- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.545
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Beğenmediği insanlardan tek farkı okült kelimesini cümle içinde kullanmak.Yeni öğrendiğiniz okült kelimesini cümle içinde kullanmak için de konu açılmaz ki arkadaşım…
Ben konu sahibinin erkek olduğunu düşünüyorum.
Çünkü hayatımda bu kadar soğuk espri yapan bir kadın tanımadım.
Hani iş yerlerinde falan hihhihhi suni gülüşle pasif agresif şakalar yapan itici orta yaş erkekler olur ya, o şekilde ilgi çekmeye çalışır.
O tip canlandı zihnimde okudukça okudukça.
Ben ne yapmışım ki? Sadece beni bir tutması hoşuma gitmedi.Yaptığınız muamele kayınvalidenize hakaret. O yüzden kendi yaptığınızı hakaret saymakta haklısınız.
Allahım şurada bir kv savunacağım hiç aklıma gelmezdi.
Baştan aşağı kaynar sular dökülecek ne var bunda şimdi? Kadın kendince birilerinde/bir yerlerde görmüş ve beğenmiş bir şeyi ve size almış. İyilik de yaramıyor gerçekten. Zıçan yaranır diye boşuna demiyorlar. Kv deyince ille eziyet etmesi lazım ki yaransınGelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim??
Benimki oğlum doğduğunda gelip görmedi bile. Oğlum 10 yaşına girdi daha babaanne görmedi.Sizin kaynanalar size altin kolye mu aliyor? Benimki dogum gunumu bile hatirlamaz
Kibirden size yapılan jesti görmüyorsunuz. Perspektif değiştirinBen ne yapmışım ki? Sadece beni bir tutması hoşuma gitmedi.
Ne saçma bir yaklaşımBeğenmediği insanlardan tek farkı okült kelimesini cümle içinde kullanmak.
Fırsatçı: BEN NE ALAKASaçma sapan diyemezsin bu konuyu elestirecegim derken aynısı siz yapıyorsunuz işte her zaman korkulacak insan tipi fırsatçı insan tipi ..ayyy
Kibirli değilimKibirden size yapılan jesti görmüyorsunuz. Perspektif değiştirin
Düşene tekme atmak bu hayatta tek misyonunuz bu kadar net konuştum bakFırsatçı: BEN NE ALAKA
Tabiki de aynı ayardasınız yoksa içlerinde ne işiniz var? Ağzınızı açıp beğenmedim bile diyemiyorsunuz çünkü hediyeyi keser kaynana, daha altının tozunu göremezsiniz. En azından kibarca teşekkür eder konuyu kapatırdınız napsam da laf soksam derdine girmezdiniz. Şu bile aynı gelin evi kalitesinde bir dert.Ne saçma bir yaklaşım
Hayır kötü niyet yok aslaHakaretlik hiç bi durum yok burada kötü niyet olduğuna inanıyorsan bile büyüklük sende kalsın bir şey deme
Ben hediye için teşekkür ettim sevindim deTabiki de aynı ayardasınız yoksa içlerinde ne işiniz var? Ağzınızı açıp beğenmedim bile diyemiyorsunuz çünkü hediyeyi keser kaynana, daha altının tozunu göremezsiniz. En azından kibarca teşekkür eder konuyu kapatırdınız napsam da laf soksam derdine girmezdiniz. Şu bile aynı gelin evi kalitesinde bir dert.
Evet bir zekaölçer daha geldiPremses gelinin biri daha
Kadin almis getirmis iyi niyetle.
Bu duruma tesekkür edip kapatacagina, buraya konu yapmak
Asil bir zeka göstergesidir. Kutluyorum sizi
Sonra koşa koşa laf sokma konusu açtınız.Ben hediye için teşekkür ettim sevindim de
Ölcmeye bile gerek yokEvet bir zekaölçer daha geldi
Ben laf sokma diye bir şey yazmadım siz öyle görmek istediniz çünkü size çok laf yedirilmiş sanırım her yerde öyle görüyorsunuz ama bu sorun değil benim içinSonra koşa koşa laf sokma konusu açtınız.İçinizdeki gelin evini durduramıyorsunuz, kendinizi arıyorken olmaktan korktuğunuz yerdesiniz. Gelin evindesiniz.