Is yerinde bir cocuk vardi yemege goturmustu o zamanlar yeniydim iste aramizda tartisma olmustu. Sözde ozur dileme amacli yemege davet etmisti cocuk arkamdan sonra baska bir is arkadasima ben yanlis yaptim istemiyorum demis benimle ilgili. is arkadasim yemege davet ettin kiz seni yanlis anlar deyince. Zaten yemekte de ozel hayatim vs sorup duruyordu her neyse ben bu cocuga asik oldum ama hic dile getirmedim uzaklastim yanlis yaptim istemiyorum deyince ve 5 senedir kendisi is arkadasim da oldugu icin mesafeliydim ve uzaklastim kendi icimde bir nebze bitirdim. Eskisi kadar dusunmuyorum onu. Önceden takintili bir hal almisti gece gunduz dusunuyordum o olmazsa olmaz diyordum ama ona ya da baskasina hic bir sey hissettirmedim icimde yasadim ve cok uzun sure sonra bitirebildim. Zaten sevseydi 5 sene beklemezdi diye dusunuyorun. Evli bir arkadasim da sapik gibi bana ilgili davraniyor o sapiga da ters cevap veriyorum zaten evlilerle isim olmaz. Ama dun bu evli is arkadasim o eski hoslandigim is arkadasimla telde konusuyordu bak o da burada benim ismimi soyluyor gel buraya bak gel iste burada diyorum sana deyip duruyordu isin kotu tarafi calistigim ayni yerdeki arkadaslar da duydu bunlarin derdi nedir ne yapmaya calisiyorlar.Mesafeli ve sert duran biriyimdir su evli sapikla bir alakam yok onunla da mesafeliyim adam zaten yavsak ama neden sevdigim cocuga bak o da burda gel buraya vs demis olabilir ona anlam veremedim