- 12 Mayıs 2018
- 1.070
- 309
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
E biraz önce hiç derdim yokmuş dediler hangisi doğruSana soyliyim sen bu kafayla çok yaşamazsın. Duvarı nem insanı gam yıkarmış sinir stres insanın en büyük düşmanı herseyi bu kadar kafaya takıp büyütme
Vah vah. Bi yardım alın bari şema mema bişeyler yapsınlar, böyle yaşanmaz.Evet dedim ya travma bunlar hep
Alt metin kadıncağız hoşluk olsun diye size bi hediye almış ama siz art niyetlisiniz. Bence yorumları tekrar okuyup hatanızı anlayın ve siz de kadına güzel bi hediye alın.Yani alt metin nedir sizce
EvetAltin mi bari?
Almıştım o almadan önceAlt metin kadıncağız hoşluk olsun diye size bi hediye almış ama siz art niyetlisiniz. Bence yorumları tekrar okuyup hatanızı anlayın ve siz de kadına güzel bi hediye alın.
Arada kendimi şemalıyorumVah vah. Bi yardım alın bari şema mema bişeyler yapsınlar, böyle yaşanmaz.
İşte dertsiz başına dert arıyorsunE biraz önce hiç derdim yokmuş dediler hangisi doğru
Süper. Bak şimdi sen onu düşünüp özenle seçerek hediye aldın. Kayınvaliden de bana bunu mu layık görmüş diye sana laf sokma peşine düştü. Sence hoş olur muydu. Şimdi tam tersiniz sen yapıyosun. Böyle düşün ve kendine çeki düzen ver.Almıştım o almadan önce
Bana en sevmedigim kirk yama battaniyelerden hediye gelmisti, iğrenç bir renk kombinasyonuyla, acip bi baktim, kullanilmis!
Bak hiç öyle aklıma gelmedi bencillik resmen böyle okununcaSüper. Bak şimdi sen onu düşünüp özenle seçerek hediye aldın. Kayınvaliden de bana bunu mu layık görmüş diye sana laf sokma peşine düştü. Sence hoş olur muydu. Şimdi tam tersiniz sen yapıyosun. Böyle düşün ve kendine çeki düzen ver.
Bir şey diyeyim mi aslında sizin dediğiniz gibi olsaydım belki konu bile açmazdımBana en sevmedigim kirk yama battaniyelerden hediye gelmisti, iğrenç bir renk kombinasyonuyla, acip bi baktim, kullanilmis!
Neden bunu bana getirdiniz diye sordum, ee bizim evde cok begenmistin dedi, nerden cikti hic sevmem bunlari demistim, sonra da posetleyip kizina gondermistim.
Sizinki en azindan altinmis, eccük kiymet mi bilseniz aa evladim?
Örtüden gecmiyor mu enerji akışı?Evet şuan öyleyim mesela üstüne örtü örttüm enerjisi geçebilir...
Tüh haberi sen vermedin ona bozuldumBurdan kaynanaya laf sokmak için cin fikir istemek da gelin evinden daha az cringe değil haberin olsun
Sakın Sakın öyle bir durumda suya koymayın sizÖrtüden gecmiyor mu enerji akışı?
Su dolu kabin icine koyun da bogulsun
Bende konu acmamistim zaten direkt sepetlemistim.Bir şey diyeyim mi aslında sizin dediğiniz gibi olsaydım belki konu bile açmazdım
Hiç öyle biri değilim sadece şükür ederim farkındalık var diye .Bende konu acmamistim zaten direkt sepetlemistim.
Ama sizde biraz herkesi ezik ve kucuk gorme sezinledim, bu da hoş degil.
Ney kabaracak? Taki miSakın Sakın öyle bir durumda suya koymayın siz
Beni dinleyin örtü örtün hamur gibi kabaracak