Bunlarda benimkiler:)) (düzenlenmiş hali ile)

gulcin1

Evlilik hazırlığı yapıyor
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
487
0
46
İstanbul
Kızlar baktım evde boşboş oturuyorum, canım da sıkılıyor, dedim ki; çeyiz topiğimi düzenleyeyim.İçinden çıkardığım ve eklediğim çok şey oldu tabiki hala çok eksik var fakat son halini yinede sizlerle paylaşmak istedim (Resimler karışık yüklenirse şimdiden kusura bakmayın kızlar çoklu resim ekleme olayını bir türlü beceremedim)

Not: 4. , 5. ve 6. sayfalarda resimlerin devamı vardır

misafir grubum;(Kızlar önce siyah supla ve peçetelikleri aldım fakat sonra yemek takımımı kare alınca bernardodan grileri aldım ondan 2 tane oldu)

Eki Görüntüle 361516

gündelik grubum;

kahvaltı setim misafir için ve gündelik kullanım için;

Eki Görüntüle 361555

balık tabaklarım;

bardaklarım ve sürahilerim;

Eki Görüntüle 361573

ıvır zıvır şeyler;

Eki Görüntüle 361578

Tencere ve tavalarım;

Eki Görüntüle 361593

nevresim takımları vs;

Eki Görüntüle 361603

Eki Görüntüle 374016 Eki Görüntüle 374017

Eki Görüntüle 361608
Eki Görüntüle 361609

Banyo grubum;

Son düzenleme:
Canım ilk yorum benden olsun

Hepsi çok güzel
Allah içine sindirsin
Güle güle kullanmayı nasip etsin

canım güle güle kullan sevdiğinle bir ömür
Çok güzeller... Banyo paspasları, havluları ve banyo takımının uyumuna bayıldım

canım güle güle kullan sevdiğinle bir ömür
Çok güzeller... Banyo paspasları, havluları ve banyo takımının uyumuna bayıldım

İnş canım hepimiz sevdiceğizlerimizle kullanırız aldıklaırmızı bir ömür boyu
Mor sevdalısı biri olarak utanmasam herşeyi mürdüm, lila, mor tonlarında alacağım ama annem frenliyor işte...Barbie bebek evi gibi yapacaksın evi diyor

Güle güle kullan tatlımm çeyizini.. :)) yastıklar çok şirinmişş

Güle güle kullan tatlımm çeyizini.. :)) yastıklar çok şirinmişş

teşekkür ederim canım.Yastıkları bir internet sitesinde gördüm ama satılık değildi üzüldüm tabi. Sevdiceğimde resimlerini çekmiş gitmiş aynısını baskı yaptırmış bir mutlu oldumki anlatamam.

öncelikle herşeyini çok beğendim topiğinin iyi günlerde kullanmanı dilerim:) bir kaç küçük şey sormak istiyordum bornoz takımını nerden ve kaça aldın birde çok arayıpta bulamadığım kare tabaklı olan kahve fincanlarını)

İyi dileklerin için çok teşekkürler...
Canım bornoz takımım juanın 259 tl ye aldım fakat aynısı hemen hemen aynı fiyata taçta varmış sanırım.Sinir oldum görüncede
turunculu fincanlarımı mı soruyorsun tam anlamadım ama karemikadan canım fiyatını bilmiyorum malesef hediye geldi.

Son düzenleme:
çok güzel olmuş seçimlerin bayıldım diyebilirim
iyi günlerde kullan şekerim

çok güzel olmuş seçimlerin bayıldım diyebilirim
iyi günlerde kullan şekerim

Çok teşekkürler. Alıp alıp bu uymadı anne bunu sen al diye diye 1 senede ancak bu kadar olabildiumarım bu hızla devam etmeyip bir an önce tamamlarım çeyizimi:18::18:

canım beyaz porselen olnaları sordum sağlık olsun jua çok iyi bir marka hızlı çıkış yaptı ama biraz pahalı gibi ben taçtan buna benzer turuncu çiçekli bambu hamam seti almıştım seninkini çok beğendim ama bana biraz fazla gelcek bugün soleyinkini gördüm onda karar kıldım bilgin için yinede çok saol

Stardekorun canım 39 tl ye aldım sonkac.com'dan.Taçta bu fiyat ben bunu niye bukadar pahalı aldım diye diye baya vahlandım ama sağlık olsun artık:26: Zaten beni saf buldular ne zaman çeyiz almaya gitsem mutlaka birşey tutuşturup elime gönderiyorlar,Sonra annem tabi şoka giriyor bu ne diye aynen geri iade başka birşeyle değiştiriyoruzSoleyde iyi bir marka canım içine sindiyse zaten çokta fazla miktarlar ödemeye gerek yok bence zaten çeyiz işi yeterince külfetli nereden kısarsak kar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…