Bunlarda benimkiler....

mfuro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
49
0
3 yıldır forumunuzu takip ediyorum.Büyük çoğunlukla fikirlerden yararlandım.Herkesin emeğine sağlık azmettim bende bir şeyler yaptım umarım beğenirsiniz.resimleri ekleyebilirsem yaptıklarımı fotoğraflayıp sizlerle paylaşmak isterim.Herkese iyi günler...Sevgiyle kalın:kedi:

Eklentiler

• $100_0002 (Small).jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 93
  • $100_0005 (Small).jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 82
İlki boncuk işi ikincide tutkal işi ne işi olduklarını biliyorum ama yapmasını bilmiyorum boncuk işini öğrenmek istiyorum burda bir yere sordum ögretiyoruz ama 20-25 tllik malzeme alırsanız satışta iyi para var ama satacak yer lazım :)Ellerine sağlık boncuk işini nasıl yaptın anlatırsan memnun olurum...

canım bende resimli olrak var gönderiyorum sana

Avsa canım teşekkür ediyorum emeğine sağlık :)opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

sevgili arkadaşlar yorumunuz için çok teşekkür ederim ama 20-25 tl lik malzeme gitmiyor.Bu örtü bana 10 tl ye mal oldu(kumaşı dahil) en kısa zamanda aşamaları resimleyip burada yayınlarım.Bence bunu sana kim söylediyse abartmış avsa'nın örneğide çok ilginç onuda örtü yapımında kullanabilirsin.
sevgilerimle.opuyorumnanaktan

çok hoş olmuş canım ,ellerine sağlık
bayıldımmmm, iyi günlerde kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…