• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda Latilokum'un çeyizine aldıklarıı

lokumum,,durummm herşeyin çok güzel .güzel günlerde mutlulukla,sağlıkla,ağzı tadıyla nasip etsin rabbim inşallah.
en büyükğünü bitirmişsin.beyaz eşyaların harika.umarım kullandığında sorun yaşamazsın tatlım:16:

bişey sorcam bu beyaz eşyaların hepsini sen mi aldın??

cok güzel hepsi :)

çok mersiii:78:

lokumum,,durummm herşeyin çok güzel .güzel günlerde mutlulukla,sağlıkla,ağzı tadıyla nasip etsin rabbim inşallah.
en büyükğünü bitirmişsin.beyaz eşyaların harika.umarım kullandığında sorun yaşamazsın tatlım:16:

bişey sorcam bu beyaz eşyaların hepsini sen mi aldın??

Burcuummmmmmmm:16:
saol canımmm... İnşallahhhh....
evet beyaz eşyalarımın son taksitide önümüzdeki ay bitiyor.. bi ohh dicemmmm:52:
evet cnmm hepsini ben aldım.. Yani genelde adet böyleya kız tarafı bunları alıyor. Erkek mutfak dan sadece buzdolabını alıyorr.. Bizde öyle yaptık...Ama herkesin adeti farklı tabiii:34:

çok mersiii:78:

Burcuummmmmmmm:16:
saol canımmm... İnşallahhhh....
evet beyaz eşyalarımın son taksitide önümüzdeki ay bitiyor.. bi ohh dicemmmm:52:
evet cnmm hepsini ben aldım.. Yani genelde adet böyleya kız tarafı bunları alıyor. Erkek mutfak dan sadece buzdolabını alıyorr.. Bizde öyle yaptık...Ama herkesin adeti farklı tabiii:34:

hımm bizdede farklıdır kız tarafı fırın ile bulaşık makinesi mutfak eşyaları ve yatak odası takımı alır perdeleri dahil olmak üzere.
değişikmiş yani. ama uyguna almışsın durum valla.
biz abime 3 parça aldım arçelikten 3.milyar tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam:53:

hımm bizdede farklıdır kız tarafı fırın ile bulaşık makinesi mutfak eşyaları ve yatak odası takımı alır perdeleri dahil olmak üzere.
değişikmiş yani. ama uyguna almışsın durum valla.
biz abime 3 parça aldım arçelikten 3.milyar tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam:53:

bak işte cnmm herkesin farklı...
Nişanlımın ailesinin aadetlerine göre kız tarafı varya doğru düzgün hiçbişey almaz.. Sadece işte çemberler havlular. patikler.. lifler.. vs.. yani öyle şeyleri kız tarafı geri kalan herşeyi erkek tarafı yapıyorr.. Yani hali vakti yerinde ise bu geçerli oluyo..
Ama babam istemedi olmaz öyle şey dedi..Biz üzerimize düşen herşeyi yapcaz dedi..
Yani böyle şeyleri çok sorun etmemek gerekiyo aslındaa:34:
Bilmiyorum uygunmu aldım burcummm
Bazılarıda çok vermişsin diyolarrr? 4200 aslında çokda uygun değilll:50:

bak işte cnmm herkesin farklı...
Nişanlımın ailesinin aadetlerine göre kız tarafı varya doğru düzgün hiçbişey almaz.. Sadece işte çemberler havlular. patikler.. lifler.. vs.. yani öyle şeyleri kız tarafı geri kalan herşeyi erkek tarafı yapıyorr.. Yani hali vakti yerinde ise bu geçerli oluyo..
Ama babam istemedi olmaz öyle şey dedi..Biz üzerimize düşen herşeyi yapcaz dedi..
Yani böyle şeyleri çok sorun etmemek gerekiyo aslındaa:34:
Bilmiyorum uygunmu aldım burcummm
Bazılarıda çok vermişsin diyolarrr? 4200 aslında çokda uygun değilll:50:

hımmm anladım canım..
bence gayet uygun ve son modellerini almışsın.5-6 parça eşya almışsın ne çoğu canım çok ii almışsın
.

