- 12 Mayıs 2018
- 1.070
- 309
- Konu Sahibi kedimediyedi
İşte bu be bu var ya bu mahvetti beni gidiyorum..sorun hediye değil ki, senin cazgırlığın ve gelin evinde görüp almış olması! yazık kadıncağıza böyle bi gelini olduğu için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bu be bu var ya bu mahvetti beni gidiyorum..sorun hediye değil ki, senin cazgırlığın ve gelin evinde görüp almış olması! yazık kadıncağıza böyle bi gelini olduğu için
Zaten teşekkür ettim sevindim düşündüği içinTamam o zaman nasıl bi cevap verebilirsiniz söyleyim annecim zahmet etmişsin çok teşekkür ederim diyebilirsiniz. Hepimiz yazınızı anladık. Zeka seviyesi bilmem ne diye sormuşsunuz nasıl minnoş bi laf ederim mi demek bu. Ayrıca benim günahımı temizlemem ne alaka?
Kibir çok büyük günah hersey bununla başladı zaten hayatta yapmamKibirlenmissiniz işte
Belki o da sizin diğer gelinlerden eksiğim olmasın diye düşünmüş diye sevinmeniz için kurmuştur o cümleyi. Neden illa kötü bi şey arıyosunuz. Siz o programdakileri düşük seviyeli buluyor olabilirsiniz ama belli ki kv seviyo. Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.Zaten teşekkür ettim sevindim düşündüği için
. O cümle herseyi tüm büyüyü bozdu.
O zaman geç gitsin niye memleket meselesi haline getirdin.Zaten teşekkür ettim sevindim orayı okumadan atlamışsın niye atladın?
İşte kaldıramıyorum bunuBelki o da sizin diğer gelinlerden eksiğim olmasın diye düşünmüş diye sevinmeniz için kurmuştur o cümleyi. Neden illa kötü bi şey arıyosunuz. Siz o programdakileri düşük seviyeli buluyor olabilirsiniz ama belli ki kv seviyo. Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.
Sizin daha önce de böyle saçma sapan konularınız vardı ama neydi hatırlamıyorum.Belki gerçekten kırıcı konuşmamak adına yardım istedim siz burdan yardım isteyeni zekasız mi diyorsunuz vay be
Kaldıramıyorum sen bu nedemek bilemezsin düşünsene bir bak düşün kendini yerime koy düşünO zaman geç gitsin niye memleket meselesi haline getirdin.
Neyi kaldıramıyosunuz bi anlasam. Gerçekten kötü bi şey olarak demiyorum. Ne anladınız. Çok mu zor kendince güzel bi şey düşünmüş diye sevinip yalandan bikaç kere o takıyı takmak. Kadın sanki oxford mezunu da ay bu gelinler düşük kapasiteli ben de gelinime öyle bi hediye alayım da seviyesini görsün diye düşünmüş gibi kinlenmişsiniz. Yazık kadına ben olsam bi daha size hediye falan almam.İşte kaldıramıyorum bunu
Saçma sapan diyemezsin bu konuyu elestirecegim derken aynısı siz yapıyorsunuz işte her zaman korkulacak insan tipi fırsatçı insan tipi ..ayyySizin daha önce de böyle saçma sapan konularınız vardı ama neydi hatırlamıyorum.
Hani nerde madalyamTmm en cool sensin.
Sana soyliyim sen bu kafayla çok yaşamazsın. Duvarı nem insanı gam yıkarmış sinir stres insanın en büyük düşmanı herseyi bu kadar kafaya takıp büyütmeKaldıramıyorum sen bu nedemek bilemezsin düşünsene bir bak düşün kendini yerime koy düşün
Hediye etnik desenli bir kolye bir kültür çağrıştırıyor bu kadar detay yeterHediye neydi yahu!!!??? Bi gorsel eklemek cok zor degil amann yaa uff kaosunuz batsin, arada merakli insanlara da yanit verin.
Söyleyemiyon da, çünkü bi daha kulağının ardında görürsün hediyeyi. Ne acılar ne acılar..Kaldıramıyorum sen bu nedemek bilemezsin düşünsene bir bak düşün kendini yerime koy düşün
Yani alt metin nedir sizceNeyi kaldıramıyosunuz bi anlasam. Gerçekten kötü bi şey olarak demiyorum. Ne anladınız. Çok mu zor kendince güzel bi şey düşünmüş diye sevinip yalandan bikaç kere o takıyı takmak. Kadın sanki oxford mezunu da ay bu gelinler düşük kapasiteli ben de gelinime öyle bi hediye alayım da seviyesini görsün diye düşünmüş gibi kinlenmişsiniz. Yazık kadına ben olsam bi daha size hediye falan almam.
Evet dedim ya travma bunlar hepSöyleyemiyon da, çünkü bi daha kulağının ardında görürsün hediyeyi. Ne acılar ne acılar..
Altin mi bari?Hediye etnik desenli bir kolye bir kültür çağrıştırıyor bu kadar detay yeter