Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok güzel hepsi :)
lokumum,,durummm herşeyin çok güzel .güzel günlerde mutlulukla,sağlıkla,ağzı tadıyla nasip etsin rabbim inşallah.
en büyükğünü bitirmişsin.beyaz eşyaların harika.umarım kullandığında sorun yaşamazsın tatlım
bişey sorcam bu beyaz eşyaların hepsini sen mi aldın??
çok mersiii:78:
Burcuummmmmmmm
saol canımmm... İnşallahhhh....
evet beyaz eşyalarımın son taksitide önümüzdeki ay bitiyor.. bi ohh dicemmmm
evet cnmm hepsini ben aldım.. Yani genelde adet böyleya kız tarafı bunları alıyor. Erkek mutfak dan sadece buzdolabını alıyorr.. Bizde öyle yaptık...Ama herkesin adeti farklı tabiii![]()
hımm bizdede farklıdır kız tarafı fırın ile bulaşık makinesi mutfak eşyaları ve yatak odası takımı alır perdeleri dahil olmak üzere.
değişikmiş yani. ama uyguna almışsın durum valla.
biz abime 3 parça aldım arçelikten 3.milyar tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam![]()
Nevresim Takımlarım
Bunlar Özdilek
Eki Görüntüle 165669 Eki Görüntüle 165670
Bunlarda Day In Colours Nevresim tk.
Eki Görüntüle 165671 Eki Görüntüle 165672
her seyın cok guzel ama nevresım takımalrın bı ayrı guzel![]()
bak işte cnmm herkesin farklı...
Nişanlımın ailesinin aadetlerine göre kız tarafı varya doğru düzgün hiçbişey almaz.. Sadece işte çemberler havlular. patikler.. lifler.. vs.. yani öyle şeyleri kız tarafı geri kalan herşeyi erkek tarafı yapıyorr.. Yani hali vakti yerinde ise bu geçerli oluyo..
Ama babam istemedi olmaz öyle şey dedi..Biz üzerimize düşen herşeyi yapcaz dedi..
Yani böyle şeyleri çok sorun etmemek gerekiyo aslındaa
Bilmiyorum uygunmu aldım burcummm
Bazılarıda çok vermişsin diyolarrr? 4200 aslında çokda uygun değilll![]()
hımmm anladım canım..
bence gayet uygun ve son modellerini almışsın.5-6 parça eşya almışsın ne çoğu canım çok ii almışsın.
burcumm zaten ankastre set komple satılıyor yani onu tek parça olarak görr
Ben ocaklı fırın almak istemedim..
Hem onunla bu fırın+ankastre ocak+davlumbaz ın fiyatları hemen hemen aynı gibi![]()
gule gule kullan herseyin cok guzel...
her şey çok güzel ağız tadıyla güle güle kullan.
aaa bilmiyorddum cahillliğime ver kuzum ama ilgilenmeyince böye şeylerle haliyle böle tuhaflık oluyor:)))
biz abime ocaklı fırın,buzdolabı,çamaşır makinesi almıştık amagerçekten çok güzel seninkiler durum
uyku setinde çok güzell.![]()
BEYAZ eşyalarım benim de gri canım ve arçelik ile çok iyi yapmışsınız bilindik bi marka
diğer tüm çeyizlerin de çokl güzel canım süpürge de iyi bi seçim olmş genelde hiç negatif bişey duymadım![]()
en güzel zamanlarda birlikte mutlulukla kullanın inşallah![]()
Durucum iyi günlerde kullanın hepsini canım, hepsi çok güzelmiş.![]()