çok güzelmişnerden buluyorlar böle şeyleri anlamadım ki
anammmm maşallahh ne kadar güzel bişey bu ömrümde görüp göreceğim en güzel sandıknazar almasın
seçimşerin çok zevkli mutlu günlerde kullanılsınlar inşallah
nişan sandığınıda kervandan almışlar sanırım parayada kıymışlar bayıldım
ayy çok güzelmişş bana nişanda sepet gelmiştinişan sepetini aç da görelim ne getirmişler sana ben benimkini beğenmediğim için topic açmadım
Nişann sandığıı çok güzell..Canım onu yollamadıysann fotosunu çekip koyar mısınn nası bi güzel bişi o öylee :)
Benimde mor tutkum vaarr, birazda bu sebepten olsa gerek aldıklarınıza bayıldımmmmmm
Güle güle kullanın. Heyecanınız hep ilk günki gibi olsun inşallah
mor aşkı hiiç bitmeessiiinncanım aldıkların çok güzell Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn benimde mor hastalığım var bayıldım herşeyinee blender setinden bende almayı çok istiyorumm..
Bitmesin tabiÇok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için Blender setimi netten 80 e almıştım sanırım haberin olsun seninde, bir kaç mağazaya baktım daha sonra bulamadım fiyat kıyaslamak için ama yoktu Ay ne karışık bir cümle oldu bu böyle
canım bende oturduum yerde bikaç yerde gördüm şu an biraz sıkışığım ağustos gibi elektroniklere geçmeyi düşünüyorum.. inşallah o zamanda uyguna bulabilirimnetten nerden aldın aklımda bulunsun
Biraz önce limangodan aldığım sabahlıklı gecelik ve pijama takımım;
Eki Görüntüle 364871
Eki Görüntüle 364872
daha sonra '' ayyyy evim.net'in hala kargo bedava kampanyası devam mı ediyor ne güzeeeel'' diye düşünüp aldığım saklama kaplarım;
Eki Görüntüle 364873
Ve sonuç;
2 kartımı anneme verdim saklasın diye
1 tanesini ise kendim sakladım kötü gün dostu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?