• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benimkiler:)) (düzenlenmiş hali ile)

seçimşerin çok zevkli mutlu günlerde kullanılsınlar inşallah

nişan sandığınıda kervandan almışlar sanırım parayada kıymışlar bayıldım;)

anammmm maşallahh ne kadar güzel bişey bu ömrümde görüp göreceğim en güzel sandık :52: nazar almasın:nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkürler amin inş nazar değmez:nazar: bende bayıldım hatta misafirlerimiz kalktı anneee ben bunun içine sığarmıyım, ay bu ne güzel şey diyip içindekileri bıraktım sandıklarımla odama kapandım hala boncukları ile oynuyorum:52::52:

seçimşerin çok zevkli mutlu günlerde kullanılsınlar inşallah

nişan sandığınıda kervandan almışlar sanırım parayada kıymışlar bayıldım;)

Amin canım inş hepimiz mutlu günlerde kullanırız çeyizlerimizi:16:

Bende bayıldım sandığıma,Nişanlım seçmiş kardeşi ile.Biraz önce konuştuk telefonu açar açmaz ilk cümlesi sandıkla oynuyorsun di mi itiraf et demek oldu:35:
ayyyy hiçte bilenemmmm dedim bendee:36::33:
Biliyor tabi böyle şeyleri seviceğimi bir de dalga geçiyor benle hınzır:51:

ayy çok güzelmişş bana nişanda sepet gelmişti :25: nişan sepetini aç da görelim ne getirmişler sana ben benimkini beğenmediğim için topic açmadım

Demek ki zevkleriniz uyusmamış canım boşver :43: Ben şanslıydım biraz sanırım benim ne kullanacağımı ne kullanmayacığımı nişanlım bilir o yüzden çok sorun yaşamadım bu konularda :16:canım aldığımız ev ankarada o yüzden aldıklarınıda bir bavulla evimize yolladım ama nette resimlerini bulabilirsem hemen ekleyeceğim.:16:

Kızlar daha öncede belirttiğim gibi aldıklarımı nişanlımla evimize yolladım ama nette bulabildiğim kadarı ile sizlerle içindekileri paylaşıyorum:16:
Eklediklerimin dışında tülbent, seccade, havlu da vardı fakat onları bulabilmem sanırım imkansız:1:

küçük sandığımda makyaj takımım vardı

(Rujların markalarını hatırlamıyorum fakat en azından rengini göstermek için ekledim)

$fon.webp
$maskara.webp
$bu renk.webp
$imagesCA4Y2M4Z.webp
$imagesCAX8K2HA.webp
$images.webp
Göz farım bu şekilde fakat bukadar büyük değil en çok bunu benzeyen buldum
$makyaj.webp

Büyük sandığımda

$imagesCA3L3GNV.webp
$imagesCA01U1JR.webp
$Bnivea-deodorant-double-eff-white-senses.webp
$týrnak törpüsü.webp
$cýmbýz.webp
$ayak törpüsü.webp
$imagesCA68PZ3L.webp

patiklerimin ikiside beyaz;

$imagesCAC0OGY0.webp
$patik.webp

gecelik,pijama,iç giyim

$jartiyer.webp
$gecelik miorre.webp
$pijama.webp

kıyafet;

Kızlar elbise ortadakinden,Rengide kahve
$elbise.webp
$corap.webp
$bot.webp

bunların dışında incili bir takı seti ve incili bir tarak seti vardı fakat onlarında resimlerini bulamadım

Bu kadar:16:

Nişann sandığıı çok güzell..:nazar::nazar: Canım onu yollamadıysann fotosunu çekip koyar mısınn nası bi güzel bişi o öylee :)

Benimde mor tutkum vaarr, birazda bu sebepten olsa gerek aldıklarınıza bayıldımmmmmm :52::52::52:
Güle güle kullanın. Heyecanınız hep ilk günki gibi olsun inşallah

