Bunlarda benimkiler:)) (düzenlenmiş hali ile)

seçimşerin çok zevkli mutlu günlerde kullanılsınlar inşallah

nişan sandığınıda kervandan almışlar sanırım parayada kıymışlar bayıldım

anammmm maşallahh ne kadar güzel bişey bu ömrümde görüp göreceğim en güzel sandık nazar almasın

teşekkürler amin inş nazar değmez bende bayıldım hatta misafirlerimiz kalktı anneee ben bunun içine sığarmıyım, ay bu ne güzel şey diyip içindekileri bıraktım sandıklarımla odama kapandım hala boncukları ile oynuyorum

seçimşerin çok zevkli mutlu günlerde kullanılsınlar inşallah

nişan sandığınıda kervandan almışlar sanırım parayada kıymışlar bayıldım

Amin canım inş hepimiz mutlu günlerde kullanırız çeyizlerimizi

Bende bayıldım sandığıma,Nişanlım seçmiş kardeşi ile.Biraz önce konuştuk telefonu açar açmaz ilk cümlesi sandıkla oynuyorsun di mi itiraf et demek oldu
ayyyy hiçte bilenemmmm dedim bendee
Biliyor tabi böyle şeyleri seviceğimi bir de dalga geçiyor benle hınzır

ayy çok güzelmişş bana nişanda sepet gelmişti nişan sepetini aç da görelim ne getirmişler sana ben benimkini beğenmediğim için topic açmadım

Demek ki zevkleriniz uyusmamış canım boşver Ben şanslıydım biraz sanırım benim ne kullanacağımı ne kullanmayacığımı nişanlım bilir o yüzden çok sorun yaşamadım bu konularda canım aldığımız ev ankarada o yüzden aldıklarınıda bir bavulla evimize yolladım ama nette resimlerini bulabilirsem hemen ekleyeceğim.

Kızlar daha öncede belirttiğim gibi aldıklarımı nişanlımla evimize yolladım ama nette bulabildiğim kadarı ile sizlerle içindekileri paylaşıyorum
Eklediklerimin dışında tülbent, seccade, havlu da vardı fakat onları bulabilmem sanırım imkansız

küçük sandığımda makyaj takımım vardı

(Rujların markalarını hatırlamıyorum fakat en azından rengini göstermek için ekledim)

Göz farım bu şekilde fakat bukadar büyük değil en çok bunu benzeyen buldum

Büyük sandığımda

patiklerimin ikiside beyaz;

gecelik,pijama,iç giyim

kıyafet;

Kızlar elbise ortadakinden,Rengide kahve

bunların dışında incili bir takı seti ve incili bir tarak seti vardı fakat onlarında resimlerini bulamadım

Bu kadar

Nişann sandığıı çok güzell.. Canım onu yollamadıysann fotosunu çekip koyar mısınn nası bi güzel bişi o öylee :)

Benimde mor tutkum vaarr, birazda bu sebepten olsa gerek aldıklarınıza bayıldımmmmmm
Güle güle kullanın. Heyecanınız hep ilk günki gibi olsun inşallah

Nişann sandığıı çok güzell.. Canım onu yollamadıysann fotosunu çekip koyar mısınn nası bi güzel bişi o öylee :)

yok canım onu yollamadım Zor olur sana ben gelicem nasılsa 2 gün sonra getiririm dedim Eve geçince ilk iş resmini çeker yollarım

mor aşkı hiiç bitmeessiiinn canım aldıkların çok güzell Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn benimde mor hastalığım var bayıldım herşeyinee blender setinden bende almayı çok istiyorumm..

Benimde mor tutkum vaarr, birazda bu sebepten olsa gerek aldıklarınıza bayıldımmmmmm
Güle güle kullanın. Heyecanınız hep ilk günki gibi olsun inşallah

İnş hiç birimizin heycanı eksilmezÇok teşekkür ederim beğenmenizede çok sevindim

Bitmesin tabiÇok teşekkür ederim canım iyi dileklerin içinBlender setimi netten 80 e almıştım sanırım haberin olsun seninde, bir kaç mağazaya baktım daha sonra bulamadım fiyat kıyaslamak için ama yoktuAy ne karışık bir cümle oldu bu böyle

canım bende oturduum yerde bikaç yerde gördüm şu an biraz sıkışığım ağustos gibi elektroniklere geçmeyi düşünüyorum.. inşallah o zamanda uyguna bulabilirim netten nerden aldın aklımda bulunsun

Markaal.com diye bir site canım.Şimdide 74 e düşmüş hatta haberin olsun.Elimede çok kısa sürede geldi ben çok memnun oldumSende benim gibi bulamazsan mağazalarda burayı tercih edebilirsin

Biraz önce limangodan aldığım sabahlıklı gecelik ve pijama takımım;

Eki Görüntüle 364871
Eki Görüntüle 364872

daha sonra '' ayyyy evim.net'in hala kargo bedava kampanyası devam mı ediyor ne güzeeeel'' diye düşünüp aldığım saklama kaplarım;

Ve sonuç;

2 kartımı anneme verdim saklasın diye

1 tanesini ise kendim sakladım kötü gün dostu olur

gülegüle güzel günlerde kullan canım herşeyini :))

ben de topiğimi düzenlemek istiyorum ama yeni başlık açmadan :/ resim silmeyi başrabilsem düzenleyebilcem de onu anlayamadım henüz nasıl oluyor

morlara ben de bayıldım bu arada pembe,mor,mavi mutfakta içimi açıyor

bu pembe takımı bugün alıyım almıyım alıyım almıyım derken bi baktım kalmamışsen almışsın demekki
iyi günlerde giy canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…