Bunlarda benimkiler:)) (düzenlenmiş hali ile)

teşekkürler canım bende arasam bulamazdım yeni konu açtım baştan ekledim resimleri o yüzden
ben mor hastasıyım herseyi alamasamda günlük kullanacaklarımı mor almaya çalışıyorum

bu pembe takımı bugün alıyım almıyım alıyım almıyım derken bi baktım kalmamışsen almışsın demekki
iyi günlerde giy canm

Teşekkürler canım evet sonuncusunu ben aldım ödeme yaptım tükendi dedi
Daha birsürü şey beğendim ama ben kampanyayı görene kadar herşey bitmiş sağlık olsun napalım artık

Kızlar annem uzun zamandır misafir için düzgün havlun yok, diyip duruyordu.
Bugün evim.net'te satışa girmiş her ne kadar fazla süslü gelsede bana,malum ''yeni gelin'' imajına gerekli olduğu için sipariş verdim.

Banyo için;

Mutfak için;

dün markette gözüme çarpıp aldığım maşam,yumurta fırçam ve limon sıkacağım;

Son düzenleme:
ımm bu benım bu forumdaki ilk yorumum.oda size nasipmiş. ben bayıldım çeyizinize. bende yakında başlayacagım çok güzel bir örnek oldu. Allah sevdiğinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

Çok beğendim hepsini. İyi günlerinde sağlıkla kullan inşallah canım.
Bende de bu takımdan var, ama siyahları ve başak modeli.
İnternette bulamadığım için ekleyemedim kendi topiğime
Ama çok güzeller ya...

ımm bu benım bu forumdaki ilk yorumum.oda size nasipmiş. ben bayıldım çeyizinize. bende yakında başlayacagım çok güzel bir örnek oldu. Allah sevdiğinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

teşekkürler canım daha güzelleri senin olur inş

teşekürler canım hepimiz sağlıkla mutlulukla kullanırız çeyizlerimizi inş
ben bulamadığım olunca kendim çekip ekliyorum istersen sende öyle yap bende çok beğendim kardeşim hediye etmişti

Son düzenleme:
teşekürler canım hepimiz sağlıkla mutlulukla kullanırız çeyizlerimizi inş
ben bulamadığım olunca kendim çekip ekliyorum istersen sende öyle yap bende çok beğendim kardeşim hediye etmişti

Ah Ah, o fotoğrafları bir çekebilsem zaten

Biraz üşengeçlik denilebilir benimkisi, bir de ben bir ara odamdaki çeyiz yığınını çekip göndereyim en iyisi...
Ay bir görseniz odam içler acısı
Biliyorum için için annem dört gözle gitmemi bekliyordur, bazen diyor zaten "sen gidince evim genişleyecek, şuraya bak her yer kutu" diyor

Sorma canım ya aynen valla Ama napalım bizde yer mi var başka
bekliyoruz seninde çeyizlerini en kısa zamanda

Kızlar dün canım sıkıldı Limangonun eksik ürün göndermesine bende kendimi alışverişe verdim.
Baktım hava muhteşem attım kendimi sokağa. Bayadır da üstüme başıma birşey almıyordum şöyle güzel bir alışveriş yaptım. E tabi içime bir çeyiz canavarı kaçmış kendime alırken evimede almamazlık edemedim.

İşte çeyizime aldığım son parçalar;

canım çeyizin çok güzel..
nişan kutuna,daha doğrusu istiridyene de bayıldım
Allah güsel günlerde aşkla kullanmanı nasip etsin inşallah

mor mor çok güzeller bayıldımmm
yastıklarında çok ciciler güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…