Bunlarda benim sakalı ipten YUVARLAK PASPASLARIM..

bende klozet takımı olarak var bi tanıdığım hediye yapmış çok kullanışlı çok hoşuma gidio bende ki mor, senin kilerin rengi de çok güzel odana ayrı hava katmış güle güle kullan şeker

sağol fatolinaa teşekürleeer..evet çok kullanışlı aynen benimde hem yatak odamda hede banyo takımım var ,nerdeysee heryeri yapıcam çok hoş ve şık duruyoo,herkezde olmayan bişey sonuçta ..eminim seninkilerde çok hoştur çünkü mor hastasıyıım..bak şimdi merak ettiim sende resmini çekip paylaşırmısııın???fikir olur hem bizee.. bu ara 8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUUUN,MEVLıT KANDıLıNıZDE MÜBAREK OLSUUN..

sağol fatolinaa teşekürleeer..evet çok kullanışlı aynen benimde hem yatak odamda hede banyo takımım var ,nerdeysee heryeri yapıcam çok hoş ve şık duruyoo,herkezde olmayan bişey sonuçta ..eminim seninkilerde çok hoştur çünkü mor hastasıyıım..bak şimdi merak ettiim sende resmini çekip paylaşırmısııın???fikir olur hem bizee.. bu ara 8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUUUN,MEVLİT KANDİLİNİZDE MÜBAREK OLSUUN..

çok güzel olmuş ellerine sağlık.
benimde oturma odamdfa böyle bir boşluğum var iyi fikir oldu bende yapayım :)

sağol canım benim teşekürleeer..evet neden olmazsıın sende yap çok güzel duruyoo ,ve o boşluğu tamamlığyor..

TEŞEKÜRLER KIZLAAAR...ama iştee nasıl yaptın derseiniiz kesinliklee göstermem lazım:)))mesela pembesi 45 ilmekle düz örgü başladım 2 sıra yapınca 3.sıraya başlarken ilk 5 ilmeği diğer boş olan şişe geçirdim örmeden sonra diğer kalan 40 adeti ördüm geri gelince tekrar 4.sırayı ilk 5 ilmeği diğer beşin de olduğu şişe geçirdim böyle böle yuvarlak oluyo..ha en son bi 5 ilmek daha kalıyo onu diğer şişe geçirmeden direkt örüyosunuz..umarım doğru anlatabilmişimdir..çok kolay ayrıca içine ip te katmadım çünkü yeni çıkanlar kendiliğinden çok kalın..ve kesinlikle serince kaymıyo,çünkü halı gibi sert oluyo..8-9 numaralı şişle örülüyo..tavsiye ederim çok güzel duruyo fotorafta çok mat çıkmış aslında çok canlı renkler..step mağzasında onlar çok pahalı ve hemen hemen aynı ..ama benim yaptıklarımın avantajı makineye atıp yıkayabiliyosun hiç bişey olmuyo..

Çok güzel anlatmışsın canım hemen deniycem bunu... :1hug:
Kaç kilo ip gidiyor birde fisfisfis

Son düzenleme:
tam bir kilo canım..ayrıca sakalı ipin çeşitleri varmış ben yeni gördüm..ilk turkuaz olanı ben hiç arasına ip karıştırmadan yapmıştım,çünkü sakalı ip zaten kendiliğinden kalındı..ama pembesini yaparken farketmiştim (elime bol geliyodu kalın şişle yaptığım için)ördüğüm diğer ipin hemen hemen yarısı kadar inceydii ,o yüzden arasına ip karıştırmak zorundaydım..yada hiç karıştırmadan daha ince numaralı şişler örebilirsiniiz..

tam bir kilo canım..ayrıca sakalı ipin çeşitleri varmış ben yeni gördüm..ilk turkuaz olanı ben hiç arasına ip karıştırmadan yapmıştım,çünkü sakalı ip zaten kendiliğinden kalındı..ama pembesini yaparken farketmiştim (elime bol geliyodu kalın şişle yaptığım için)ördüğüm diğer ipin hemen hemen yarısı kadar inceydii ,o yüzden arasına ip karıştırmak zorundaydım..yada hiç karıştırmadan daha ince numaralı şişler örebilirsiniiz..

