Bunlarda benim yaşadıklarım

o_simdi_evli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
63
0
benim hikayem ne güzel başladı ne güzel bitti farklı farklı ilginç şeyler yaşadım normalde çok az kişinin bildiği bu hikayemi sizlere de anlatmak istiyorum.
benim şu anda burada anlatacağım her şey öpöz amca oğlumla aramda geçmiştir. Daha çok küçüktüm o sürekli benimle ilgilenir, her fırsatta benim yanımda olurdu. Amcamın oğulları arasında en çok onu severdim 'canım abim' derdim ve ben büyüyüp lise çağına gelene kadarda bu hep öyle oldu benim için ama onun için hiç bir zman öyle olmamış. Liseye yeni başlamıştım o da askerden yeni gelmişti. Bir gün okuldan çıktım bir baktım ki kapıda amcamın oğlu askerden gelmiş yaa beni özlemiş görmeye gelmiş hadi seni eve bırakayım dedi tamam dedim beni eve bıraktı ve gitti. O günün akşamına bana bilmediğim bir numaradan aşk mesajları gelmeye başladı daha lise çağında bi kızım yaa nasıl korkuyorum çekiniyorum bu kim acaba diye yeyip bitiriyorum kendimi. Bu mesajlar böyle devam ediyor ama ben hiç karşılık vermiyorum ve bir gün rastgele diğer amcamın oğlunun telefonunu karıştırırken görüyorum ki 'aman Allah ım bu tolga abimin numarası'. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen nasıl olurdu böyle bir şey o benim abimdi. Ben durumu hiç çaktırmamaya karar verdim tolga da karşılık vermediğim için mesajları kesmişti aradan bi kaç hafta geçti gece yatacağım bir baktım tolga biden yine aşk mesajı öyle korkuyorum ki. Aldım telefonu elime 'Tolga abi şu iğrenç şakaya bir son ver artık' yazdım yolladım aradan bikaç dakika geçti şaka yapan kim hepsi doğru yazmış. Beni daha büyük bir korku sardı sabah kalktım okula gideceğim ama nasıl korkuyorum. O günde olacağı varya telefonu mu evde unutup çıkıyorum ve tolga dan yine mesajlar geliyor annemde merak ediyor ve açıyor 'seni şu cafede bekliyorum konuşacaklarım var lütfen gel' sonrasında da yalvarır tarzda bir çok mesaj annem hepsini okumuş. Okuldan geldim annem sinir küpü bu kim diye üstüme geliyor bende doğruları söyledim anne o Tolga abim dedim. Annem hemen aradı bu ne demek oluyor falan diye anneme ben peline şaka yapayım demiştim numaramı bildiğini bilmiyordum demiş ve neyse ki bu konu öylece kapandı. Aradan bi kaç yıl geçti ve ben başka bir ile üniversite okumaya gittim. Tolga ben başka ile gidince yine cesarete gelmiş ve durmadan arıyor mesajlar atıyordu ne saniye mesaj atıyor beni hiç boş bırakmıyordu derken olanlar oldu ve bende artık ona karşı boş değildim. Bunu anlayınca yanıma gelmek istediğini söyledi ve benim okuduğum ile geldi bir hafta kaldı ve bana rüya gibi bir hafta geçirtti. Allah ım abi dediğim insana amcamın oğluna aşık olmuştum her an onu düşünür olmuuştum hep yanımda olsun istiyordum. O da sık sık yanıma geliyor benimle aşırı derecede ilgileniyordu. Ama beni artık korku salmıştı aileler böyle bir şeye asla müsade etmedi çünkü biz kardeş gibi büyümüştük. Bana sen hiç merak etme ben herkesi göze alırım yeterki sen yanımda ol falan diye nameler döküyordu. Ona o kadar çok güveniyordum ki artık aileler bile umrumda değildi. Ben 3.sınıfa geçmiştim tolga yine yanıma geldi 1hafta kaldı ve döndü. Bu dönüşten sonra artık beni eskisi kadar aramıyordu mesaj atmıyordu konuşurken bi yabanci gibi konuşuyordu. Bu bir süre böyle devam etti çok üzüyordu bu durum beni onu kaybetmekten korkuyordum. Arıyordum telefonuda kapalıydı artık 1hafta telefonu hiç çalmadı hep kapalıydı. Öyle üzülüyorum ki dünyam başıma yıkıldı sanki okul mokul yok gözümde. O ara annem aradı hoş beş derken bizde dün amcanlarla beraber Tolgaya kız istemeye gittik demez mi? Telefonda nutkum tutuldu öylece kaldım nasıl yani dedim. Annemde benim öyle bir tepki vermeme şaşırdı ne demek nasıl yani neden şaşırdın ki dedi bende hemen toparlamak için eee Mehmet abim(tolganın abisi) var daha o evlenmedi dedim annemde tolga kızı seviyormuş mehmetin sevdiği yok onu mu bekleyecek dedi annemin her dediğine he hıı diyor geçiştiriyordum beynim bulanmıştı ne dediğini bile anlamıyordum annemin. Telefonu kapattık hareket edemiyorum yerimden sadece ağlıyorum... 3.sınıfım boyunca sadece ağladım :85: içim öyle yanıyordu kii o ateşi söndürmeye gücüm yetmiyordu :85: senenin sonu geldi haberleride alıyorum temmuzda düğünü varmış. Düğününe yaz okulu bahanesiyle gitmedim ama ölü gibiydim. Hele evlendiği gece aklımı oynatmama ramak kalmıştı benim sevdiğim adama şu an başka bir el dokunuyordu :85::85:
çok zor oldu ama o yazı atlattım 4.sınıfa geçmiştim artık yavaş yavaş durumu kabullenmiş alışmıştım onu her şeyiyle unutmam lazımdı ama bu nasıl mümkün olacaktı amcamın oğluydu karşıma çıkmaması imkansızdı. 4.sınıfın ikinci döneminde duydum ki karısı hamileymiş o andan sonra benim için herşey bitmişti o çocuk olmadan önce herşey şaka gibi geliyordu. Mezun olmuş ailemin yanına dönmüştüm hemen hemen onu 2yıldır görmüyordum ama artık aynı şehirdeydik onu her an görebilirdim acaba görünce ne hissedecektim ona karşı. O yıl kpss ye hazırlanmaya karar verdim ve bi kursa kayıt oldum derslerin yoğunluğundan artık onu düşünmüyordum bile bu arada da bi çok talibim çıkıyordu ama kendimden emin olmadığım için kimseyi kabul etmiyordum. Kpss yi kazanmış ve atanmıştım 1.5yıldır aynı şehirdeydik ve ben daha onu hiç görmemiştim atandığımı duyunca çok sevinmiştim başka ile gideceğim için ama gitmeden onu gördüm :KK43: yıllar sonra görmüştüm yanında eşi ve oğluda vardı ama öyle ki gidip haykırıp suratına tükürmek istiyordum ama yapamazdım işte. Atandığım ile gidip işime başlamıştım çalıştığım kurumdan da birinden hoşlanmaya başlamıştım sanki yıllar sonra ilk defa yüzüm gülüyordu. kısa bir süre sonrada isteme-söz-nişan olmuştu. sevdiğim, içime sinen biriyle birlikteydim herkesin rızası vardı ve ben artık onu silip başkasını sevdiğimden emindim. Düğün hazırlıkları yapıyorduk yıllar sonra tolga bey beni tekrar aramıştı ve bana söylediği şey 'yapma ben seni unutamadım karımla da aram iyi değil beni bekle kim ne derse desin ne yaparsa yapsın seninle olmak istiyorum' hiç bir şey demeden suratına kapattım telefonu. aradı aradı.... sadece bir mesaj attım 'beni arama seni gerçkten şikayet ederim başka birine aşığım ve onunla evleneceğim beni biraz düşünüyorsan düş yakamdan'
Elhamdülillah sonrasında da rahatsız etmedi beni evlendikten sonra iki defa gördüm hiç bir şey hissetmedim çünkü kocama şu an öyle bir aşığım ki:KK69: aslında ben ona aşık olmamışım sadece aldatılmayı hazmedememişim onu anladım.
Rabbim öyle büyük ki ben öyle mutluyum öyle iyi bir eşe sahibim onun evliliği de hep sallantıda karısıyla kaç defa boşanma safhasına gelmişler. Öyle bir hakka girdi ki bu dünyada zaten onun yüzü gülmez. İçimden aman benden uzak olsun da ne hallerde olursa olsun diyorum. Benim canım kocam sevgisiyle beni her geçen gün daha da kendisine aşık ediyor:KK69::KK69:

