-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Yani o an diyecek birsey aklınıza gelmedi ve suan bir laf sokmak için bizlerden yardım mi istiyorsunuz?Evet herkese öncelikle merhabalar
Sorum şu
Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak?? O aldığı aksesuar birden gözüme okült bir simge oluverdi birden korkutucu ve mistik ..zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin
cevap verme dedim laf sokma gibi tabir kullanmadımTamam en farklı en marjinal sensin balım.
O laf sokma telaşesine düşmediğin zaman da makul ve olgun olacaksın.
Kırmadan etmeden cevap vermek dedimY
Yani o an diyecek birsey aklınıza gelmedi ve suan bir laf sokmak için bizlerden yardım mi istiyorsunuz?
Hahaytsuç sizde degil hatrınızı sayıp size hediye alanda.
"bu ne densizlik" deyin sirtaki yapar gibi çalın yere kirilsin
O cümleyi de duymayıverin.Hayır kötü niyetli değil asla düşünüp almış aslinda o cümleye kadar sorun yoktu.
Belki gerçekten kırıcı konuşmamak adına yardım istedim siz burdan yardım isteyeni zekasız mi diyorsunuz vay beAçtığınız konuya bakılırsa sizin de o gelinlerden pek farkınız yok gibi. Karşısındakiyle konuşmayı beceremeyip buradan yardım alan birinin zeka seviyesi bağlantısı kurmaya çalışması biraz ironik olmuş.
Bunu dert edindiğize göre, hayatta elle tutulur manada dertleriniz yok sanırım.Evet herkese öncelikle merhabalar
Sorum şu
Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak?? O aldığı aksesuar birden gözüme okült bir simge oluverdi birden korkutucu ve mistik ..zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin
Görümce mi ? Kırmadan cevap vermenin bin tane yolu var siz emin misiniz kırmak istemediğinize nerden gormusse görmüş size hediye getirmiş acaba nankörlük olabilir mi sizdeKırmadan etmeden cevap vermek dedim
Görümce gibi laf sokma olarak diye anladınız kine
Allah korusun hatta iyi bile davranırım ki bir ihtimal reenkarnasyon da onlardan oluvermek istememO gelinlerden farkınız olsaydı böyle bir konu açma isteği duymazdınız ki. Komik.
Şaka yapıyorsunuz değil mi?Evet herkese öncelikle merhabalar
Sorum şu
Yok gibi galibaBunu dert edindiğize göre, hayatta elle tutulur manada dertleriniz yok sanırım.
Bunu dert edindiğize göre, hayatta elle tutulur manada dertleriniz yok sanırım.
İşte böyle başına gelirŞaka yapıyorsunuz değil mi?Kayınvalideyi haklı bulacağım da hiç aklıma gelmezdi.
Üzülme kardsmİnsan yerine koyup hediye aldığı için kadına üzüldüm ya
Bunun marjinallik ile ne alakası var?Günün en cringe konusu bu sanırım. Çok marjinalsiniz , wow diyorum sadece.
Kadına da böyle bilmiş bilmiş cevap vermiyorsundur umarımİşte böyle başına gelir
Zati muhterem kızımız kraliyet soyundan nasıl olurda kayinvalide diğer gelinlerle bir tutup onların taktığını takıyı begenipte sana hediye eder? hemen vurun kellesini.Evet herkese öncelikle merhabalar
Sorum şu
Küçükken de lakabım ukala idiKadına da böyle bilmiş bilmiş cevap vermiyorsundur umarım