Bunlarda Cupcake kızın cici çeyizlerii :))

cuupcake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
89
14
48
Merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım ilk olarak albümler kısmındaki nişan resımlerımı sizlerle paylaştım ve çok mutlu oldum.
Şimdide çeyizimin bir bölümünü bulduğum resımler kadarıyla sizlerle paylaşmak istedim artık müsait oldukça sizlerleyim bende çok sevdim burayı :)

Eklentiler

• $PASTA_20PLB5183725.webp
    $PASTA_20PLB5183725.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 99
  • $pr_01_198144_min.webp
    $pr_01_198144_min.webp
    1 KB · Görüntüleme: 88
  • $322.webp
    $322.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 106
  • $images.webp
    $images.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 124
  • $kenwood-25495.webp
    $kenwood-25495.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 118
:3: çok teşekkr ederimm :)) memnun oldm bu aradaa [/QUOTE][/QUOTE]

ben de memnun oldum bu arada söylemeden edemicem nişan fotoğraflarına baktım çok yakışmışsınız mutluluklar dilerim, seni daha önce dolunay soysert e benzeten oldu muu :))

hmmm en sevdiğim renkler bayıldmmm :9: devamını bekliyorum güle güle kullan tatlımmm

:3: çok teşekkr ederimm :)) memnun oldm bu aradaa
[/QUOTE]

ben de memnun oldum bu arada söylemeden edemicem nişan fotoğraflarına baktım çok yakışmışsınız mutluluklar dilerim, seni daha önce dolunay soysert e benzeten oldu muu :))[/QUOTE]

Çooook saol beğenmene gerçekten çok sevindimm. Allah hepımızı cok mutlu etsın. Şmdiye kadar kimse ona benzetmemişti çoğunluk Meryem Uzerliye benzediğimi söylüyor banada hiç öyle gelmiyor :)

bende bayıla bayıla alıyorum böyle cici şeyleri ama nişanlımla çatışıyoruz o bu duurmdan hiç memnun değil :)

aynı çatışmaları bende çoook yaşadım,insan bi hevesle anlatıyo bugün şunu aldım bunu beğendim diye ama erkek milleti işte anlamıyo:) onlara ıvır zıvır geliyo böyle şeyler:) benim nişanlım hep derdi onlar zurnanın son deliği,en son alırız falan diye,bakma sen ona,anlatma bence aldıklarını burda bize anlat:D

Canım öncelikle topiğin hayırlı olsun :16:

Sen de pembe gönlüm sendelerdensin bizim gibi. Biz topikçene çok severiz pembeyi :9:

Çeyizlerin çok cici görünüyor, güle güle kullanmak nasip olsun inşallah :16:

canım topiğin hayırlı olsun zevkle takip edeceğim bir topik olduğu şimdiden belli mora bayılırım:16:

çok güzel maşallah güle güle kullan bende bayılırım pembeye pembe askılı kepçe takımını nerden aldın acaba.

aramıza hoşgeldin çeyizlerin çok sevimli duruyorlar devamını dört gözle bekliyoruz :16:

çok güzel maşallah güle güle kullan bende bayılırım pembeye pembe askılı kepçe takımını nerden aldın acaba.

çok saol canıımm o takımı esseden aldım ama schafer ürünü ayrıca %50 nın %50 indiriminden yakalamştım 35 tl ye aldım inox :)

hoşgeldin canım hayırlı olsun topiğin hepside çok cici allah tamamına erdirsin

Back
X