Bunlarda benim diktiklerimden bazıları

acemi ama dikişe hevesli biri olarak herkese merhaba, aranıza bugün katıldım.gerçekten çok az şey biliyorum dikişle ilgili ama bir heves singer mars 2818 dikiş makinası aldım ve şimdilik çok dar olan boş zamanlarımda bişeyler dikmeye çalışıyorum tabi gebelik nedeniyle ilerde çalışmayacağım ve o zaman bol bol dikişe de vakit ayırabilirim diye düşünüyorum. XXXXXXXXXXXXXXXXX az buz başladım bişeyler dikmeye ve bu sayfada basit dikişlerimi anlatmaya, dikiş makinemizi aldığımız günü hatırlıyorum da ipliği bi türlü takamamıştık...Bitanecik eşimle belki 1 saat uğraşmıştık elde kılavuz..bakalım bu acemi terziciğin diktiklerini beğenecekmisiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
acemi ama dikişe hevesli biri olarak herkese merhaba, aranıza bugün katıldım.gerçekten çok az şey biliyorum dikişle ilgili ama bir heves singer mars 2818 dikiş makinası aldım ve şimdilik çok dar olan boş zamanlarımda bişeyler dikmeye çalışıyorum tabi gebelik nedeniyle ilerde çalışmayacağım ve o zaman bol bol dikişe de vakit ayırabilirim diye düşünüyorum. bişeyler dikmeye ve bu sayfada basit dikişlerimi anlatmaya, dikiş makinemizi aldığımız günü hatırlıyorum da ipliği bi türlü takamamıştık...Bitanecik eşimle belki 1 saat uğraşmıştık elde kılavuz..bakalım bu acemi terziciğin diktiklerini beğenecekmisiniz...

canım baktım sayfana .başlangıç için gayet güzel.tebrik ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir giyim öğretmeni olarak diyorum ki eğer benim öğrencim olsaydın 10 numara vermiştim:nazar: ..
ellerine sağlık..
dikiş sevilirse dikenin yüzünü güldürür ve işte böyle nefis çalışmalar çıkar ortaya , tebrik ederim..a.s. .
.

bunu nasıl yaptınız detay foto ile açıklar mısınız?

canım bu çok basit bişey göğüs hizasında robalı bir kalıptı.robadan sonrası evaze kesim.roba dikişine arka taraftan 3 cm eninde şerit kesip ip geçirmek için tünel dikiyosun kumaşın benimki gibi koyu renkse önden de dikişin üzerine koyup dikebilirsin.sonra da hazırladığın uzun şeriti bir çataliğne yardımıyla geçiriyorsun. kollarının da bilek kısmı çan şeklinde açılıyor. yakalarda da pervaz var. aynısından ya da benzerini tekrar dikersem resimliycem senin için.ama yakın zamanda maalesef ev taşıycam daha bulamadık arıyoruz henüz.kış için yeni planlarım var. yaptıklarımı resimleyip sizlerle de paylaşırım

Eski bir giyim öğretmeni olarak diyorum ki eğer benim öğrencim olsaydın 10 numara vermiştim:nazar: ..
ellerine sağlık..
dikiş sevilirse dikenin yüzünü güldürür ve işte böyle nefis çalışmalar
teşekkür ederim öğretmenim.onurlandırdınız beni.maalesef üniversiteden vazgeçince modelistlik falan gitsem diye çok istedim ama kütahya küçük yer olmadı istanbula taşındım hadi bi gayret dedim .ama şimdi bebek var.3 çocuk ve bana yardımcı olabilecek aileden kimse yk.napayım ben de ağır aksak böyle kendi başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum işte. ama bırakamam ben bu işi .çünkü gözüm hep kumaş ,süsleme malzemeleri,örgü yünü satan yerleri arıyor çarşıda. hastalık sanırım. bu yüzden baya da hesapsız alışveriş yapıyorum

ooffff bunlar çok güsel,
bende yeni yeni bişeyler dikmeye başladım ama sizinkiler gibi birşeyler dikmek benim için hayal mafoldumben

ooffff bunlar çok güsel,
bende yeni yeni bişeyler dikmeye başladım ama sizinkiler gibi birşeyler dikmek benim için hayal mafoldumben

inan bana yeni başlayan herkes böyle düşünür. biraz sabır işi tabi ama sonuçta istikrarlı çalışarak başarılmayacak şey yoktur.sana burda dergilerinin açıklamalı sayfalarını öneririm.çok faydalı . adımlarını sağlam atmış olursun

X