• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benimkiler:)) (düzenlenmiş hali ile)

gülegüle güzel günlerde kullan canım herşeyini :))

ben de topiğimi düzenlemek istiyorum ama yeni başlık açmadan :/ resim silmeyi başrabilsem düzenleyebilcem de onu anlayamadım henüz nasıl oluyor :D

morlara ben de bayıldım bu arada pembe,mor,mavi mutfakta içimi açıyor :32:

teşekkürler canım bende arasam bulamazdım yeni konu açtım baştan ekledim resimleri o yüzden:1::1:
ben mor hastasıyım herseyi alamasamda günlük kullanacaklarımı mor almaya çalışıyorum:16:

:52::52::52:bu pembe takımı bugün alıyım almıyım alıyım almıyım derken bi baktım :53:kalmamış:52:sen almışsın demekki:52:
iyi günlerde giy canm :16:

Teşekkürler canım evet sonuncusunu ben aldım ödeme yaptım tükendi dedi:52:
Daha birsürü şey beğendim ama ben kampanyayı görene kadar herşey bitmiş sağlık olsun napalım artık:27:

Kızlar annem uzun zamandır misafir için düzgün havlun yok, diyip duruyordu.
Bugün evim.net'te satışa girmiş her ne kadar fazla süslü gelsede bana,malum ''yeni gelin'' imajına gerekli olduğu için sipariş verdim.:9:

Banyo için;

$small_8680275101064_1.webp
$small_6422337002092_1.webp
$small_1945387345933_1.webp

Mutfak için;

$small_KITCHEN-BEYAZ_1.webp
$small_LOVE-KREM_1.webp

dün markette gözüme çarpıp aldığım maşam,yumurta fırçam ve limon sıkacağım;

$20032012777.webp
$20032012778.webp
$20032012779.webp

Son düzenleme:
ımm bu benım bu forumdaki ilk yorumum.oda size nasipmiş. ben bayıldım çeyizinize. bende yakında başlayacagım çok güzel bir örnek oldu. Allah sevdiğinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

:nazar::nazar::nazar:

Çok beğendim hepsini. İyi günlerinde sağlıkla kullan inşallah canım.
Bende de bu takımdan var, ama siyahları ve başak modeli.
İnternette bulamadığım için ekleyemedim kendi topiğime :9:
Ama çok güzeller ya...

ımm bu benım bu forumdaki ilk yorumum.oda size nasipmiş. ben bayıldım çeyizinize. bende yakında başlayacagım çok güzel bir örnek oldu. Allah sevdiğinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

teşekkürler canım daha güzelleri senin olur inş:16::16:

:nazar::nazar::nazar:

Çok beğendim hepsini. İyi günlerinde sağlıkla kullan inşallah canım.
Bende de bu takımdan var, ama siyahları ve başak modeli.
İnternette bulamadığım için ekleyemedim kendi topiğime :9:
Ama çok güzeller ya...

teşekürler canım hepimiz sağlıkla mutlulukla kullanırız çeyizlerimizi inş:16::16:
ben bulamadığım olunca kendim çekip ekliyorum istersen sende öyle yap bende çok beğendim kardeşim hediye etmişti:16::16:

Son düzenleme:
teşekürler canım hepimiz sağlıkla mutlulukla kullanırız çeyizlerimizi inş:16::16:
ben bulamadığım olunca kendim çekip ekliyorum istersen sende öyle yap bende çok beğendim kardeşim hediye etmişti:16::16:

Ah Ah, o fotoğrafları bir çekebilsem zaten :9:

Biraz üşengeçlik denilebilir benimkisi, bir de ben bir ara odamdaki çeyiz yığınını çekip göndereyim en iyisi...
Ay bir görseniz odam içler acısı :52:
Biliyorum için için annem dört gözle gitmemi bekliyordur, bazen diyor zaten "sen gidince evim genişleyecek, şuraya bak her yer kutu" diyor :9:

Ah Ah, o fotoğrafları bir çekebilsem zaten :9:

Biraz üşengeçlik denilebilir benimkisi, bir de ben bir ara odamdaki çeyiz yığınını çekip göndereyim en iyisi...
Ay bir görseniz odam içler acısı :52:
Biliyorum için için annem dört gözle gitmemi bekliyordur, bazen diyor zaten "sen gidince evim genişleyecek, şuraya bak her yer kutu" diyor :9:

Sorma canım ya aynen valla:1::1: Ama napalım bizde yer mi var başka :1::1::1:
bekliyoruz seninde çeyizlerini en kısa zamanda:16::16:

Kızlar dün canım sıkıldı Limangonun eksik ürün göndermesine bende kendimi alışverişe verdim.
Baktım hava muhteşem attım kendimi sokağa. Bayadır da üstüme başıma birşey almıyordum şöyle güzel bir alışveriş yaptım. E tabi içime bir çeyiz canavarı kaçmış kendime alırken evimede almamazlık edemedim.

İşte çeyizime aldığım son parçalar;

$24032012800.webp
$24032012799.webp
$24032012796.webp
$24032012797.webp
$24032012787.webp
$24032012794.webp
$24032012792.webp
$24032012791.webp
$24032012795.webp

canım çeyizin çok güzel..
nişan kutuna,daha doğrusu istiridyene de :9:bayıldım:nazar: