- 12 Temmuz 2006
- 55.510
- 212.811
- 52
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin
kayınvalidenize zeka seviyesiyle alakalı cümleler sarf etmenize gerek yok, hediye ve zeka bağlantısı kurup kayınvalidenize cevap verirseniz çok ayıp edersiniz, sizin de söylediğiniz gibi kayınvalideniz sizi düşünüp hediye almış, o programda görüp beğenmiş size de beğendiği bir şeyi hediye etmek istemiş, sizi önemsediğini göstermeye çalışmış.Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak??
Bunun ederi ile alakası yok ki aldığı hediye de onun kadar olmasa da değeri olan hediyeKayinvalideniz gelinevinde altin kemer gorup size de alsaydi muhtemelen su an konu acmiyor olurdunuz
Kucuk basit birsey almis olmali ki bir bahane bulmussunuz kufur yemis gibi hissetmek icin
Sanki sen birinden görüp beğendiğin bir şeyi almıyorsun? kadın hediye almış beğenmesen bile insan nezaketen tsk eder kapatırsın konuyu. Bunun üzerine kafa yorup nasıl laf sokarım diye konu açıp millete sormaz. Amma negatif insansınız iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler.
E Nolmus gelin evinde gorduyse yani tek ordakiler mi takiyor bunu?Bunun ederi ile alakası yok ki aldığı hediye de onun kadar olmasa da değeri olan hediye
Evet gerçekten o konuda samimiyetine inanıyorum iyi niyetli sagolsun dediğim gibi beni öyle görmesine nedense çıldırdım ama.zaten geçmişte de sanırım bu tarz sorunlarımız olmuştu sanirim bu beynimin köşesinde kalmış ortaya çıktıHanımlar sakin olun gelinim mutfakta gelin evi kavgaları gibi kavga çıkacak sonra
kayınvalidenize zeka seviyesiyle alakalı cümleler sarf etmenize gerek yok, hediye ve zeka bağlantısı kurup kayınvalidenize cevap verirseniz çok ayıp edersiniz, sizin de söylediğiniz gibi kayınvalideniz sizi düşünüp hediye almış, o programda görüp beğenmiş size de beğendiği bir şeyi hediye etmek istemiş, sizi önemsediğini göstermeye çalışmış.
Ben de kadın programlarını seyretmem ama rahmetli annem tüm gün tv başında ne program varsa hepsini seyreder geceleri de bana şu şunu yaptı burada şu oldu anlatırdı, bizler de yaşlanacağız belki evden çıkamayacak sağlık sorunlarımız olacak kayınvalidelerimiz annelerimiz gibi evde bir ses olsun diye sabahtan akşama kadar tvde ne var ne yok seyredeceğiz, programda görüp aldı diye size hakaret etmiş gibi algılamak yerine sizi önemsemiş de almış kısmına odaklanın sonuçta hediyeyi ilk gördüğünüzde gayet sevinmişsiniz, kadının amacı da bu’ymuş sizi sevindirmek.
Kimse beni anlamıyor bekliyorum iyi analiz eden biri çıkacak mı diye ....E Nolmus gelin evinde gorduyse yani tek ordakiler mi takiyor bunu?
Gelin evi esra erol vs izliyorsa engelleyin mi yazmaliydik
Zaten teşekkür ettim sevindim orayı okumadan atlamışsın niye atladın?Sanki sen birinden görüp beğendiğin bir şeyi almıyorsun? kadın hediye almış beğenmesen bile insan nezaketen tsk eder kapatırsın konuyu. Bunun üzerine kafa yorup nasıl laf sokarım diye konu açıp millete sormaz. Amma negatif insansınız iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler.
Sorun edilecek birşey göremedim.Kadin düşünüp hediye almış,gelin evinde ya da başka biryerde görmesine takilmam ben.Evet herkese öncelikle merhabalar
Sorum şu
Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak?? O aldığı aksesuar birden gözüme okült bir simge oluverdi birden korkutucu ve mistik ..zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin
Kadını niye begenmeyeyim?Kendini çok zeki sanıyorsanıp beğenmediği kadının gelini olmak tam da sizin gibilerin bir şey.
Bu kadar abartacak ne var anlamadım. Alt tarafı bir aksesuar neden korkutucu ve mistik geldi size çok garip.
Aynen ya kaç gündür sıkıcıydı buralar girip girip çıkıyordumGünün en cringe konusu bu sanırım. Çok marjinalsiniz , wow diyorum sadece.
Evet şuan öyleyim mesela üstüne örtü örttüm enerjisi geçebilir...Psıkıyatrıstlerın bır gorseli hastasının onune koyunca
sorunluların o görselde kan vahset gormesı gibi düşün
Kibirlenmissiniz işteKimse beni anlamıyor bekliyorum iyi analiz eden biri çıkacak mı diye ....
Ben laf sokma demedim öyle anlayıpta hemen saldırıp günahınızı mi temizlemiş oldunuz?Neyi hakaret sayarsınız. Kadıncağızın sizi düşünüp hediye almasını mı? O yaştaki kadınlar o tarz programları seviyo. Gelinimde de olsun diye heves etmiş almış. Ne kadar kötü niyetlisiniz. Bi de laf sokma peşine düşmüşsünüz. Çok ayıp.
Evet ben de omo hodoyo tom sonlok diyeni bekliyordum ohhh rahatladım.Kadın biliyor işini, tam sizlik bir hediye olmuş o zamn seviyeye bakılirsa
Tamam o zaman nasıl bi cevap verebilirsiniz söyleyim annecim zahmet etmişsin çok teşekkür ederim diyebilirsiniz. Hepimiz yazınızı anladık. Zeka seviyesi bilmem ne diye sormuşsunuz nasıl minnoş bi laf ederim mi demek bu. Ayrıca benim günahımı temizlemem ne alaka?Ben laf sokma demedim öyle anlayıpta hemen saldırıp günahınızı mi temizlemiş oldunuz?