Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TEŞEKÜRLER KIZLAAAR...ama iştee nasıl yaptın derseiniiz kesinliklee göstermem lazım:)))mesela pembesi 45 ilmekle düz örgü başladım 2 sıra yapınca 3.sıraya başlarken ilk 5 ilmeği diğer boş olan şişe geçirdim örmeden sonra diğer kalan 40 adeti ördüm geri gelince tekrar 4.sırayı ilk 5 ilmeği diğer beşin de olduğu şişe geçirdim böyle böle yuvarlak oluyo..ha en son bi 5 ilmek daha kalıyo onu diğer şişe geçirmeden direkt örüyosunuz..umarım doğru anlatabilmişimdir..çok kolay ayrıca içine ip te katmadım çünkü yeni çıkanlar kendiliğinden çok kalın..ve kesinlikle serince kaymıyo,çünkü halı gibi sert oluyo..8-9 numaralı şişle örülüyo..tavsiye ederim çok güzel duruyo fotorafta çok mat çıkmış aslında çok canlı renkler..step mağzasında onlar çok pahalı ve hemen hemen aynı ..ama benim yaptıklarımın avantajı makineye atıp yıkayabiliyosun hiç bişey olmuyo..
tam bir kilo canım..ayrıca sakalı ipin çeşitleri varmış ben yeni gördüm..ilk turkuaz olanı ben hiç arasına ip karıştırmadan yapmıştım,çünkü sakalı ip zaten kendiliğinden kalındı..ama pembesini yaparken farketmiştim (elime bol geliyodu kalın şişle yaptığım için)ördüğüm diğer ipin hemen hemen yarısı kadar inceydii ,o yüzden arasına ip karıştırmak zorundaydım..yada hiç karıştırmadan daha ince numaralı şişler örebilirsiniiz..
eline sağlık canmı çok güzel hepside
bende bikaç şey sormak istiorum kalında olsa içine ip katmadan ördüğünde kaymıyomu sağa sola sarkar ip katmadan örersen filan diyolar emin olamadım bende paspas yapmak istiyorum
bide 3.sırada 40 ilmek 5 i örülmeden kalıyo
4.sırada 35 ilmek 10 u örülemden kalıyo o şekildemi doprumu anladım acaba benneyaptımki