Bunu hakaret sayarım

Hanımlar sakin olun gelinim mutfakta gelin evi kavgaları gibi kavga çıkacak sonra
zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin

kayınvalidenize zeka seviyesiyle alakalı cümleler sarf etmenize gerek yok, hediye ve zeka bağlantısı kurup kayınvalidenize cevap verirseniz çok ayıp edersiniz, sizin de söylediğiniz gibi kayınvalideniz sizi düşünüp hediye almış, o programda görüp beğenmiş size de beğendiği bir şeyi hediye etmek istemiş, sizi önemsediğini göstermeye çalışmış.

Ben de kadın programlarını seyretmem ama rahmetli annem tüm gün tv başında ne program varsa hepsini seyreder geceleri de bana şu şunu yaptı burada şu oldu anlatırdı, bizler de yaşlanacağız belki evden çıkamayacak sağlık sorunlarımız olacak kayınvalidelerimiz annelerimiz gibi evde bir ses olsun diye sabahtan akşama kadar tvde ne var ne yok seyredeceğiz, programda görüp aldı diye size hakaret etmiş gibi algılamak yerine sizi önemsemiş de almış kısmına odaklanın sonuçta hediyeyi ilk gördüğünüzde gayet sevinmişsiniz, kadının amacı da bu’ymuş sizi sevindirmek.

Kayinvalideniz gelinevinde altin kemer gorup size de alsaydi muhtemelen su an konu acmiyor olurdunuz
Kucuk basit birsey almis olmali ki bir bahane bulmussunuz kufur yemis gibi hissetmek icin
Bunun ederi ile alakası yok ki aldığı hediye de onun kadar olmasa da değeri olan hediye

Evet gerçekten o konuda samimiyetine inanıyorum iyi niyetli sagolsun dediğim gibi beni öyle görmesine nedense çıldırdım ama.zaten geçmişte de sanırım bu tarz sorunlarımız olmuştu sanirim bu beynimin köşesinde kalmış ortaya çıktı

Kendini çok zeki sanıyorsanıp beğenmediği kadının gelini olmak tam da sizin gibilerin bir şey.

Zaten teşekkür ettim sevindim orayı okumadan atlamışsın niye atladın?

Sorun edilecek birşey göremedim.Kadin düşünüp hediye almış,gelin evinde ya da başka biryerde görmesine takilmam ben.

Ben laf sokma demedim öyle anlayıpta hemen saldırıp günahınızı mi temizlemiş oldunuz?

Ben laf sokma demedim öyle anlayıpta hemen saldırıp günahınızı mi temizlemiş oldunuz?
Tamam o zaman nasıl bi cevap verebilirsiniz söyleyim annecim zahmet etmişsin çok teşekkür ederim diyebilirsiniz. Hepimiz yazınızı anladık. Zeka seviyesi bilmem ne diye sormuşsunuz nasıl minnoş bi laf ederim mi demek bu. Ayrıca benim günahımı temizlemem ne alaka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…