- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.531
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğrusun diyorum yaa zaten o insanla asla olmazNe kadar sert görünsen de belli etmişsindir ilgini. O yüzden yüz bulup böyle laubali oluyorlar zaten. Kendinize bir iyilik yapın ve başka insanlara şans verin. Kurtarın kendinizi. 30 lu yaşların sonunda olmayacak birisi için kendinizi daha fazla heba etmeyin.
benim evli ile bir alakam yok kibence ilginizin farkındalar ve aralarında bu konunun muhabbeti dönüyor. ne kadar çocukca hareketler. bence hepsinden uzak durun. terbiyesizler.
yahu takılmadım davranışlar ve konuşmalar tutarlı değil diyorum şu saatten sonra o kişi benim için yok hükmünde zaten olmaz da sadece ismimin geçmesi hoşuma gitmediAyy neden gel dediye takılmışsın ya. Adam açıkça arkadaşınıza istemiyorum demiş zaten neyi oldurmaya çalışıyorsun
E dalgaya alınmışsın işte. İyi ki takılmamışsın takılsan ne olur acababenim evli ile bir alakam yok ki
yahu takılmadım davranışlar ve konuşmalar tutarlı değil diyorum şu saatten sonra o kişi benim için yok hükmünde zaten olmaz da sadece ismimin geçmesi hoşuma gitmedi
tamam var demedim zaten. komple kafanızda da uzak durun bu insanlardan. çalıştığım iş yerinde benzer bir durum yasadim. hatta evli olan beni elledi. salak ben hiç anlamamış gibi yaptım olay çıkmasın diye. sonra tüm iş yerine benim ona yürüdüğümü benim basit bi kız olduğumu söyledi. hiçbir sey yapmadim ve tamamen görmezden gelmeye basladim. bir sey sorduklarında bile cevap vermemeye basladim.benim evli ile bir alakam yok ki
yahu takılmadım davranışlar ve konuşmalar tutarlı değil diyorum şu saatten sonra o kişi benim için yok hükmünde zaten olmaz da sadece ismimin geçmesi hoşuma gitmedi
Bu ne demek ayol. Ne kadar çocukçazaten arada bana laf sokup duruyordu BEN BİRAZ ÖZGÜRLÜĞÜME DÜŞKÜN BİRiyim bana ben özgürüm diyorum feministim diyor o ordan bu burdan geliyor çarpışıyorlar deyip laf sokuyordu
sen beterini yaşamıssın ALLAH böylelerinin belasını versin sapıklar çok özellikle evli olanları istediğini elde edemeyince saldırganlaşıyorlartamam var demedim zaten. komple kafanızda da uzak durun bu insanlardan. çalıştığım iş yerinde benzer bir durum yasadim. hatta evli olan beni elledi. salak ben hiç anlamamış gibi yaptım olay çıkmasın diye. sonra tüm iş yerine benim ona yürüdüğümü benim basit bi kız olduğumu söyledi. hiçbir sey yapmadim ve tamamen görmezden gelmeye basladim. bir sey sorduklarında bile cevap vermemeye basladim.
ben zaten uzağım yakın değilim ki neredeyse iletişimim yok sadece o evli olan geldi o söyledi benim onunla da bir iletişim çok yok sadece işle ilgili konuşuruzsizin ilginizi fark edip aralarında dalga geçmişler çok çok büyük ihtimalle. ışık hızıyla ikisinden de uzaklaşın. yoksa daha çok kalbiniz kırılır.
ayen sözde bana laf sokuyor geçen gün de yazmış mesaj sonra silip dikkate almayın yazmış amacı dikkat çekmek zatenBu ne demek ayol. Ne kadar çocukça
ben de hani çok meraklıyım yaa ben onu bitirdim zaten 5 sene de içimde yaşadım ve bitti soğudumAyy neden gel dediye takılmışsın ya. Adam açıkça arkadaşınıza istemiyorum demiş zaten neyi oldurmaya çalışıyorsun
çok çirkin insanlar var gercekten. Allah her zaman iyi insanlarla karsilastırsınsen beterini yaşamıssın ALLAH böylelerinin belasını versin sapıklar çok özellikle evli olanları istediğini elde edemeyince saldırganlaşıyorlar