Uyku Setlerimm:16:

$efsun uyku seti.webp$armonia uyku seti.webp$taç uyku setim.webp

hımmm anladım canım..
bence gayet uygun ve son modellerini almışsın.5-6 parça eşya almışsın ne çoğu canım çok ii almışsın
.

Burcumm zaten ankastre set komple satılıyor yani onu tek parça olarak görr:60:
Ben ocaklı fırın almak istemedim..
Hem onunla bu fırın+ankastre ocak+davlumbaz ın fiyatları hemen hemen aynı gibi:31:

burcumm zaten ankastre set komple satılıyor yani onu tek parça olarak görr:60:
Ben ocaklı fırın almak istemedim..
Hem onunla bu fırın+ankastre ocak+davlumbaz ın fiyatları hemen hemen aynı gibi:31:

aaa bilmiyorddum cahillliğime ver kuzum ama ilgilenmeyince böye şeylerle haliyle böle tuhaflık oluyor:)))
biz abime ocaklı fırın,buzdolabı,çamaşır makinesi almıştık amagerçekten çok güzel seninkiler durum

uyku setinde çok güzell.:66:

BEYAZ eşyalarım benim de gri canım ve arçelik ile çok iyi yapmışsınız bilindik bi marka :34:

diğer tüm çeyizlerin de çokl güzel canım süpürge de iyi bi seçim olmş genelde hiç negatif bişey duymadım :21:

en güzel zamanlarda birlikte mutlulukla kullanın inşallah :61:

Durucum iyi günlerde kullanın hepsini canım, hepsi çok güzelmiş.:16:

gule gule kullan herseyin cok guzel...

çok saolll

her şey çok güzel ağız tadıyla güle güle kullan.

İnşallah çok teşekkürler...

aaa bilmiyorddum cahillliğime ver kuzum ama ilgilenmeyince böye şeylerle haliyle böle tuhaflık oluyor:)))
biz abime ocaklı fırın,buzdolabı,çamaşır makinesi almıştık amagerçekten çok güzel seninkiler durum

uyku setinde çok güzell.:66:

olsun cnm bende almadan önce bilmiyordum..
saol burcummmm...:54:

BEYAZ eşyalarım benim de gri canım ve arçelik ile çok iyi yapmışsınız bilindik bi marka :34:

diğer tüm çeyizlerin de çokl güzel canım süpürge de iyi bi seçim olmş genelde hiç negatif bişey duymadım :21:

en güzel zamanlarda birlikte mutlulukla kullanın inşallah :61:

Evet arçelik hep kullandığımız için aldım.. Umarım sorun yaşamam.. sende güle güle kullan cnmm...
Fakirin bazı elektrkli aletleri çok güzell.. Bundan kuzenim aldı çeyizine ve şimdi kullanıyor.. tavsiye üzerine bende aldım.. bakalımmm:61:
İnşallah kanka çok teşekkürlerr:54:

Durucum iyi günlerde kullanın hepsini canım, hepsi çok güzelmiş.:16:

Çok teşekkür ederim cnmm inşallahhh:16:

Herşeyin çok güzel güle güle kullan.
Bizdede durum böyle yani kız tarafı tüm mutfak elektrikli aletlerini alır+çamaşır makinesini. ( Buzdolabı hariç )
Bizde tüm beyaz eşyayı ben almıştım
Yatak odası,banyo ve koridor için ne gerekliyse kız tarafının ilgi alanına girer. ::52::52::52:
Baban en iyisini ve doğrusunu yapmış.
Borç ödenir, ama çene kapanmaz.
2 yıl önce evlenen arkadaşım. Karşı tarafın aşırı baskısıyla erken düğün yaptı.
Dolayısıyla çeyizde alamadı. Şimdi sürekli söyleniyorlarmış. ( kayınvalide - görümce )
Çalışan gelin aldık. Ayazda kaldık.
Arkadaşımın anneside çok üzülüyor keşke boğazıma kadar borcum olsaydı da kızım böyle ezilmeseydi diye.

Ağız tadıyla mutlulukla kullan herşeyini.

Sevgiler...

Canım her şey çok güzel Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin.Bornoz takımların kadife mi ve ne kadara aldın canım?

Back
X