Saol canım... a.s.
Bende kızımın odasına ördüm kare kare şeklinde konumda var bakabilirsin anlattığın ipin kalınlığını anladım ...aynı ördüğüm ipten halı ipi deniyor zaten.
turkuaz rengi çok beğendim kapı girişine düşünüyorum örmeyi

çok güzel olmuş eline sağlık yuvarlak nasıl yaptın neyle ördün bende dikdörtgen örüyorum renk renk

aaa evet tamam gördüm ,çok beğenmiştiiim seninki daha zahmetli hem..ellerine sağlık derman.. Gülsu çok teşekür ederim canım yukarda yazmıştım nasıl yapıldığını,inşallah anlarsın çünkü ben birz zorlandım size anlatırken:)))ama çok kolaaay ,eminim seninkilerde çok hoşlardıır seninde ellerine sağlık:))

cok güzel ellerineze saglık
bende yolluk örüyorum mor
daha cok var ama bitmesine kaydirigubbakcemile3
tembelim ya :nazar:

yolluuuk muuuu???
vay bee allah sabır versin:))yap yap bitmez,bende bikere yapmıştım ,aman allahıım kollarım kas yapmıştı..AMA YORULMANA DEĞER BENCE ÇÜNKÜ ÇOK ŞıRıN OLOUYOLAR..ellerine sağlık şimdideen..
ama mutlaka sende bitirince resmini koy bak merak ederiiim beeeen..

Ellerine sağlık çok güzel olmuş hafta sonu sakallı ip alıp deneyeceğimkaydirigubbakcemile5

esyn sağol canııımm.dene benceedee süper oluyoo diyoruma hem çok kolaay..

eline sağlık canmı çok güzel hepside
bende bikaç şey sormak istiorum kalında olsa içine ip katmadan ördüğünde kaymıyomu sağa sola sarkar ip katmadan örersen filan diyolar emin olamadım bende paspas yapmak istiyorum
bide 3.sırada 40 ilmek 5 i örülmeden kalıyo
4.sırada 35 ilmek 10 u örülemden kalıyo o şekildemi doprumu anladım acaba benneyaptımki

ellerine sağlık harika olmuşlar. bende yaptıştım yuvarlak olandan.tığ la ama sık iğne yapmıtım .tek tarafı tüyle kaplıyken arkasında neredeyse hiç sakal olmuyo.Bide tabi sık iğne olduğu için kalın oldu kaymak ne demek yerinden kıpırdamıyo bilekaydirigubbakcemile3

Tığ la deneyecek arkadaşlara bi öneri daha.yuvarlakları daha küçük tutarak bitane ortaya ,diğerlerini onun etrafına dikerek papatya şeklindede dizayn edilebillirsiniz ortasındaki parçayı farklı bi renkten yaparsanız çok da şık oluyor Denemenizi tavsiye ederim

eline sağlık canmı çok güzel hepside
bende bikaç şey sormak istiorum kalında olsa içine ip katmadan ördüğünde kaymıyomu sağa sola sarkar ip katmadan örersen filan diyolar emin olamadım bende paspas yapmak istiyorum
bide 3.sırada 40 ilmek 5 i örülmeden kalıyo
4.sırada 35 ilmek 10 u örülemden kalıyo o şekildemi doprumu anladım acaba benneyaptımki

yok canııım kaymıyoo vallaaa..bildiğin halı gibi yere yapışıyookaydirigubbakcemile3..
ayriyetten ip katmana gerek yok gerçekten kalın oluyoo.hem dediğim gibii şimdikiler daha kalın eskisi gibi değiller..
valla canıım ben başta da söyledim ,gerçekten çok kolay ama ben anlatamıyorum galibaakaydirigubbakcemile3 türkçem de bozuk ya yazamıyoruum.

BEĞENEN HERKEZE ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİMa.s.:enbuyukkk:

X