Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Çok sağolSağlikla kucagina alirsin inslah
Canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim :)Arzu tebrik ederim uzun zamandır göremiyordum seni bir bakayım derken burda buldum
Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah kucağımıza almayıda nasip etsin. Allah izin verirse aynı dönemlerde anne olacağız inşallahhÇıktı bileee... bebişim oluyooooo
Maşallah tatlım. Hayırlı olsun, kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar selam çok heyecanlıyım ama sonuç bu Eki Görüntüle 1487706
Çok teşekkür ederim yarın kan testiyle kesin sonuç belli olur. Haber veririmMaşallah tatlım. Hayırlı olsun, kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Arkadaşlar bunuda yorumlarmsnz daha bat a 4 gün var
Konunuzu tesadüfen gördüm.Güzel haberlerinizi okuyunca tebrik etmeden geçmeyeyim dedim.Çıktı bileee... bebişim oluyooooo
Insallah canm Allah razi olsun Hayirlisiyla alalim melekleri kucagimiza :)Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah kucağımıza almayıda nasip etsin. Allah izin verirse aynı dönemlerde anne olacağız inşallahh
Masallah canm Hadi hayirlisi :) cok sevindimKızlar selam çok heyecanlıyım ama sonuç bu Eki Görüntüle 1487706
6+2 bugun canim Allahin izniyle.. amin insallah..Tbrik ederim canım kaç aylık bebeğin inş sağ salim alırsın kucağına :)
Canim kan testi yaptirmanda fayda var Bizi de bilgilendir lutfen
Sagol guzel kuzum Allah razi olsun :) amin insallah :)Konunuzu tesadüfen gördüm.Güzel haberlerinizi okuyunca tebrik etmeden geçmeyeyim dedim.
Tebrik ederimmmm Abla Allah analı babalı büyütsün inşallah Darısı bu haberi bekleyen ablalara inşallah
Ama daha adetime 4 gün var biraz daha bekleyp yapicam ama haber veririm 3 kere yaptm hepsinde de böyle çıktıCanim kan testi yaptirmanda fayda var Bizi de bilgilendir lutfen
Tamam o zaman canm biraz daha bekle gecikince git 2 kere is olmasin hemAma daha adetime 4 gün var biraz daha bekleyp yapicam ama haber veririm 3 kere yaptm hepsinde de böyle çıktı