Bunlarda benim sakalı ipten YUVARLAK PASPASLARIM..

ellerine sağlık harika olmuşlar. bende yaptıştım yuvarlak olandan.tığ la ama sık iğne yapmıtım .tek tarafı tüyle kaplıyken arkasında neredeyse hiç sakal olmuyo.Bide tabi sık iğne olduğu için kalın oldu kaymak ne demek yerinden kıpırdamıyo bilekaydirigubbakcemile3

TIYLAMI YAPTIIIINN:uhm: nasıl başardın pekiii..vay beee helal olsun sanadaa..hakkatten çok merak ettim dediğin gibi arkasın tüysüz ya çok güldüüm.anacım bundada tüyleri içinde kalıyo.çıkarıcam diyee bir saaat geçiyoo vallaakaydirigubbakcemile3

evet canm tıgla hiç de zor olmadı. öle çok el işi seven yapan biride değilim üstelik.onca ilmeği bir şise sığdırmak bence daha zor. Dediğim gibi tığla sık iğne yaparak ördüm..istediğiniz büyüklükte yapabiliyosunuz.Deneyin derim.

TEŞEKÜRLER KIZLAAAR...ama iştee nasıl yaptın derseiniiz kesinliklee göstermem lazım:)))mesela pembesi 45 ilmekle düz örgü başladım 2 sıra yapınca 3.sıraya başlarken ilk 5 ilmeği diğer boş olan şişe geçirdim örmeden sonra diğer kalan 40 adeti ördüm geri gelince tekrar 4.sırayı ilk 5 ilmeği diğer beşin de olduğu şişe geçirdim böyle böle yuvarlak oluyo..ha en son bi 5 ilmek daha kalıyo onu diğer şişe geçirmeden direkt örüyosunuz..umarım doğru anlatabilmişimdir..çok kolay ayrıca içine ip te katmadım çünkü yeni çıkanlar kendiliğinden çok kalın..ve kesinlikle serince kaymıyo,çünkü halı gibi sert oluyo..8-9 numaralı şişle örülüyo..tavsiye ederim çok güzel duruyo fotorafta çok mat çıkmış aslında çok canlı renkler..step mağzasında onlar çok pahalı ve hemen hemen aynı ..ama benim yaptıklarımın avantajı makineye atıp yıkayabiliyosun hiç bişey olmuyo..

canım yaa çok çokk harika olmuş zaten odanın sade şıklığına bittim çok zevklisinŞeniz

paspasların 1 tanesine ne kadar ip gitti bide ben çok fazla anlamadım örülüşünü-tatlicadiarzu-daha açık bi anlatımı var mı ki:eek:
maharetli fıstık:nazar:
Rabbim o güzel evini minik yavrularla şenlendirsin inşallah:Saruboceq:Şeniz

evet canm tıgla hiç de zor olmadı. öle çok el işi seven yapan biride değilim üstelik.onca ilmeği bir şise sığdırmak bence daha zor. Dediğim gibi tığla sık iğne yaparak ördüm..istediğiniz büyüklükte yapabiliyosunuz.Deneyin derim.

ayy zor olmadımı yaa nasıl yaptın maşallah sanada:nazar:

canım yaa çok çokk harika olmuş zaten odanın sade şıklığına bittim çok zevklisinŞeniz

paspasların 1 tanesine ne kadar ip gitti bide ben çok fazla anlamadım örülüşünü-tatlicadiarzu-daha açık bi anlatımı var mı ki:eek:
maharetli fıstık:nazar:
Rabbim o güzel evini minik yavrularla şenlendirsin inşallah:Saruboceq:Şeniz

:asigim: ağzından bal mı akıyo nee??canım beniim sağol allah razı olsun güzel dileklerin için teşekür ederim..rabbim tüm isteyenlere versin..beğendiğine çok sevindiiim:1hug: sağol..nasıl anlatayım ki şimdii vallahaa beceremiyorumkii,keşke yakın olsaydıkta gösterseydim ozaman derdin aaa nekadar kolaymış diyee..canım 1 BUÇUK KLİO ALDIM BEN İPTEN YANİ BİR 45 LİK İLMEĞE 1. BUÇUK KİLO İP..

CANIM SENDE ÇOK ZEVKLİSİİN ÇOK HAMARATSIN.BENDE TAKİP EDİYORUMDA MAŞALLAAAAH:nazar:ELLERİN DERT GÖRMESİİN:1hug:

Cnm emeğine sağlık, çok beğendim a.s.

hamarat seniiii ben bu topiğini yeni gördüüümmmm ellerine sağlık bebeğim çooookk güzel olmuş

Selam kızlar,yeni yaptığım sakalı ipten yuvarlak paspaslarımı sizinle paylaşmak istedim,UMARIM BEĞENİRSİNİZ!!..Bunları birkaç farklı renkte kullanabilirsiniz ama ben sadec tercih ettim resimdede görüldüğü gibi halıma ve koltuğma göre yaptım..[IMG=http://img220.imageshack.us/img220/5048/fotoraf0257.jpg][/IMG]
[IMG=http://img220.imageshack.us/img220/fotoraf0257.jpg/1/w768.png][/IMG] ......
[img=http://img220.imageshack.us/img220/5461/fotoraf0258.th.jpg]

canım önce senden fikir alarak ve emeğine sağlık diyerek bende dün başladım :hulya::hulya: ama ben iki renkten yatak odasına halıya yakın büyüklükte dikdörtgen örüyorum .resimlerini bitince bu forumda paylaşırım..çok teşekkürler canımvereliniortak

yuvarlak nasıl oluyıo paspas yapar gibim, yapıyoz eski örgü paspaslar gibi mi

canım çok güzel olmuş eline sağlık.bir şey daha merak ettim.parkenin modeli,markası rengi ne?

çok güzel olmuş ellerine sağlık.ama nasıl şişle yuvarlak ördün tarif edermisin?

ne diyim harikasin masaallah
yuvarlak nasıl yaptigini analdim
ama icine beyaz rengi nasil kattin?
ayriyeten beyaz örüp üstünemi dikiyorsun canim

tesekkürlervereliniortak

kılzra be anlamadım ama ya. anlayan bana özelden de olsa msj atıp anlatabilirmi? bende böyle istiyorum ya.

ellerinize sağlıkkkk çok güzel olmuş.bayıldım resmen.bende örmek istiyorum ama nasıl yapıldığını anlamadım . :KK43:(((

çok uyumlu olmuş gerçekten çok beğendim mutlu günlerde kullan

X