öncelikle size eşinizle ömür boyu mutluluklar diliyorum...
amcanızn oğlu yıllarca peşinizde koşmuş karşılık alamadığı için uğraşmış sizinle ve erkek milletine yaraşır şekilde karşılık görünce önemsememiş.sizin ona yalvaracağınızı düşünmüş istediğini yapmış ta ki siz onu unuttugunuzu gösterip başkasını sevene kadar.en iyi cevabı vermişsiniz...

cok etkilendim neelr olabiliyo.. ama iyikide evlenmeden once boyle bisey olmus.. ya evlenseydinizde sonradan sizi aldatsaydi? Allahin sevgili kuluymussunuz.. rabbim bir omur boyu mutlu etsin yuzunuz hep gulsun insallah...:KK16:

cok etkilendim neelr olabiliyo.. ama iyikide evlenmeden once boyle bisey olmus.. ya evlenseydinizde sonradan sizi aldatsaydi? Allahin sevgili kuluymussunuz.. rabbim bir omur boyu mutlu etsin yuzunuz hep gulsun insallah...:KK16:

bu hayatta kimseye güven oluyor, herkes kazık atabiliyor ne yazık ki:2:
ama Rabbim kimsenin yanına da ettiklerini koymuyor ilahi adalete güvenmek lazım:KK34:

Yazdiklarinin sonuna dayanarak cok guzel bir hikayen var Canim Allah mutlulugunuzu artirsin, mekaninizi Cennet eylesin..

