Nişan bunlarda kır çekimimizden kareler:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamını erdirsin.Benim bildigm gelin çiçeği düğünde atılmaz mi siz erken davranmışsiniz:)

Resimler güzel sizde çok tatlısınız.Hoşuma gitmeyen takılarınız tac ile uyumsuz olmuş çekimde altınları takmasaydınız iyi olurdu.Taç la uyumlu minik bir kolye ince ya da sade takısız olsaydınız şık olurmuşBana kaba kaçtı gibi geldi yani banal bir görüntü çımış.Düğün fotoğraflarında bu ayrıntıya dikkat edersiniz kusura bakmayın ama olur mu? çok güzelsiniz mutluluğunuz tamamına ersin

teşekkür ederim tavsiyeniz için aslında aklımda olan bi ayrıntıydı ama çekime kuaförden dolayı geç kaldığım için acıkçası telaştan unutuldu diyebilirim..zaten nişan düğünün provası bana göre düğünde daha dikkatli olucam her anlamda:))

canım çok güzelsiniz maaşallah..Allah tamamını erdirsin..benim de şubatta nişanım var senin saç modelin tam istediğim aklımda olan saç modeliydi ama kimseye tarif edermiyordum bi türlü :)ben de muhtemelen aynı saç modelinden yaptırıcam..mutluluklar..

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim umarım tam istediğin gibi yapar kuaförun buarada bı tavsıye bu eskı tıp makınelerı olan bı kuafor bulursan yanı saçı sarıpğ makıneye gırenlerden o daha kalıcı olucaktır benım saçım maşayla yapıldı ama saldı bıraz ...ömür boyu mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…