Bunu hakaret sayarım

Evet herkese öncelikle merhabalar
Sorum şu
Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak?? O aldığı aksesuar birden gözüme okült bir simge oluverdi birden korkutucu ve mistik ..zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin:KK45:
Laf sokun da bi daha yanlışlıkla size hediye falan almaya kalkmasınlar, mis gibi olur.

Sorum şu
Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak?? O aldığı aksesuar birden gözüme okült bir simge oluverdi birden korkutucu ve mistik ..zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin:KK45:
Bahsettiği şeyin ne olduğunu bildiğinize göre hakaret olmamış sizin için bence konu resmen kaynana melek olsa kanadı çarpar gibi bir şey olmuş

Herkese uslupsuz cevap vermek yerine,
Acaba ben mi abartıyorum,hata bende olabilir mi falan diye düşünseniz mesela?
Bu da bir seçenek...
Kadın düşünmüş almış,iyi niyetli olarak da fikir aldığı yeri söylemiş.
Altında kötülük aramak niye...

Trollüyor farkında değilmisiniz.

Sorum şu
Bu abartılı hayata bakış açısı sizi çok yormuyo mu?Kadın bir yerde görmüş özenmiş almış ,aynı pencereden bakmıyor olabilirsiniz ama" zeka" temalı laf sokma gayreti çok zekice değil,bilin yani.....

X