Nişann sandığıı çok güzell..:nazar::nazar: Canım onu yollamadıysann fotosunu çekip koyar mısınn nası bi güzel bişi o öylee :)

yok canım onu yollamadım :52: Zor olur sana ben gelicem nasılsa 2 gün sonra getiririm dedim:27: Eve geçince ilk iş resmini çeker yollarım:16:

mor aşkı hiiç bitmeessiiinn :16::16: canım aldıkların çok güzell Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn :nazar: benimde mor hastalığım var bayıldım herşeyinee blender setinden bende almayı çok istiyorumm..:16::16:

Benimde mor tutkum vaarr, birazda bu sebepten olsa gerek aldıklarınıza bayıldımmmmmm :52::52::52:
Güle güle kullanın. Heyecanınız hep ilk günki gibi olsun inşallah

İnş hiç birimizin heycanı eksilmez:16:Çok teşekkür ederim beğenmenizede çok sevindim:16:

mor aşkı hiiç bitmeessiiinn :16::16: canım aldıkların çok güzell Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn :nazar: benimde mor hastalığım var bayıldım herşeyinee blender setinden bende almayı çok istiyorumm..:16::16:

Bitmesin tabi:16:Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için:16:Blender setimi netten 80 e almıştım sanırım haberin olsun seninde, bir kaç mağazaya baktım daha sonra bulamadım fiyat kıyaslamak için ama yoktu:43:Ay ne karışık bir cümle oldu bu böyle:1::1:

Bitmesin tabi:16:Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için:16:Blender setimi netten 80 e almıştım sanırım haberin olsun seninde, bir kaç mağazaya baktım daha sonra bulamadım fiyat kıyaslamak için ama yoktu:43:Ay ne karışık bir cümle oldu bu böyle:1::1:

canım bende oturduum yerde bikaç yerde gördüm şu an biraz sıkışığım ağustos gibi elektroniklere geçmeyi düşünüyorum.. inşallah o zamanda uyguna bulabilirim :31::31: netten nerden aldın aklımda bulunsun :31:

canım bende oturduum yerde bikaç yerde gördüm şu an biraz sıkışığım ağustos gibi elektroniklere geçmeyi düşünüyorum.. inşallah o zamanda uyguna bulabilirim :31::31: netten nerden aldın aklımda bulunsun :31:

Markaal.com diye bir site canım.Şimdide 74 e düşmüş hatta haberin olsun.Elimede çok kısa sürede geldi ben çok memnun oldum:16:Sende benim gibi bulamazsan mağazalarda burayı tercih edebilirsin

Biraz önce limangodan aldığım sabahlıklı gecelik ve pijama takımım;

Eki Görüntüle 364871
Eki Görüntüle 364872

daha sonra '' ayyyy evim.net'in hala kargo bedava kampanyası devam mı ediyor ne güzeeeel'' diye düşünüp aldığım saklama kaplarım;

$big_rstll_11_1.webp

Ve sonuç;

2 kartımı anneme verdim saklasın diye:36:

1 tanesini ise kendim sakladım kötü gün dostu olur:52:

gülegüle güzel günlerde kullan canım herşeyini :))

ben de topiğimi düzenlemek istiyorum ama yeni başlık açmadan :/ resim silmeyi başrabilsem düzenleyebilcem de onu anlayamadım henüz nasıl oluyor :D

morlara ben de bayıldım bu arada pembe,mor,mavi mutfakta içimi açıyor :32:

Biraz önce limangodan aldığım sabahlıklı gecelik ve pijama takımım;

Eki Görüntüle 364871
Eki Görüntüle 364872

daha sonra '' ayyyy evim.net'in hala kargo bedava kampanyası devam mı ediyor ne güzeeeel'' diye düşünüp aldığım saklama kaplarım;

Eki Görüntüle 364873

Ve sonuç;

2 kartımı anneme verdim saklasın diye:36:

1 tanesini ise kendim sakladım kötü gün dostu olur:52:

:52::52::52:bu pembe takımı bugün alıyım almıyım alıyım almıyım derken bi baktım :53:kalmamış:52:sen almışsın demekki:52:
iyi günlerde giy canm :16:

Back
X