bunu yazdığıma inanamıyorum :))

onlardan aldım zaten dün yapmıştım birde yarın sabah yapıcam..çok şükür hiç kanamam falanda yok..

Maşallah inşallah hamilesindir minnoşum, kimseciklere söyleme dua et rabbime boool boll ben de dua edicem sana, hamişlerin duası kabul olurmuş :) Ağır iş yapma, bitki çayları içme, maydanoz tarçın yeme ilaç içme :)

evet...fiyatı 35 tl olmalı yanılmıyorsam...
kaç haftalık olduğuna dair söyluyor...%99
kesinlik payı var...ben yaptığımda aynen çıktı....
dileğin için teşekkür ederim ve bence
sende şu an bir anne adayısın...arın korkularından...:)

inşallahya çok istiyorum hakkımızda hayırlısı negatif görünce ogün sormadım bu değer nedir diye
aynen öyle canım hayırlısı...herşeyin vakti zamanı var..sen dua et bol bol...Rabbim en yakın zamanda isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu

evet...fiyatı 35 tl olmalı yanılmıyorsam...
kaç haftalık olduğuna dair söyluyor...%99
kesinlik payı var...ben yaptığımda aynen çıktı....
dileğin için teşekkür ederim ve bence
sende şu an bir anne adayısın...arın korkularından...:)
ağzından bal damlıyor resmen..inşallah Rabbim banada nasip etmiştir...ayy alsammı acaba testten...eşime söylemem lazım acele etme diyor...birde oruç tutuyorum inşallah bir sakıncası yoktur..

Maşallah inşallah hamilesindir minnoşum, kimseciklere söyleme dua et rabbime boool boll ben de dua edicem sana, hamişlerin duası kabul olurmuş :) Ağır iş yapma, bitki çayları içme, maydanoz tarçın yeme ilaç içme :)

:KK200::KK200: canım ya inşallah öyleyimdir...Rabbim seninde meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
duaların için çok çok saol canım...bende ediyorum hep...maydonazu hiç duymamıştım...birde oruçluyum birşey olmaz dimi..

:KK200::KK200: canım ya inşallah öyleyimdir...Rabbim seninde meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
duaların için çok çok saol canım...bende ediyorum hep...maydonazu hiç duymamıştım...birde oruçluyum birşey olmaz dimi..

Tutma bebeğim, istersen şu iş bir sonuçlanana kadar, folik-1 al eczaneden her gün kullanmaya başla gün içerisinde çok fazla sıvı tüketmen gerekiyor. Tüm doktorlar yasakladı ocak ayı annelerinde oruç tutmayı. Kahvaltını güzel yap, her gün ceviz ye 2-3 tane. İhmal etme, bak bu kadar beklemişsin aç kalmak elbette ki iyi değil o kadar uzun zaman.

ağzından bal damlıyor resmen..inşallah Rabbim banada nasip etmiştir...ayy alsammı acaba testten...eşime söylemem lazım acele etme diyor...birde oruç tutuyorum inşallah bir sakıncası yoktur..
eşin tabi haklı ama senin şu an ki sabırsızlığını anlayamaz o yüzden çaktırmadan da olsa yap derim :)
oruçla alakasını anlayamadım canım...
dijital testi kabındaki idrarında 20 saniye bekletiyorsun ucunu,sonra kapağını kapatıp
sonucun belirlemesini bekliyorsun...
birde direk tuvalette ucunun idrarına değmesini sağlayacak bir yapılma şekli de var ama ilk yöntem bence daha rahat

aslında haftaya yazacaktım ama dayanamadım..sizinde fikirlerinizi duymak istedim..
hamilelik testi yaptım silik çizgi çıkı..iki gün sonra yine yaptım çizgi biraz daha belirgindi..dün yaptım çizgi dahada belirgindi... :)
işimden dolayı cumartesi günü doktora gidicem kan testi yaptırıcam Allah ım inşallah 10 aydır beklediğim haberi alırım..çok heyecanlıyım..çok dua ettim..
kimseye birşey söylemedik nazar değmesin diye :nazar:Rabbim nasip ettiyse bize inşallah kalp atışını duyana kadar ailelere söylemicez..
dua edin sizde nolur inşallah içimde bir melek vardır...:KK200:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Ara ara bazı topiklerde görüyordum seni... Bebiş isteğini de dile getiriyordun.. Rabbim nasip etmiş hamd olsun... Allah tamamına erdirsin inşallah.. Tebrik ederim... Kalp atışları, cinsiyeti, hareketleri derken miniğini kucağında gör inşallah.. Rabbim esirgesin sizi... Çok mutlu oldum...

Ara ara bazı topiklerde görüyordum seni... Bebiş isteğini de dile getiriyordun.. Rabbim nasip etmiş hamd olsun... Allah tamamına erdirsin inşallah.. Tebrik ederim... Kalp atışları, cinsiyeti, hareketleri derken miniğini kucağında gör inşallah.. Rabbim esirgesin sizi... Çok mutlu oldum...
Allah razı olsun canım..çok çok teşekkür ederim..evet 10 aydır çok istiyoruz..inşallah bir aksilik olmazda o yazdıklarının hepsinin tadarım...

eşin tabi haklı ama senin şu an ki sabırsızlığını anlayamaz o yüzden çaktırmadan da olsa yap derim :)
oruçla alakasını anlayamadım canım...
dijital testi kabındaki idrarında 20 saniye bekletiyorsun ucunu,sonra kapağını kapatıp
sonucun belirlemesini bekliyorsun...
birde direk tuvalette ucunun idrarına değmesini sağlayacak bir yapılma şekli de var ama ilk yöntem bence daha rahat
oruçluyken bebeğe zarar gelir mi diye sormak istedim...
ayyy kulağa harika geliyor test ama çok kararsız kaldım..

Tutma bebeğim, istersen şu iş bir sonuçlanana kadar, folik-1 al eczaneden her gün kullanmaya başla gün içerisinde çok fazla sıvı tüketmen gerekiyor. Tüm doktorlar yasakladı ocak ayı annelerinde oruç tutmayı. Kahvaltını güzel yap, her gün ceviz ye 2-3 tane. İhmal etme, bak bu kadar beklemişsin aç kalmak elbette ki iyi değil o kadar uzun zaman.
bugün niyetlendim artık yarından sonra tutmayayım ozaman...haklısın kahvaltı ve sıvı tüketimi çok çok önemli..iş yerime yanımada alayım ceviz falan..

oruçluyken bebeğe zarar gelir mi diye sormak istedim...
ayyy kulağa harika geliyor test ama çok kararsız kaldım..
hee :) ben test diye anladım...
yani hamilelik ihtimalin bu denli yüksek iken bencede tutmamalısın...ama tabi sen daha iyi bilirsin...konunu takip ediyor olucam :)
sevimli anne :)

Canım inşallah sağlıklı bir bebek nasip etsin rabbim gözün aydın:nazar: ve isteyen herkese nasip etsin bu mübarek günde

X