Bunlarda benim sakalı ipten YUVARLAK PASPASLARIM..

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
Selam kızlar,yeni yaptığım sakalı ipten yuvarlak paspaslarımı sizinle paylaşmak istedim,UMARIM BEĞENİRSİNİZ!!..Bunları birkaç farklı renkte kullanabilirsiniz ama ben sadec tercih ettim resimdede görüldüğü gibi halıma ve koltuğma göre yaptım..[IMG=http://img220.imageshack.us/img220/5048/fotoraf0257.jpg][/IMG]
[IMG=http://img220.imageshack.us/img220/fotoraf0257.jpg/1/w768.png][/IMG] ......
[img=http://img220.imageshack.us/img220/5461/fotoraf0258.th.jpg]

• Konu Sahibi EU2
canım çok güsel olmuş odana çok yakışmış
hele yuvarlak olması çok orijinal durmuş güle güle kullan

• Konu Sahibi EU2
teşekür ederiiiim:)beğendiğine sevindiiiim...

• Konu Sahibi EU2
cok guzel gorunuyor,rengı de mobılyalarına uymuş,güle güle kullan.benım böyle yeteneklerım hıc yoktur maalesef

• Konu Sahibi EU2
ayy kıss cok güzel sadece pas paslar degil odan cok sirin canım güzel dösememişsin..

• Konu Sahibi EU2
çoook güzel örmüşsün ellerine sağlık bizde isteriz artıkkk:)))))))) becerikli gelin vesselam

• Konu Sahibi EU2
:))) latsibel seve seve canııım,öreriiiiz sana hem hediyem olur..Tubicik sağol canıım ,Loxandra canıım sağol ayrıca çok kolaaaay sende yapabilirsiiin.ama sakın sorma nasıl yapıldığını kesinlikle anlatamaam ,göstermem lazım illakiii:)))

• Konu Sahibi EU2
canım arkadaşım çoook teşekkür örmesen bile bunu demen yeter ya..iplerimi alıp geliyommmm hemen:kaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi EU2
şaka yapmıştım ammaa:1closedeyes: GEL TABİİ NİHAYEET OKADAR ÇAĞIRIYORUUUM GELMİYOSUUN DEMEKKİ PASPASLAR İÇİNMİŞ HERŞEEEY-tatlicadiarzu-..bekliyoruuum uç ta gel

çok güzel olmuşlar. renk uyumu da müthiş

ellerinize sağlık güzel olmuşlar ,iyi günlerde kulanın

arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinizee,sağolun güzel yorumlarınıziçiiin..

ellerine emeğine sağlık hayatım çok guzel olmuşlar

çok güzel olmuşda nasıl yuvarlak oldu bunlar bende yapmak istiyorum tarif edersen çok sevinirim..bu arada güle güle kullan..

evet nasıl yuvarlak oldular.pin içine normal ip katınmı..birde kayıyorlar mı...

TEŞEKÜRLER KIZLAAAR...ama iştee nasıl yaptın derseiniiz kesinliklee göstermem lazım:)))mesela pembesi 45 ilmekle düz örgü başladım 2 sıra yapınca 3.sıraya başlarken ilk 5 ilmeği diğer boş olan şişe geçirdim örmeden sonra diğer kalan 40 adeti ördüm geri gelince tekrar 4.sırayı ilk 5 ilmeği diğer beşin de olduğu şişe geçirdim böyle böle yuvarlak oluyo..ha en son bi 5 ilmek daha kalıyo onu diğer şişe geçirmeden direkt örüyosunuz..umarım doğru anlatabilmişimdir..çok kolay ayrıca içine ip te katmadım çünkü yeni çıkanlar kendiliğinden çok kalın..ve kesinlikle serince kaymıyo,çünkü halı gibi sert oluyo..8-9 numaralı şişle örülüyo..tavsiye ederim çok güzel duruyo fotorafta çok mat çıkmış aslında çok canlı renkler..step mağzasında onlar çok pahalı ve hemen hemen aynı ..ama benim yaptıklarımın avantajı makineye atıp yıkayabiliyosun hiç bişey olmuyo..

emeğine sağlık canım çok hoş oluş

harika olmuş ellerine saglıkk

bende kayıyomu diye soracaktım :)

gerçekten çok güzel olmuşlar, renkleride o kadar güzelki bayıldım :lepi: ellerine emeğine sağlık

bizim evimizde mutfağımız biraz dar olacakta böyle birşey örsek hem makinaya atıp yıkarız yemiz temiz kullanırız diyodum anneme kayar mayar diye kırk tane bahane üretiyodu bana.. ne dersin mutfakta olur mu sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…