeleriiiii :) cok heyecanlıyız..
Canımmm Allah razı olsun çok teşekkür ederim amin inşallah.. :)Tebrik ederimmmmm ablacimmmm teyze oluyorummmm yihuuuu :)
Merhaba arkadaşım yazmadan duramadım bende günüme 8 gün varken hiçbir belirtim yokken içime doğmuştu içimden bi ses kalk yap demişti test kalktım yaptım ve atnı sonuç hafif bi pembe çizgi daha şoklardaydım ki 2 sene uğraşın sonucu tamamen ilaç almayı tedaviyi reddettiğim anda oldu doktor tedavi derken hiç tedavisiz ilaçsız geldi bebeğim şuan 8 aylık dünyalar tatlısı oğlum var allahım isteyen herkese nasip etsin o kokuyu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ediyorum :)Canımmm Allah razı olsun çok teşekkür ederim amin inşallah.. :)
öyle duygulandırdın ki beniMerhaba arkadaşım yazmadan duramadım bende günüme 8 gün varken hiçbir belirtim yokken içime doğmuştu içimden bi ses kalk yap demişti test kalktım yaptım ve atnı sonuç hafif bi pembe çizgi daha şoklardaydım ki 2 sene uğraşın sonucu tamamen ilaç almayı tedaviyi reddettiğim anda oldu doktor tedavi derken hiç tedavisiz ilaçsız geldi bebeğim şuan 8 aylık dünyalar tatlısı oğlum var allahım isteyen herkese nasip etsin o kokuyu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ediyorum :)
Tebrikler canım hamilesin ama daha çok yeni bir hamilelik rabbim kucağına almayı nasip etsin.Eki Görüntüle 1466636 Hanımlar Günaydın.. Sabah uyandım şiddetli bulantıyla Sonrasında kalktım test yapma güdüsüyle lavaboya gittim Manzara bu.. neler oluyor?
Allah razı olsun her isteyen tatsız bu duyguları inşallah.. saat 2 de kese görmeye gideceğim merakla bekliyorum :)Tebrikler canım hamilesin ama daha çok yeni bir hamilelik rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Kaç haftalıksın :)Allah razı olsun her isteyen tatsız bu duyguları inşallah.. saat 2 de kese görmeye gideceğim merakla bekliyorum :)
Aminn canım rqbbim evladı olanları onlara bağışlasın olmayan isteyen herkesede bu duyguyu hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahöyle duygulandırdın ki benizaten ağlak ağlak geziyorum ortada.. inan.. ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim..
Allah isteyen herkese versin sağlıkla sıhhatle inşallah..
Sağlikla kucagina alirsin inslahEki Görüntüle 1466636 Hanımlar Günaydın.. Sabah uyandım şiddetli bulantıyla Sonrasında kalktım test yapma güdüsüyle lavaboya gittim Manzara bu.. neler oluyor?