Keske herkes bu mutlugu tadsa ama gelde sabir.. TEbrik ederim, icindeki aci'ya ragmen guclu durdun..

Birsey sormak istiyorum eger cok ozel degilse, kafani da karistirmak istemiyorum ama ona asik olmadigini ama sadece aldatilmayi hazmedemedigini yazmissin, bunu evlendikten sonra anladin ama bunu evlenmeden once anlamismiydin veya anlamaya calismismiydin?

Yazdiklarinin sonuna dayanarak cok guzel bir hikayen var Canim Allah mutlulugunuzu artirsin, mekaninizi Cennet eylesin..

Keske herkes bu mutlugu tadsa ama gelde sabir.. TEbrik ederim, icindeki aci'ya ragmen guclu durdun..

Birsey sormak istiyorum eger cok ozel degilse, kafani da karistirmak istemiyorum ama ona asik olmadigini ama sadece aldatilmayi hazmedemedigini yazmissin, bunu evlendikten sonra anladin ama bunu evlenmeden once anlamismiydin veya anlamaya calismismiydin?

ne yazık ki bunu eşimle tanışıncaya kadar anlayamadım. Şimdi eşime olan aşkımla onun bana hissettirdiklerini mükayese ediyorumda okyonusta bir damla gibi.

iyi ki onu unutmak için kendini başkasının kollarına atmamışın çünkü burada öyle bir çok konu okudum sevdiği insandan ayrılınca unutmak için hemen başkasını bulan ve sonra daha çaresiz hallere düşen.

Direnmişin kendinden emin olana kadar kimseye evet dememişin. 'bir çok talibim çıkıyordu ama kendimden emin olamadığım için kabul etmiyordum' demişin yaaa taktir ettim gerçekten :81:

Allah mutluluğunu kaim ve daim eylesin o pislik adamıda güzel yuvandan,aşkından uzak eylesin:128:​

Son düzenleme:
iyi ki onu unutmak için kendini başkasının kollarına atmamışın çünkü burada öyle bir çok konu okudum sevdiği insandan ayrılınca unutmak için hemen başkasını bulan ve sonra daha çaresiz hallere düşen.

Direnmişin kendinden emin olana kadar kimseye evet dememişin. 'bir çok talibim çıkıyordu ama kendimden emin olamadığım için kabul etmiyordum' demişin yaaa taktir ettim gerçekten :81:

Allah mutluluğunu kaim ve daim eylesin o pislik adamıda güzel yuvandan,aşkından uzak eylesin:128:​

Evet, cok dogru, birini unutmak icin baskasini kullanmak. okisi icin ne kdr kotu bir durumdur. Hem unutmak icin kullanmak gercek sevginin temelleri atilmamis oluyor, o zmn daha cok kotu durumlarla karsilasiliyor..

en çok buna dikkat ettim ve bundan korktum...
Kendimden emin olana kadar, evet onu görünce artık bir şey hissetmiyorum diyene kadar yeni birini düşünmedim.
korktum başkasının ahını almaktan çok korktum... çünkü biliyordum ki ah alanın iki yakası bir araya gelmez.

en çok buna dikkat ettim ve bundan korktum...
Kendimden emin olana kadar, evet onu görünce artık bir şey hissetmiyorum diyene kadar yeni birini düşünmedim.
korktum başkasının ahını almaktan çok korktum... çünkü biliyordum ki ah alanın iki yakası bir araya gelmez.

tebrik ederim canim, umarim hep oyle olursun.. :KK71:
bu guzel dusuncelerin, ettigin sabirin karsiligini simdiki yaptigin mutlu evliliginde goruyorsundur.. Insallah herke senin gibi dusunur..

Rabbim iki cihandada eşinizle beraber olmayı nasip etsin size,benzer şeyleri yaşadım sizinle şükür kendimi toparladım ama yıllar oldu kimseyi cesaret edipte alamadım hayatıma vardır herseyde bi hayır...Allah mutlulugunuzu daim etsin

Rabbim iki cihandada eşinizle beraber olmayı nasip etsin size,benzer şeyleri yaşadım sizinle şükür kendimi toparladım ama yıllar oldu kimseyi cesaret edipte alamadım hayatıma vardır herseyde bi hayır...Allah mutlulugunuzu daim etsin

ahhh canım Allah inşallah sanada çok çok iyi bir insanla iyi bir birliktelik nasip eder

tebrikler mutluluklar...
herkes sizin gibi aylatamaz böyle olayları gidip düğününde olay çıkaranlarda var hem onu hem kendini rezil edenler.iyiki siz alnınızın akıylaatlatmışsınız.
çokk mutlu olun inşallah...

tebrikler mutluluklar...
herkes sizin gibi aylatamaz böyle olayları gidip düğününde olay çıkaranlarda var hem onu hem kendini rezil edenler.iyiki siz alnınızın akıylaatlatmışsınız.
çokk mutlu olun inşallah...

çok üzüldüm ama beni yüzüstü bırakan biri için değmezdi

siz tolganın evleneceğini annenizden duyduktan sonra onu arayıp neden diye sordunuz mu onu merak ettim ???

X