- 6 Şubat 2010
- 1.473
- 2.161
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Tüh ilk söyleme şerefini kaçırmışım konuyu okuyarak yeterince vakit kaybettim bir de yorumları mı okuyup kaybetmeyeyim demiştim kusuruma bakmaTüh haberi sen vermedin ona bozuldum
Senden önce 3 sayfada haberi erken verdiler
Ne hayal ediyorsanız odurNey kabaracak? Taki mi
Sans iste bir daha azimli olursan haberini ilk senden alırımTüh ilk söyleme şerefini kaçırmışım konuyu okuyarak yeterince vakit kaybettim bir de yorumları mı okuyup kaybetmeyeyim demiştim kusuruma bakma
Bilerek mi anlasilmaz ve alakasiz konusuyorsunuz? Yoksa bu sizin laf sokma tarziniz mi?Hiç öyle biri değilim sadece şükür ederim farkındalık var diye .
Şaka mısınız siz? Kadının zekasını eleştirmek beğenmemek değilde ne oluyor.Kadını niye begenmeyeyim?
Oğullarının hattına sana katlaniyorlar, farkındasın değil mi..Evet ben de omo hodoyo tom sonlok diyeni bekliyordum ohhh rahatladım.
Evet alır ama altın aldı diye olanı değiştirmek bana normal gelmedi kayinvaldem ile meselem yok aksine sevindim basta da belirtmiştim sadece olsaydi bir mesele altın bir şey ifade etmezdiSizin kaynanalar size altin kolye mu aliyor? Benimki dogum gunumu bile hatirlamaz
Ooo siz geride kaldınızOğullarının hattına sana katlaniyorlar, farkındasın değil mi..
Hayat ne kadar garip bu açtığım konu ile gül gibi gelin değilim çok çok ilginçHayat neden böyle acaba? Gül gibi kaynanaların eline bu tip “konu sahibi tarzı gelinler ; gül gibi gelinlerin eline cadı mı cadı kaynanalar.. vardır bir hikmeti herhalde
Evet, hemen bir yorum patlatmam lazım dedimOoo siz geride kaldınız
Erkek olmak orta yaş soguk espriler işte beklenen kapanışBen konu sahibinin erkek olduğunu düşünüyorum.
Çünkü hayatımda bu kadar soğuk espri yapan bir kadın tanımadım.
Hani iş yerlerinde falan hihhihhi suni gülüşle pasif agresif şakalar yapan itici orta yaş erkekler olur ya, o şekilde ilgi çekmeye çalışır.
O tip canlandı zihnimde okudukça okudukça.
HarikaEvet, hemen bir yorum patlatmam lazım dedim
Yeni öğrendiğiniz okült kelimesini cümle içinde kullanmak için de konu açılmaz ki arkadaşım…
Ben konu sahibinin erkek olduğunu düşünüyorum.
Hani iş yerlerinde falan hihhihhi suni gülüşle pasif agresif şakalar yapan itici orta yaş erkekler olur ya, o şekilde ilgi çekmeye çalışır.
O tip canlandı zihnimde okudukça okokudukça.
Hayir dedigi de anlasilmiyor erkek degilde bot hesap gibi geldi bana.
Siz ilk defa kullanan birini gördünüz diye çamur atmayın lütfenYeni öğrendiğiniz okült kelimesini cümle içinde kullanmak için de konu açılmaz ki arkadaşım…
Ben konu sahibinin erkek olduğunu düşünüyorum.
O tip canlandı zihnimde okudukça okudukça.
"Siz, ilk defa okult kelimesini kullanan birini gordunuz diye camur atmayin lutfen" yazmak cok mu zor yahu??? Neden cumlelerinizi bu kadar anlasilmaz yazmak icin caba sarfediyorsunuz?Siz ilk defa kullanan birini gördünüz diye çamur atmayın lütfen
Farkında değilim yazıp gönderiyorum"Siz, ilk defa okult kelimesini kullanan birini gordunuz diye camur atmayin lutfen" yazmak cok mu zor yahu??? Neden cumlelerinizi bu kadar anlasilmaz yazmak icin caba sarfediyorsunuz?