- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler tatlım:)ya bu mobılyalarını aldıgın sitenın adı neydı unuttum bende bakmıstım gerçekden güzel mobılyalar var uygundaa..
Hepsi çok güzel ama özellikle köşe takımına ve kullanışlılığına bayıldım fiyatı ne kadar acaba?
teşekkr ederim cnm
köşe takımım 3150 lira olması lazm ama biz aldığımzda kampanyası vardı 2700 du sanrm
Hepside birbirinden güzel mutlulukla kullanın![]()
Hepside çok hoş çok güzel güle güle kullanın mutluluklar dilerim :)
hepsi ayrı güzel ama köşe koltuğuna bayıldımm en güzeli en kullanışlısı olmuşş maşallah diorumm =)
ayyy cnm bnm çok tşkr ederim:))güzel günlerde kullan canım çok hoşlar özellikle yatak odana bayıldım![]()
çok guzellermiş canım güle güle kullanınbir evi kurmak için ne kadar bütçe gerekli bende yeni işe giricem inşallah ve birikim yapmam lazım şimdiden bileyim istiyorum
çk saol cnm bnm :)7walla canm sen bayaaaa bi birikim yapyapabildiğinin en fazlasını şöyle kabaca anltm sana bzm harcadklarımızı
mobilyalar için 12 bin tl kdr
beyaz eşya için 10 bine yakın diger kalan ıvır zıvır içinde 10 bin tl gerekyor başta ufak tefeklere pek gitmyo gibi gelyor ama bi almaya başladn mı sonu gelmyor cnm